ס"ג1- 9X11 The Fourth HorsemanII

סלמאק

New member
אולי השחקן שלו החליט לפרוש

אולי הוא פותח קריירה כקוסם בימי הולדת.

Nogmor

New member
שאלה מעניינת..

הרי הם לא נעלמו כאילו כלום.. האורי ינסו להמיר גם אותם? נ.ב. לא לשכוח שתכל'ס האסגארד בכלל בגלקסיה אחרת, ואולי האוריי פשוט לא מכירים בקיומם. (למרות שהם תכל'ס יכלו לקרוא את המוח של דניאל כשהוא היה שם ולדעת על קיומם...)

all about eve

New member
אני לא מתמצא מספיק אבל לא נראה

לי שהאורי ינסו להמיר אותם. אין להם צורך באמונה כלשהיא, אני בספק אם יש להם בכלל רגשות. אבל אם הם לא מאויימים עכשיו, למה להם להסתכן? האורי יכולים להיות אויב חזק לאסגרד בניגוד לגאולד שהיו בנחיתות.

הלדין

New member
האוריי מציעים אלמוות

תרבות האסגרד נמצאת בתהליך גסיסה מתמשך. הם עשויים לקפוץ על הרעיון להתעלות לצורת חיים נעלה יותר. מצד שני, יכול להיות שהאסגארד מכירים כבר את הסוד מבעלי בריתם הקדמונים (והם גם בטח יודעים על טבעם האמיתי של האוריי).

Nogmor

New member
../images/Emo45.gif גם נכון..

יש סיכוי שבעברם הלא רחוק האסגרד שהיו חלק מהגזעים המקוריים דאז, בטח ידעו על היריבות בין הקדמונים לאוריי שהתפלגו מתוכם.

סלמאק

New member
אבל האוריי לא בדיוק התפלגו מתוכם

הם פלג של אותו הגזע במקור, מאותה הגלקסיה, שלמרות המרחק בין הגלקסיות, התפתחו באותה צורה בדיוק- שני הפלגים התעלו. אבל עדיין, אין קשר בין זה לבין האסגארד. האסגארד היו בעלי בריתם של הקדמונים לפני שאלה התעלו, ורק אז הגיעה אליהם הידיעה על האוריי. מאיפה האסגארד אמורים להכיר את האוריי? מה שכן, הגיוני שהאסגארד יודעים מה שאנחנו יודעים, לכן הם לא היו נופלים בפח של האוריי. ועוד נקודה: אם האסגארד היו יכולים להתעלות, הם כבר היו מתעלים מזמן. אחרי הכל הם מכירים את עניין ההתעלות, כי הם בוודאי ידעו מה קרה לבני בריתם הקדמונים. בידיעה שהתעלות היתה פתרון מעולה עבור הקדמונים שחלו במגיפה, הם אמורים לשקול את אותו הפיתרון גם עבור עצמם, במצבם. אולי הם ניסו להגיע לאותה רמה של רוחניות ולא הלך להם.

subatoi

New member
היה פרק טוב.

כמו שאמרתי (אני חושב) בשבוע שעבר, מראה שאפשר לעשות פרקים טובים גם בלי המון המון אקשן ויריות (לא שזה רע, חלילה). היה מוזר שמיטשל השתמש לרבע שניה במסווה של הסודאן, וזהו. היה חסר משהו. וסצנת הסיום היתה עצובה באופן חריג אפילו לס"ג

Nogmor

New member
זהו! זה מה שקלט אותי!

שהם נתנו למיצ'ל גישה להסוואה שלהם! האלו, כאילו, אני דיי בטוח ש"צבא הגנה לארה"ב" היה *מת* להשיג את הידיים שלו על טכנולוגיה כזאת והם כאילו סתם ככה נתנו לו להשתמש בזה בלי שום בעיה?

הלדין

New member
השער רחוק.

ומיצ'ל הוכיח שהוא איש כבוד. אפילו אם הוא יבחר לגנוב את הטכנולוגיה, הוא עדיין צריך להתמודד עם כפר מלא בסודאן ועם העובדה שהם עשויים לקחת את עמיתיו ליחידה כבני ערובה.

subatoi

New member
אגב,מישהו קלט ת'פואנטה של שם הפרק?

אני מניח שזה קשור לארבעת פרשי האפוקליפסה או משהו כזה...

Nogmor

New member
לא נכון. אחד הפרשים לא נושא מגיפה,

אחד הפרשים הוא מגפה, או בשמו המלא: Pestilance כלומר, דבר\מגיפה. לעומת זאת, יכול להיות שבגלל שאנחנו חיים בעולם מתקדם ואצלנו כבר אין יותר מדי מגיפות, אז הרביעי הוחלף שמישהו אחר שנקרא Pollution. אבל זה אותו רעיון בעיקרון.

igreenwald

New member
ההחלפה זו מבשורות טובות של טריפראצט

כאמור תוכלו לבדוק בפורום שלו בתפוז פרטים נוספים בעניין הדמות הזו - זיהום - חביבה בדרכה כמו הדמויות שהעניק לרעב ומלחמה ולמוות אך הוא שונה משמעותית מהשלושה האחרים שעוסקים בסוג ש מוות סיטונאי. אינני יודע אם מישהו חוץ מטרי וניל גיימן שותפו עסקו בהחלפה הזו ממגפה לזיהום בייחוד שנראה בפרק הזה ומעוד כמה מקורות שעדיין יש אפשרות למרווח פעולה למגפה לפעול בעולם. כמו כן כיהודים עלינו לזכור שמושג ארבעת פרשי האפוקליפסה נובע מתפיסת אחרית הימים בברית החדשה - הנוצרית, ליהדות יש הצעות אחרות בתחום וחלקן יותר מעודדדות.

LEyahoo

New member
למה השם של הפרק?

תסלחו לי על הבורות אולי גם הזכרון שלי מתחיל להעלם אבל מישהו מוכן להסביר לי למה קוראים ככה לפרק?

סלמאק

New member
הפרש הרביעי...

ראה ממש מעליך (כלומר מעל איפה שמופיעה התגובה שלך)

למעלה