עדכונים מהוילה יום-83 6.2

shouldistay

Active member
במצלמה 4 פותנה סיפרה לגואל שאלירז

החמיא לה על זה שהיא רצתה להתפייס מהר עם אלין אתמול, אבל הוא (אלירז) צריך להבין שהגיעו לה מים עד נפש מאלין. וגואל על אלירז: "שיפסיק לבלבל את המח" למי שחשב לרגע שגואל מחבב את אלירז. טועה.

שים לב מה כתבתי רק היום

כבר בפרומו אמרתי לחברת זה הזוכה(כמובן זה הימור) נפתחו המצלמות והמירוץ למיליון התחיל התחלתי לעקוב באדיקות אחרי אלירז ועכשיו יש לי כח לכתוב את מה שאני רואה בו. האמת גם בנו כי לפעמים אנשים מסביבנו הם המראות שלנו. אילרז ניחן ביכולת קריאת מצבים ניתוח אנשים לפי תנועות גוף. עניים מרצדות. מבטים . תוסיפו לזה פתיחת פה של האדם מולו והכל קל הוא רואה אותו כמו שבר עצם ברנטגן ושהוא ממש מתאמץ סיטי לתופעה הזאת של אלירז קוראים חוכמת רחוב את זה לא מלמדים בשום אונברסיטה ולפסיכולוגים מאוד קשה לאבחן את האנשים הללו. כי הם מהר מבינים לאן הפסיכלוג חותר בשאלתו ויודעים איך לענות. אלירז מודע מאוד לאיך שהוא נראה בהליכתו סגנון הדיבור שלו והמראה החיצוני הוא יודע שברושם הראשוני רואים בו סוג של ערס לייט. שימו לב איך הוא שבר את כל הסטיגמות וכל המוסכמות . צניעות מעל הכל. .אמיתיות מרוב שהוא אמיתי הוא שוכח שיש מצלמות. עזרה בכל מצב לכל הסובבים אותו גם שמצב רוחו ירוד דבר שלו קורה הרבה מכיוון שהוא מאוד חזק נפשית . יחס. כבוד למבוגרים ממנו. חבר אמת.לא רכלן פשוט אומר מה שעל ליבו בכונות טובות. רואים שעבר הרבה בתקופה בארצות הברית ואני בטוח ששם הוא הכי הרבה היתחשל מהלבד.המרחק מהמשפחה.מהמרות של מעסיקיו .ושם חידד מאוד את חוכמת הרחוב שלו. לגבי בית האח הגדול אלירז מתבלט מעל כולם בהפרש ניכר מכיוון שהם אם נוציא את מה שכבר כתבתי עליו. הוא לא מדבר למצלמות ומחשב כל צעד שלו איך התנהגותו תתפרש לנו הצופים אגב גם אלין כזו. שאר המתמודדים שחקנים ועכשיו לקראת סוף התוכנית אפשר לראות את זה בברור קחו דוגמת פותנה גואל שרואים איך הם מתחילים להתלכלך ואין לי כח לפרט זה כל כך ברור. על סער ואיילה אני לא צריך לכתוב את הבושות לעצמם ולסובבים שלהם הם כבר עשו לעיני מיליון וחצי צופים. לגבי ארז הוא חי בסרט הארוך ביותר שנוצר איי פעם.

דינה128

New member
../images/Emo45.gif לי לקח זמן לראות את אלירז אבל מאז../images/Emo23.gif

בהתחלה סער היה הפייבוריט שלי. לא ראיתי את אלירז. בליל גילוי הזוגיות בין מעיין ומוטי, שמעתי אותו ואמרתי וואלה הוא צודק. אבל רק כששמעתי אותו קורא אנשים בפניהם.. התחלתי לשים יותר ויותר לב אליו עד שנישבתי בקיסמו. אין ספק שאלירז הוא ברמה אחת מעל כולם שם ואם למישהו היה ספק, הלילה הזה הוכיח עד כמה אלירז נחשב שם, לפחות בעיני הנשים בבית כגבר המוביל.

schmoopy

New member
אני כן חושבת שגואל אוהב את אלירז

אבל העניין שעל פיו יישק דבר (אלירז), מוגזם. ההתנהגות של פותנה היא של אשת ראיס ואלירז, שיסלח לי, אני באמת בעדו, הוא ראיס. שימו לב שהוא היחיד שנוגע בשאכטות של פותנה.

גואל אוהב את אלירז....

שימו לב להבעת הפנים שלו בזמן שהציגו לאלירז את ההולוגרמה של בר... כל ההוויה שלו אמרה אהבה ופירגון ושימחה...

לוני loni

New member
גואל בעיניי מאד מאד דומה לאיילה ובתחילת

העונה הוא כל הזמן (!) אמר לאיילה "את ואני היחידים שמבינים שזה משחק"

laVita

New member
טקטיקה זהה אבל גואל ערמומי יותר

איילה שחקנית אבל לא טובה מספיק כמו גואל ובגואל קיים רוע שלא קיים באיילה בכלל.

Sימה2

New member
היא לא באה להתפייס. היא אמרה לאלין: "את רוצה

להלשין עליי לאח?" מרחוק היה ניראה שהיא באה להיתפייס, כי הם לא שמעו מה אמרה. היתנהגה כבר מאחה"צ בברוטליות אל אלין, בשיחה שהיתה סתמה לה את הפה !!!! פותנה ניראת לי מיום ליום כמו שרק !!! מעצבנת , צעקנית,שטלתנית ובעיקר..... מחמיאה לעצמה אני עם הלב הטוב שלי , אומרת חמישים פעם בדקה. חלאס פותנננננה , תיתקדמי ועיזבי את המיטבח , הוא לא שלך !!

יולנדה4

New member
הנחש גואל שלא ישכח מי הוציא אותו מהדיכאון כשה

כשהיה לו את הריב עם סער הוא צריך לעוףףףףףףףףףףףףףףף

יולנדה 4

כשגואל יעוף לא יהיו שיחות מעניינות בבית, לא יהיה ממי ללמוד ולמי להקשיב, לא יהיה לדיירי הבית "כותל" להתייעץ איתו ולקבל ממנו עידוד ותמיכה. רוב דיירי הבית למעט ארז וסער (אולי) אוהבים את גואל ושומעים את דבריו ומפנימים אותם. כשהוא ילך הרייטינג ירד ולא יהיה טעם להסתכל על התכנית שתהיה רדודה. אני בכל זאת חושבת שכדאי לך להסתכל על ערוץ 20 לשמוע קצת את גואל ולהנות. דעתך בודאי תשתנה.

הדס - גואל

גואל אוהב את אלירז לא רק מחבב. גם אמא לפעמים גוערת בבנה, זה כבר אומר שהיא לא אוהבת אותו. לא יכולים להיות חילוקי דעות בין חברים. ממשפט אחד את כבר מוציאה מסקנות. לך אין דעות שונות לחברותיך לפעמים? הלוואי והיה לי חבר נאמן כמו גואל.

Fairywitch

New member
זה לא מוכיח כלום. זאת בדיוק הצינית שהזכרתי

מתישהו פה... הוא גם קרא לפותנה מטומטמת, אז? הוא פשוט ירד עליה על הצווחות עם מכונת התפירה. גם חברים לא תמיד מסכימים אחד עם השני.

tint1

New member
פותנה נכנסה להכין קפה ומנסה לנחש מה הכינו

מה כבר עשו בטריטוריה שלה מציצה בחשדנות מה יש בכיור, אם יש עקבות. (אלין שטפה הסיר של הדייסה)

למעלה