ס"ג1- 9X11 The Fourth HorsemanII

miotisman

New member
פרק חמוד....

אני חושב שהפרק כמו כל העונה ה-9 היו די אכזבה, מאז ההצטרפות של מיטשל לסדרה אין ממש כיוון אז הם יורים לכל מקום בתקווה שיפגעו במשהו. בכל אופן הפרק חמוד אבל למרות שנראה כאילו הוא תורם לעלילה הוא בעצם לא כל ככך מקדם אותנו לאן שהוא (כי אני חושב שמלכתחילה כל הרעיון של המחלה היה מעט אםםם.... מופרח בהתחשב בכותבים שוב אותה הבעיה של חוסר כיוון). אה וכן אל תסכלו אותי!

kinspirit

New member
סטארגייט SG1 ואטלנטיס של היום

סתם שלוש נקודות קטנות שעלו בראשי כאשר צפיתי היום בפרקים, לא משהו מעניין במיוחד, אבל בכל זאת
- 1. לא זוכרת אם כבר עשינו את הדיון הזה כאן או לא, אבל למה לכל הרוחות הם לא לקחו רובי זאט לפאגסוס? לא היה להם קל יותר ללכוד את הריית' עם הזאטים מאשר עם אקדחים רגילים? הזאט די מקביל לנשק המשתק של הריית'. טוב, מצד שני, אולי הם לא חשבו על זה כשהם הגיעו לשם והרי עכשיו אין להם תקשורת הביתה, אבל למה הם לא חשבו על זה מלכתחילה זאת גם שאלה שצריכה להשאל... 2. בפרק של סטארגייט היום היתה סצינה עם ישיבה של נציגי המדינות השונות ושמתי לב שמעל הדגל הרוסי של הנציג רשום POO משהו. למישהו יש מושג מה היה רשום שם ואיך זה בדיוק מתקשר לרוסיה? והאם ראינו את הדגל הרוסי במשלחת של אטלנטיס? 3. הסצינה שבה הרופאה מדברת עם הגנרל והוא בוכה (במרפאה, כשהיא אומרת לו שהיא מבינה אותו עכשיו) היתה באמת נוגעת ללב, באמת. אבל הרופאה לא חשבה על זה שכל הצוות הרפואי שנמצא שם בחדר שומע אותה דרך המיקרופון? הייתי מצפה ממנה לערוך שיחת נפש גלויה שכזו בצורה קצת יותר דיסקרטית...

subatoi

New member
בקשר ל-3

כן, גם לי זה הכי הפריע
הם כל הזמן נמנעים מלקיים יחסי אב-בת בפומבי, תמיד פועלים בקורקטיות כזו, ואז, בקטע הכי רגיש, היא עושה את זה מול כל החולים והרופאים, במיקרופון. מילא שיקולי דיסטנס, אבל דיסקרטיות, פרטיות, משהו? ועל זה נאמר - מה לעזאזל חשבתם כשעשיתם את זה? זה כ"כ מטופש. לא יכלו להכניס אותה פנימה עם חליפה ושהיא תעשה את זה יותר באינטימיות? באמת... ובמקרה, ממש במקרה, שמו את הגנרל בדיוק מול החלון, באמצע החדר. פחחחח...

subatoi

New member
בקשר לאטלנטיס של אתמול

חציו הראשון של הפרק היה משעמם כמו שקורה לפרקי עונה ראשונה של כל סדרה (למרות שהקודמים בכלל לא היו כאלה, לדעתי). סיפור על שתי קבוצות שמאכלסות את המקום בו מתרחשת העלילה, סכסוך ביניהן וכו', זה די מתבקש, אבל לא הכי מעניין בעולם. מצד שני, החצי השני של הפרק הזה הביא לנו את לכידת הריית' הראשונה, שזה כבר מגניב.

subatoi

New member
וואלה...

אני ראיתי את זה אתמול, למה אתם לא יכולים להסתנכרן בהתאם, למה?

