עדכונים מהוילה יום-83 6.2

../images/Emo41.gif עדכונים מהוילה יום-83 6.2 ../images/Emo42.gif ../images/Emo41.gif

את כל העדכונים מה
של האח הגדול לכאןןןן

shouldistay

Active member
חבל שכל פעם קוטעים את השיחות של סער ואיילה:

אני לא בעדם אבל השיחות ביניהם מעניינות ומגלות הרבה דברים לגבי איך הם רואים את הדברים. משום מה ההפקה דואגת להסתיר את שיחותיהם!

m o r o s

New member
הם שומרים את זה לתוכנית המרכזית

כרגיל התוכנית כולה תהיה על הזוג הזה. אין לי בעיה שיראו אותם והכל אבל כש,כל התוכנית עליהם זה מעצבן

סוליקו13

New member
לי נראה שהם אוספים חומר לספיישל הרומן שלהם.

כי אין כמו רומן אהבה אמיתי בתוכנית ראלטי. התייחסו להתאהבות שלהם בהרבה כתבות בסוף השבוע האחרון.

קשר רומנטי ריק מתוכן אך מיוחצן היטב

זה מה שיש בין אילה לסער. לדעתי קופרמן העביר להם מסר חד משמעי - תדבקו אחד בשני ותגיעו לגמר.

צרויה

New member
להפקה - אנא הציעו לסער את הנאום הבא

לעדנה, כשלא ידעתי על מחלתך, התפרצתי כלפיך בכעס, על דעותיך הפוליטיות. אשר כללו השוואת כיבוש הארץ בימי יהושוע לשואת הנאצים, על העדפת המחבלים והצדקת מאבקם בנו בגלל פגיעת חיילינו באזרחים פלשתינאים , בעיצומה של מלחמה. , שהם כפו עלינו בגלל מחלתך ומתוך כבוד אליך כאדם - אני מתנצל על התפרצותי החריפה ומאחל לך בריאות שלמה. סער אבקש ליידע את סער בנאום הזה צרויה

Sימה2

New member
שמעתי את מנחם בן אומר- שאלה היו הברברים ולא

היהודים שטבחו ביושבי הארץ. מישהו כבר יידע את עדנה בפרט החשוב הזה ? אני אוהבת את עדנה כאישה , מצאתי שהיא מאוד ישרה ואנושית . בקטע הפוליטי - ניראה לי שיש לה "שריטה" חד צדדית שאני לא אוהבת . מאחלת לה החלמה מהירה.

מיק101

New member
סער מתאמן על מילות החנופה לעדנה - אני הולכת

להקיא וסער - מה שלא תגיד לעדנה לא יבטל בכהוא זה את התנהגותך ואת מה שאמרת לעדנה ברגע ההוא...

רקלוש

New member
וגואל עוד עוזר לו..ופוטנה שהתלטה על המטבח

לא רוצה שיזכרו אותה דרך האוכל...היא הזמינה את הסטראוטיפ הזה...מיום ליום היא מעצבנת אותי יותר ויותר.

פותנה וגואל=גועל

פותנה וגול מציליחם משעה לשעה להיות יותר דוחים , על מה פותנה מקטרת על זה שלפני שבועיים היא העמידה את עדנה כמועמדת להדחה , או שאולי היא ניסתה להיות חברה שלה ולא ראינו, וגואל שפשוט יורד לי ממנו כל יום יותר ויותר מתדרך אותם מה להגיד, תגיד בעצמך יה חתיכת צבוע ומגעיל - שניהם הבייתה .

מיק101

New member
המילה "חושבים" לא קשורה לדמויות המדוברות

הלא אם סער היה "חושב" - לא היה פולט

יולנדה4

New member
הלוואי ועדנה רואה והיא תענה לפוטנה שזה לא המח

המחשבות שלה אלא של גואל ושתהיה אמיתית עם עצמה ושתקשיב ללב שלה

הכעס בעיניים שלו מפחיד

לסער יש כעס מפחיד בעיניים. לא משנה מה האירוע שגרם לכך, זו יכולה להיות יציאה דבילית של איילה עליו, או ביקורת אמיתית של עדנה כלפיון, הוא רותח כמו זאב המשחר לקרב. ושלא תתבלבלו, כבר לא מעניין אותו עניין המחסומים, זוהי ההצגה היחידה שהוא יודע שיש לו לתת למצלמה מלבד הדמות שניבטת אלינו מזה 3 חודשים כחרמן תמידי. זהו זה מה שהוא יצר אצלנו.

למעלה