עדכונים מהוילה יום-83 6.2

תמאזי

New member
סער הטיפש הולך לעשות טעות פטאל

הוא החליט להגיב לה, ולהדגיש קבל עם ועדה איזה אדום אטום הוא, אדם אשר הירהורי החרטה שלו איו כנים, אדם אשר אינו מוצא מחילה גם כאשר היא נמצאת במחלה סופנית , אדם אשר נתפס לזוטות גם כאשר הצד השני עסוק בהשרדות ובעינינים ברומו של עולם, אחד שבוחר להגיב על מנת לשפר קמעה את תדמיתו אבל אינו מבין כי תגובתו תשיג את התוצאה ההפוכה משל היתה חרב פפיות. אני תוהה מהיכן קיבל את אותן עצות אחיטופל,האם טיפשותו היא שמהווה את השראה לדבר הוא שמא יש יד מכוונת מלטפת אשר מנווטת אותו במזיד וטומנת לו מלכודת (קופרמן). על כל פנים זאת הוא יוצג באור מגוכך ושלילי על כל דבר אשר יטען בטלוויזיה, את הנזק שיוצר הוא כבר לא יוכל לתקן,זה כנראה סופו של אדם אשר מונע אך ורק משיקולים אגואיסטים ואינטרסנטים.

מיק101

New member
בקשר לשידור של היום

לדעתי, עדנה לא היתה צריכה להסכים לבוא עדנה עזבה את התכנית בגלל מחלה חוצפה מצד ההפקה לטרטר את האשה הזו רק כדי לתת ליקיר-ההפקה צ'אנס לנקות את עצמו מהרפש שדבק בו אני במקום עדנה - לא הייתי באה

leean29

New member
הלוואי שהיא לא תבוא ותדפוק להם את התכנית

וכמובן את סער

schmoopy

New member
כול הדרמה על הדם של עדנה. מההולוגרמה

ועד "התגובות" של הדיירים. הפקות סדום ועמורה.

מיק101

New member
לא ייתכן שזה מצולם מראש, עדנה אמורה להקשיב

לדברים שיש להם להגיד לה וגם להגיב עליהם

24שעות1

New member
לעדנה לא הספיק השואו רוצה עוד, לא שבעה

עדנה תשבי בבית ודאגי לבריאותך את מי שיש לך להגיד שמענו חודש ושבוע די והותר

aerynsun

New member
אולי עדנה רצתה את זה?

רוצה עוד במה ואהיה לה במה אם היא תעמוד שוב בשידור חי. מה יותר מזה.

schmoopy

New member
יתכן שעדנה רצתה את זה כי היא עצמה פרובוקטיבית

אבל מי שואל אותה, פה מדובר בעניין של מוסר וערכים קולקטיבים.

schmoopy

New member
את לא מדמיינת

הם מקבלים סיוע ותדרוך חסר תקדים מההפקה.

מישהו הצליח לשמוע מה הם מילמלו ביניהם....

לפני כמה דקות במיטה???... הם שכבו על המקרופונים ומילמלו משהו לגבי השיחה שהייתה לאיילה עם אלירז בלילה.... אחר כך תיקנו את המקרופונים וסער התחיל להתעניין במצב החסה בשטחים.... בהמשך השיחה הוא עוד ניסה לשאול משהו את איילה לגבי מה שאלירז אמר לה... אבל היא, מתוך מודעות מלאה לכך שמישהו עלול לצלם את השיחה, ענתה לא במשפטים קטועים ולא ברורים.... לי זה נראה בדיוק כמו שצפיתי שיקרה... השיחה הזו, שמצד אלירז הייתה הכי כנה שבעולם - תשמש אותה לניגוח נוסף שלו....

libra83

New member
הם לא דיברו על אלירז

הם דיברו על האח.. ואיילה אמרה שהוא הרגיע אותה... (ותרדו מהספקולציות כי האח מרגיע את כולם שם). אחר כך איילה אמרה שגואל אמר לה שלדעתו היא ואלירז דמויות עגולות בחוץ ושהוא (גואל) לא... סער שאל מה ז"א? והיא אמרה שהיא גם לא ממש מבינה מה זה אומר.

למעלה