NOT
א אייללוש New member 10/9/06 #23 אני בטוח יבוא../images/Emo9.gif../images/Emo8.gifדברי איתי../images/Emo25.gif
א אביחי 33 New member 10/9/06 #20 שניה אז מי בא סופית? אני בטח אראה את התשובה מחר בערב, ככה שמיש'ו ידאג לעדכן אותי ב SMS בשעות הצהרים.
ט טל ועדי1 New member 10/9/06 #46 עדיין לא בדקנו את העניין אבל בכל זאת אנחנו ממש ממש ממש ממש ממש רוצות להגיע לשם
ה הדסי מתה על אגמי New member 10/9/06 #29 אני אעדכן את אביחי..../images/Emo204.gif אז מי שבא זה "אגמוש רודברג",אני, איילה, יעל , מיכל, מאושפזת על אגם ..., שיר(?), עינת(?), רעות(?) יאללה חברים..תכתבו בטוח אם אתם באים..לא נראלי שאביחי יכול להגיד למתאמת קהל : "יש כמה בסימני שאלה".. אזז..תגידדוו
אני אעדכן את אביחי..../images/Emo204.gif אז מי שבא זה "אגמוש רודברג",אני, איילה, יעל , מיכל, מאושפזת על אגם ..., שיר(?), עינת(?), רעות(?) יאללה חברים..תכתבו בטוח אם אתם באים..לא נראלי שאביחי יכול להגיד למתאמת קהל : "יש כמה בסימני שאלה".. אזז..תגידדוו
E einatit4 New member 10/9/06 #32 לא לא אני לא יכולה../images/Emo7.gif אמא שלי לא מסכימה כי שבוע אחריי זה היא מסיעה אותי לבערך אותו מקום..
לא לא אני לא יכולה../images/Emo7.gif אמא שלי לא מסכימה כי שבוע אחריי זה היא מסיעה אותי לבערך אותו מקום..
H hila846 New member 10/9/06 #33 אני גםםםםםםםםםםםם../images/Emo2.gif../images/Emo80.gif אני אצטרך בערך 3-4 כרטיסים.. זה אפשרי??
ה הדסי מתה על אגמי New member 10/9/06 #37 חח אני אדבר עם אביחיי../images/Emo204.gif הוא לא עונה לי לאסמס מתי יש לו הפסקה..אז בינתיים אני לא יכולה לעדכן אותו.
חח אני אדבר עם אביחיי../images/Emo204.gif הוא לא עונה לי לאסמס מתי יש לו הפסקה..אז בינתיים אני לא יכולה לעדכן אותו.
H hila846 New member 10/9/06 #42 סבבהה../images/Emo80.gif אוףף אני כמעט יכולה לבוא אני רק צריכה לברר כמה דבריםםם
א אגמוש רודברג New member 10/9/06 #48 לא בטוח שאני באה אני לא יודעת איפה זה בדיוק ואני גם צריכה לשאול את אבא שלי אבל אני מקווה שכן וכמה עולה כרטיס?
לא בטוח שאני באה אני לא יודעת איפה זה בדיוק ואני גם צריכה לשאול את אבא שלי אבל אני מקווה שכן וכמה עולה כרטיס?
ש שריתוששששש New member 10/9/06 #63 הדס לא כדאי שתכתבי גם את אביחי? ../images/Emo12.gif חחח שלא ישכח להחשיב את עצמו
ש שיר חולה על אגמי New member 10/9/06 #30 הדסססססס אם יש עוד 2 מקומות אני יוכל לבואאאא עם חברות שאמא שלהם תיקח את מבינה אני לא תלויה בעצמי כי ההורים שלי לא הראץ אין ליא יך לבוא ואיך לחזורר!!
הדסססססס אם יש עוד 2 מקומות אני יוכל לבואאאא עם חברות שאמא שלהם תיקח את מבינה אני לא תלויה בעצמי כי ההורים שלי לא הראץ אין ליא יך לבוא ואיך לחזורר!!