עדכונים מהוילה יום-83 6.2

ExsoTic Cop

New member
20 אבל לא צופה הרבה כי תמיד משתעמם מחדש

תן לי כמה דוגמאות לשיחות עומק וריבים שהיו בשבוע הזה שהפסדתי.

omer719

New member
רק אתמול בערב הייתה שיחה עמוקה בין

איילה לאלירז. ובנוסף הייתה את המריבה פחות או יותר בין אלין לכולם (בעיקר לפותנה אם אני לא טועה) בקשר לזה שתמיד מזלזלים בה. וגם אני אישית לא צופה בערוץ 20 הרבה, אבל שמעתי על עוד כמה דברים שהיו השבוע. אבל אין מה לעשות, ללא ספק זה נחשב שבוע חלש יחסית.

Tapudy

New member
אתה צודק

למרות שההודעה הזאת שייכת לשרשור הגיגים, אבל נסלח לך הפעם. בכל אופן, אני חייב להסכים. אפילו בעונת ה-VIP היו שיחות יותר מעניינות בין הדיירים. בעונה הזאת לא שמעתי כמעט שיחה אחת טובה שלא הייתה קשורה למשחק. כל דבר שההפקה נסתה כדי להחיות את העונה (עניים/עשירים, השבוע שלא היה) לא הצליח. אבל השבוע האחרון באמת לקח את שיא השיאים בשעמום באח הגדול. אין לי מושג מה הולכים לשדר בתוכנית הערב. אני צופה שהם ינפחו את השידור בשטויות.

annabrl

New member
עונת VIP עם מנחם בן הייתה חבל על הזמן, אבל

כנראה לא ראית אתמול, דווקא מאתמול יש חומר לשבועיים השיחות שאלירז עשה אתמול עם איילה אחר כך עם פותנה ואחר כך עם אלין (פותנה ואלין רבו) אבל זה יוצא דופן מעבר לזה, בעיקר משעמם

ExsoTic Cop

New member
הם בטח יראו

את הרומן המזוייף של סער ואיילה ימשכו לחפור על אוויר. מזלם שהם שמרו את האולגרמות של ארז ושל פותנה ואת עדנה אחרת הם היו ממש בצרות לא היה להם מה להראות. מצטער שכתבתי פה לא שמתי לב פעם הבאה נדע:)

omer719

New member
השבוע ספציפית כן. אבל כל העונה?

אני ממש אהבתי את העונה הזאת עד כה. והיו בה מבחינתי רגעים יותר מעניינים מבעונה הראשונה (בטח ובטח יותר מה-VIP). העונה הראשונה מבחינתי זה סוג של קלאסיקה ששום דבר לא יתעלה עליה כי היה שם הכל. אבל העונה הזאת לא גרועה או משעממת לדעתי.

schmoopy

New member
אפשר לכנות את העונה הנוכחית

"עונת רכילות". עונה חסרת תוכן.

Tapudy

New member
בדיוק

אין את הכיף שהדיירים עשו בעונה הראשונה. הכל נורא כבד ורציני העונה.

יש להם זהב ביד

כמו שאמר צפניה, אחת המתמודדות מודיעה לדיירים שיש לה גידול בראש ואחד הדיירים מספיק חכם בשביל להגיד "ברוך שפטרנו", ואחר כך לילה שלם אותו דייר יוצא מגדרו ומקלל את האח הגדול, אחר כך נותנים לו להגיב לה בשידור חי ומה לא. הקטע הוא שהם חייבים להראות את זה, ואני מקווה בשבילם שיראו. אפילו לא אכפת לי בשביל שסער ייצא רע או משהו, זה פשוט מוסיף עניין וצריך את זה. שיוסיפו חלקים גדולים מהשיחה בין אלירז לאיילה + ארז בתור ליצן והפרק יכול לעבור בשלום.

Lialbenben

New member
איזה ישראלי מצידך.

העונה הזאת היתה עמוסה כ"כ בדרמה. אז קבלת שבוע רגוע יחסית- כל העונה גרועה!!!!! באמת, חלאס.

ExsoTic Cop

New member
עמוסה בדרמה?:\

כנראה הציפיות שלך ממש אבל ממש נמוכות,העונה הראשונה הייתה פי כמה על זאת שלא נדבר על המשימות שהיו בראשונה התעלמות,מפעל,קרמבואים,שינה,הליכון,התחשמלות וכו העונה המשימות על הפנים אין משימה אחת שממש נהניתי ממנה. שיחות עומק כמעט ואין בגלל זה כל השידור כמעט עוסק ברומן המזויף של סער ואיילה כי להפקה אין דברים אחרים מעניינים להראות. ריבים וויכוחים מאז הויכוח של סער ואלירז לא היה ויכוח ממש שאתה יכול לומר ואוו ועבר יותר מחודש מאז.

Lialbenben

New member
יכול להיות שאתה צודק האמת,

כי לא ראיתי עונה ראשונה, רק את הVIP ראיתי.

24שעות1

New member
העונה הראשונה באח הנולד היתה הכי הכי

אין על העונה הראשונה באח הגדול המשימות הטובות ביותר , אנשים הרבה יותר חיים וענין . הרבה יותר שמחה , שירים בית הרבה יותר תוסס כשניתנה להם מסיבה ידעו לנצל אותה עד תום וביקשו תוספת. פה אחרי חצי שעה כולם מתעייפים לא מוסיקה ולא אלכוהל מעיר אותם. ושלא נזכיר - שהתמודדו עם תקציב על הפנים , בלי מתנות אסימונים וצו'פרים שלא נגמרים. בעונה הראשונה כל תקציב היה סרט , רק בהכנת תקציב היה פרק שלם לעריכה.

Tapudy

New member
אכן ניטרלו את כל עניין התקציב העונה

אולי ניסו להפסיק את הוויכוחים האינסופיים על הסיגריות כי גם זה משעמם במקום כלשהו. אבל אין לדיירים כמעט שום תמריץ עכשיו להצליח במשימות. הם תמיד סומכים על זה שיהיו להם אסימונים אם המצב באמת יהיה רע. מה עוד, אני לא מבין את הדיירים אבל הם ממש מצפצפים על החוקים העונה. ככה שכמעט כל משימה שהם מצליחים להשיג תקציב מוגדל, הם דופקים את זה עם קנסות ויורדים לתקציב מחפיר. זה לא לא מובן הקטע הזה. דרך אגב, תקנו אותי אם אני טועה אבל בתקציב האחרון הם חטפו קנס רציני אבל הם קימבנו עם האח משהו. לא היה משהו כזה?

schmoopy

New member
ובעונת VIP לא היה רגע דל, מתגעגעת...

לשלשולי הפה של מנחם בן.

omer719

New member
../images/Emo45.gif זה בהחלט נכון.

העונה הראשונה מבחינת משימות הייתה הרבה יותר עשירה ומעניינת.

למעלה