עדכונים מהוילה יום-83 6.2

BimBamBomm

New member
אני לא יודעת ../images/Emo10.gif

אני יודעת רק שיש את יורם זק (אח של עלמה זק מארץ נהדרת) שהוא העורך הראשי. ואת קופרמן שהוא הביג-בוס של התוכנית (אבל לא נמצא בתפקיד האח, להערכתי). ואני מזדהה עם תחושותיך. בעצמי, ברגע ששמעתי את זה, הרגשתי יותר מפגרת מאיך שהרגשתי אחרי המשדר המרכזי האחרון (לא חשבתי שאוכל להרגיש יותר מרומת). לדעתי לפחות האח הגדול מנתב אותה כיוון שהוא הבין שהיא לא תוכל לעמוד בפני עצמה ללא כיוון (היא הריי מתנהלת בקטנוניות, אובססיביות ורוע) והוא צריך לחזק אותה (אחרת, כמה הוא יכול עוד לערוך אותה במשדר המרכזי יותר ממה שנעשה עד עכשיו?).
 
פותנה "יפת הנפש"

אפשר לחשוב שפותנה הייתה חברה של עדנה והיא נפגעה ממנה כביכול, הרי בהדחה האחרונה פותנה העמידה את עדנה כמועמדת להדחה ,אז מספיק עם ההצגות שלה ושל גואל המגעיל.
 

tint1

New member
סער: כן אגיב-לא אגיב-כן אגיב-לא אגיב-כן אגיב

היה ונשאר חסר חוט שדרה. הנה חזר לשולחן עם המבט המפחיד בעיניים המוזרות שלו
 

tint1

New member
../images/Emo45.gif'הם יקברו..'-את מבינה דבר או שניים בזה חח

 

tint1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פעם צחקתי על מחיר מבצע בעניין (וזה לא נגמר טוב) :((
 

SG12

New member
וואי אישה משפט טיפשי אמר גואל לפותנה להגיד לע

לעדנה!! פותנה נדמה לי תעשה טעות.. כי היא די קטנונית עם עדנה...
 

שירי111

New member
אני לא מבינה דבר אחד

הם לא חושבים שאנשים רואים את החזרות שלהם לנאום הגדול מול עדנה? כאילו, כמה טיפשים אנשים יכולים להיות?!!? זה מטריף אותי!
 

shouldistay

Active member
הם לא מבינים כנראה, אבל הרריטינג של ערוץ 20

הוא בערך 2% במקרה הטוב. ושל ערוץ 2 - 34%. ערוץ 20 - זניח.
 

LolliPopDance

New member
גועל נפש

האישה חולה והם חושבים איך לתת את המילה האחרונה. איפה האנושיות שלהם? באמת שאני לא יכולה לסבול שם אף אחד חוץ מאלין, אלירז וארז.
 

Tapudy

New member
אני חייב לומר שפותנה מדברת שטויות

יש סטריאוטיפ שאשה ערבייה מוגדרת על ידי הבישולים שלה? האמא היהודיה לא מוגדרת ככה? זה משהו חיובי, לא שלילי. חוץ מזה, זה לא כאילו פותנה נסתה להתנער מהדימוי הזה בבית, למעשה היא רק דאגה להנציח אותו.
 
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

על מה יזכרו את פוטנה? על צחות הלשון שלה? על עמקות המחשבה? על האינטלקט המזהיר? לא יאמן שהיא עדיין משננת את המשפט העלוב שלה.
 

schmoopy

New member
ואני שמחה שסער גם הולך להתבזות. אנשים

קטנים מאד מאד מאד
 
למעלה