עדכונים מהוילה יום-83 6.2

annabrl

New member
שיכנסו לפורפרציות היא לא עשתה להם שום רע

עדנה היא קודם כל בן אדם היא לא ממש עשתה רע לשמהו בבית שיניחו לה מה היא כבר עשתה להם, כל אחד מכין נאום, כאילו זה נאום שיביא אותו לגמר הם מתייחסים אליה כאויבת שלהם שיכנסו לפורפורציות

spinning1

New member
סער ינסה היום לקבל את קולות החיילים

ופותנה את קולות הערבים יאללה שילכו לחפש מי קונה את ההצגה שלהם

סער יצליח לקבל את קולות אנשי ליברמן

אבל יאבד קולות מהמרכז, אבל פוטנה רק תאבד קולות. לה יש רק מה להפסיד, לא שאכפת לי מאישה התפלה הזו שגואל מתמרן כמו מריונטה.

2תפארת

New member
שלום לאלמנה

אני ימנית די קיצונית. סער לא עובד עלי ולא יצליח לשנות את סלידתי ממנו. הדעות שלו בכלל לא ימניות , הוא רק חושב שככה הוא מצטלם יותר טוב. אדם ימני אמיתי לא משתמש בדעותיו כקרדום לחפור בו , בצורה נלוזה כזו , ומתכונן כמו טמבל. הוא חושב שזו תהיה ההצגה הטובה ביותר בעיר , הוא רק לא מבין עד כמה הוא טועה. דעותיה ומעשיה הפוליטיים של עדנה אכן איומים , אבל בבית האח הגדול היא היתה אחד האנשים ההגונים , ורק על זה שפטתי אותה. אני מקוה שגם האחרים.

את צודקת במאה האחוזים

גם לגבי סער וגם לגבי הרבה מהאנשים שיש להם דעות ימניות. לא כל מי שבשמאל הוא בנאדם טוב אוטומטית ומי שבימין הוא בנאדם רע או להפך (אני בכלל איפשהו במרכז...). אם סער היה באמת ימני הוא היה מבייש את כל הימנים בארץ אבל הוא לא, הוא פטריוט דמיקולו, בן אדם ללא ערכים ולא תוכן פנימי.

BimBamBomm

New member
זה עוד הניסוח העדין שגואל נתן לה

לפני זה זה היה יותר נוראי (ניסוח יותר מרושע של גואל) ולפני זה יותר (עו ניסוח של גואל) ולפני זה מזויע (ניסוח של פותנה). אגב, האם היא לא שמה לב לכך שהיא באמת כל היום במטבח ומתנהלת בבית רק בזכותו? האם היא שכחה שיש לה מסעדה שהיא מייחצנת במשך כמעט עונה שלמה 24/7? אז למה לה לצאת בכלל נגד המטבח? ואם כבר, אז היא אכן סטריאוטיפ של "אישה למטבח"...

BimBamBomm

New member
היותר נורא זה שגואל אמר להם: "אם נוסיף עוד

משהו אז זה יהיה כבר יותר מדי לעג לרש" ופותנה עדיין לא שמה לב למה שהם עושים ומה שהיא מתכוונת לומר... אגב, אני מתקשה להאמין שהיא תצמד רק למה ששיננה. היא הריי תגיד את זה, אבל תמשיך למשוך ולמשוך (מההתרגשות של הדיבור עם ארז ואסי) ותחחיל עם האני מכל הלב וכו' שלה... מה שאומר שהיא בטח תצא נחמדה בעיני צופי המשדר המרכזי...

annabrl

New member
לא מדויק ! אכרם אמר שזה רעיון והוא יחכה לראות

פותנה תאמר בנדון הוא מבחינתו לא כל כך מעוניין, כי הוא ממתין להשתלת כליה הוא לא אמר שזה חלום שלה !! הראיון נמצא לדעתי תחת לשונית "כל הסיפורים" במאקו קשה להבין למה כולם נגדה ככה ! ביא כלל לא אישה רעה, לא מושלמת, אבל לא רעה

בראיון לזמן תל אביב הוא אמר שזה החלום שלה

"בהתחלה חשבתי לעשות על שמה מנה - חומוס עם בשר כבש - אבל זה מסובך. בזמן לחץ אנחנו לא יכולים לעשות את המנה הזאת, וחשוב לי שאנשים שאוכלים אצלי יצאו מרוצים". עכשיו יש לאכרם רעיון חדש: לפתוח מסעדת אוכל ערבי על שמה של אשתו. הוא כבר אפילו חשב על מנה ערבית מיוחדת שמבושלת בבור מתחת לאדמה. הוא רק מקווה שהעירייה לא תעשה לו בעיות עם האישורים. "החלום שלה היה תמיד לפתוח מסעדה", הוא אומר בסיפוק." http://www.nrg.co.il/online/54/ART1/977/216.html

תמיהה: האם לאכול מנה ע"ש פוטנה

או לאכול במסעדה הנושאת את שמה יהיה אקט גזעני המנציח סטריאוטיפים?

יו איזה קטע הזוי זה ../images/Emo41.gif

אמרו להם שמי שרוצה לדבר עם עדנה ידבר איתה בשידור, בינתיים במהלך יומיים הם יושבים ומדברים על מה הם רוצים לומר וכל הזמן הזה עדנה צופה ורואה בדיוק מה הם רוצים לומר, הפסיכים האלה שופכים הכל, ואחר כך יגיעו לשידור ויגידו 'החלמה מהירה' אבל את מה שרצו מההפקה (אולי, אם חשבו על זה באמת) השיגו. הם עושים חזרות בשידור חי זה כל כך מצחיק

למעלה