LEyahoo

New member
תגובה ל3 השאלות

1. כן מן הסתם היו צריכים לחשוב על זה אבל אז זה קצת היה הורס ומערבב יותר מדי כנראה את העלילה לדעתי רצו לבנות את האטלנטיס ללא תלות מוגזמת בס"ג-1 ולהשאיר מקום לעלילה להתפתח בצורה עצמאית. ומצד העולם של סטארגייט את/ה יכול/ה (לא זוכר למי אני מגיב) להשוות את זה למקרה שצבא שוכח להשיק משקנות לפני שהוא יוצא למלחמה. על תדאגי תקום ואדת חקירה וגנרלים ילכו הביתה בגלל שהם שכחו להוסיף זאתים למשלחת של אטלנטיס או שפשות יאשימו איזה אפסנאי 2. אני לא זוכר את מה שכתוב אולי אני יבדוק את זה יותר מאוחר אבל לדאתי ה P זה פשוט 'ר' באזבוקה (הכתב הרוסי) P הוא כמו הR באותיות הלטיניות ה O זה אולי בקטע של סטארגייט כי הוא אגול :) סתם צוחק אני מניח שגם לזה יש הסבר ברוסית. אופס שכחתי לכתוב שהP זה בטח RUSSIA 3.אני לא חושב שזה היה יותר מדי אינטימי אם היא הייתה מדברת איתו דרך המסכה. ובנוסף היא הבת שלו לעזעזל היא בטוחה שהוא הולך למות עוד יום יומים או יותר לא זוכר כמה זמן בדיוק לוקח למחלה של האורי נראה לכם שאכפת לה ברגעים כאלו מי שומע אותה חוץ מאבא שלה?!

mn1000

New member
אני לא מבין משהו

למה הם היו צריכים בכלל את עזרת הכוהן הרי כבר בפרק אחר לא זוכר את מספרו , הכוהנים הפיצו את הגיפה - ולבסוף ריפאו אותה. אז למה לא ללכת לשם ולקחת דגימת דם וגמרנו.

mn1000

New member
אוקיי נזכרתי

פרק 5 The Powers That Be הסיפור חוזר על עצמו -גם שם מגיפה , בלאגן, הכהן חוזר ומטפל בכל. כלומר יש חיסון למה לא להפיק אותו מהם???.

סלמאק

New member
אפשרות:

אולי יושבי המקום הם חסידים של האוריי? (אני לא ממש זוכר, אבל אחרת מאיזו סיבה הכהן שם ריפא אותם?) כי אם כן, לא נראה לי שהם ישמחו כ"כ לעזור ל"כופרים", זה ייחשב כפירה כשלעצמו.

mn1000

New member
הוא ריפא אותם כי הם קיבלו את מקורות

ברור לי שהם חסידים של האוריי, אבל בכל זאת למה לא לשלוח מישהו עם מתקן הסוואה זריקה קטנה לאחד התושבים וגמרנו. פחות מסוכן ממה שהם עשו היום , ויותר הגיוני.

הלדין

New member
הוא ריפא אותם. לא חיסן אותם.

אין שום וודאות שאם המקומיים ימרדו נגד האוריי, המגיפה לא תקצור אותם שוב בהמוניהם. על כל פנים, לא הבנתי מאיפה הבטחון שמובע בפרק שהכהנים לא יכולים לשלוח מגיפת כהנים חדשה? חיסון הוא הרי ספציפי לסוג מסוים של וירוס ולמגיפת הכהנים, בשל מקורה, צריכות להיות צורות רבות.

Chelnak

New member
כי בכל מקום זו גרסא אחרת של המגפה

הם היו צריכים את ה-דנ"א של הכהן הספציפי הזה.

mn1000

New member
לא הגיוני כי באפשרות הזאת

כל יום כהן יפיל מגפה על כדור הארץ. כל יום אחד אחר וצריך תרופה אחרת. וגם ליצור לכל עולם מגפה משלו , לא הגיוני , אם יש לך אחת פועלת אתה לא תשנה אותה לכ עולם שתרצה להרוס. חשבו כמה עולמות הם הדביקו במגיפה?? המון לא הגיוני של אחת מגפה, וגם במקרה כזה לא היה עוזר שום קדמון שירצה לייע כי ישנם חצי מילון מגופות לכ כהן אחת לכן בשורה התחתונה יש רק מגפה אחת לכולם...

mn1000

New member
זה סותר את הרעיון של קדמון שיעזור

אם היתה יותר ממגפה אחת - הרי הקדמון שהגיע לעזור היה אומר זאת. ולא היה מגיע כי יש לו תרןפה והוא רק לא זוכר אותה בדיוק.

למעלה