עדכון במשחק

gindis

New member
../images/Emo41.gif עדכון במשחק ../images/Emo41.gif

שלום רב, לבקשת כמה חברים נוספה אבטחה כאשר תרצו לפרק יחידות וזאת על מנת שלא תפרקו יחידות בטעות. מעכשיו יש להכניס סיסמה כאשר רוצים למחוק יחידות. בברכה, צוות גינדיס

abunadav1995

New member
למה ססמא? תעשה...

שיופיע דף של "האם אתה בטוח שברצונך לפרק את הנשק?" עם כפתור של כן וכפתור של לא.. זה הרבה יותר נוח מאשר לכתוב כל פעם את הססמא

yogev678

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

orschraiber

New member
שאלההה...

ניסיתי להכנס למדינה שלי היום ואז ביקשו ממני לאשר את המייל..אז אישרתי וקיבלתי את המייל של גינדיס ואז ניכנסתי ללינק שכתוב במייל כדי שאני יוכל להמשיך במשחק וזה לא נכנס לי למדינה שלי..זה נכנס לי לדף כזה שכתוב בו: "שאלות נפוצות עוגיות לשחק עם שתי מדינות! אבדה לי הסיסמא... חבילת תומך גינדיס. שאלות על הוראות. עוגיות * אנחנו ממליצים להוריד את הדפדפן FireFox ולשחק דרכו: http://www.mozilla.com/firefox/ * להסבר באנגלית לחצו כאן אם עדין יש לכם בעיה להתחבר למשחק זה יכול להיות בגלל 3 סיבות: סיבה ראשונה הזמן של העוגייה נגמר. כדי לשמור על אבטחה מקסימאלית כעבור שעה העוגייה נמחקת. סיבה שנייה הדפדפן שלך לא מוגדר לאפשר עוגיות. על מנת לשחק בגינדיס עליכם להגדיר שהדפדפן יוכל לקבל עוגיות מגינדיס. אם הדפדפן שלך לא מוגדר לקבל עוגיות אז לא תוכל לשחק במשחקי גינדיס! בדוק את הדפדפן שלך" מה אני אמור לעשות עם זה?

ostk

New member
אולי בגלל שהיה לך חלון פתוח של המשחק

זה גורם לזה. פשוט תכנס דרך הלינק כשהכל סגור.

orschraiber

New member
עוד שאלה..

למה אין כזה מקום במשחק שאפשר לראות את ההודעות ששלחת?

למעלה