עדכון

במידה והוא יחזור אליי..../images/Emo204.gif

אני אשאל אותו.. אממממממממממ ואת לא יכולה לבוא איתנו?, כאילו..עם הבנות של רמת גן-תל אביב?.. כמו איילה לדו'
?

אמממ את יודעת להגיע לאיילה?../images/Emo204.gif

את היית אצלה לא..? בכל אופן..אני בעצמי לא יודעת איך אני אגיע.. רק שאני אגיע איכשהו
חחחחחחחח אמא הסכימה לי ללכת:p

אני יודעת איפה היא גרה אבלל

זאת לא הבעיהההה
אין לי איך להגיע לאיילהההה היא גרה בסוף העולם ואין מי שייקח אותיי וגם באוטובוס אני לא ידע איך להגיע אליה ובחיים שלי לעא נסעתי באוטובוס לבדד!!

hila846

New member
יאא תודההה../images/Emo13.gif!!!!../images/Emo80.gif

אני רוצההההההההה 99% בטוחח

hila846

New member
../images/Emo12.gifתתקשרי אליווו../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif

שחכתיי

מאשה

New member
בסוף אני לא באה ..:(

אוף..שונאת את העולם הזה..ש=ו=נ=א=ת=!=!=!=!=! תמיד כשיש לי הזדמנות לפגוש מישהו שאני אוהבת,זה תמיד מתנפץ לי בפרצוף..
ובטח גם תמונות לא יהיו לי
כי חלק ישמרו לאתר שלהם,לחלק יהיו מטושטשות,לחלק לא יתחשק לשלוח או שהם ילכו לאיזה מקום או משהו כזה..בקיצור כל פעם יהיה לי תרוצים אחרים שאני אבקש
עולם אכזר
הייתי מעדיפה כבר למות ממזמן מאשר לסבול כל החיים

עידכנתי אותו..../images/Emo204.gif

הוא אמר שבערב תהיה לו תשובה..:). אז ככה שכדאי מאוד שכווווווווווולכן פה תכתבו אך ורק אם אתן בטוח באות או לא:).,לא בגלל שהוא רוצה עכשיו מהר והוא מצווה או משו חחחח, זה לטובתכן.., אל תאשימו או משו, מי שכותבת שהיא טבוח בטוח באה יש לה כרטיס *במידהו יהיו כרטיסים*.. אממ הוא בכל אופן יעדכן אותי בערב לגבי מספר הכרטיסים או מה שהוא אמר לא שמעתי כל כך ולא נעים להגיד :"מה מהמ מה מהמ מה מהמ ה :" חחחחחחחחחחחח יאללה:), אני עפה ללמוד:9.

למעלה