עדכון שבועי

gindis

New member
../images/Emo41.gif עדכון שבועי ../images/Emo41.gif

שלום רב, 1. המשחק מלחמת טקטיקות יעלה בתאריך 1.7.2007 ולהלן קצת פרטים על המשחק החדש. * ישנם 2 מפות לבנתיים מפה של 1-1 ומפה של עד 4 שחקנים. (יתווספו הרבה מפות בהמשך כולל מפות עם ים) * אתם משחקים על נקודות שאותם שאפשר להשיג במשחק ע"י הצבעה לאתר וכו'... * השחקן שמוביל הוא השחקן שיש לו הכי הרבה נקודות. * המערכת שומרת מספר ניצחונות והפסדים + אפשרות לראות למה הפסידו או ניצחו אותם שחקנים. * המשחק נבנה בצורה כזו שהשחקן שפותח את העולם קובע את הכללים למשחק. * רק אם תרצו זאת הפעם הראשונה שאני יוכל לשחק איתכם במשחק. (להראות לכם את היכולת שלי במשחקי אסטרטגיה וטקטיקה) 2. במשחק מפקד צבאות "השורד" נשארו 88 שחקנים פעילים. * להזכיר לכם הזוכה לוקח 100$ בברכה, צוות גינדיס

abunadav1995

New member
נשמע אחלה

באיזו שעה בערך יעלה המשחק? מאילו מדינות ה"שורדים"?

Bleys1

New member
חחחחחח

לפי המיילים שלך, אני שם שאין לך מושג איך לשחק במשחקי אסטרטגיה וטקטיקה... וחבל שלא שיחקת במנהיגי עולם, כי אז היתה רואה את כל הבאגים שלך ואת כל הכפולות שאתה טוען שהם לא כפולות...

abunadav1995

New member
בעע לא כמו שחשבתי

צריכים לעצב את זה יפה (בצייר זה לא נחשב!) זה מכוער ברמות

m a d m a n 1

New member
מה זה צוללות :S

כמו המשחק צוללות רק של כול כלי הנשק אני אומר יש צוללות ב K11 :S:S:SS:S:S:SS:S: אני יפתח מדינה אם זה יהיה ככה אני ממש לא הולך לשחק בזה

GM Alon

New member
מה אתם יורדים על זה..

זה כולה בטא.. כשהוא יסיים לתכנן את המשחק הוא ישים מפה מושקעת

shabtay12345

New member
שאלות

לכל מי שרוצה יכול לפתוח מפה? וגם למה לא לעשות מפה אחת גדולה או כמה גדולות שיכילו את רוב השחקנים?... מתי יצאו הוראות?

למעלה