ס"ג-1 - Prototype - 9X09

Nogmor

New member
בקשר לדניאל,

משהו אומר לי שהוא פשוט ממש בתוך תוכו מעוצבן פצצות על זה שהוא לא יכל לגעת באנוביס כשהיה לו כוח אינסופי, אז עכשיו שהוא יכול, היה לו רצח בראש - זה סתם מחשבות פסיכולוגיות.

subatoi

New member
באמת שלא צריך להסחף.

התיחסות כזו לא היתה לוקחת "דקה או יותר". סטארגייט מומחית בלהכניס לדמויות שלה שורות בדיאלוגים שמתארים תהליכים שבסדרות אחרות היו לוקחים כמה סצנות טובות. היו יכולים להשחיל כמה מילים באיזה דיאלוג קטן. אבל אני בכלל לא זוכר את הקטע הזה

neboris

New member
אהבתי../images/Emo45.gif

הפרק הזה היה פרק טוב מאוד - התסריט (אז מה אם הוא היה לפעמים צפוי), המשחק, הבימוי, אפקטים דמויי מטריקס (ובכלל היה ניתן למצוא כמה הקבלות בין קאלק לבין ניאו), דניאל רוצה להרוג ובסופו של דבר באמת הורג (מה ששמונה שנים ושתי מיתות יכולים לעשות לבן אדם). כמה נקודות שלא כל כך אהבתי - וולסי המיוסר והמעצבן, דר' לם שפשוט לא מוצאת את מקומה, מיטשל שלא היה לי כל כך ברור מה תפקידו בפרק. ועוד מקרה של מיחזור שחקנים - השחקן ששיחק את Major Altman שיחק גם בפרק הראשון של עונה שישית את Captain Hagman (טוב, לפחות העלו אותו בדרגה).

subatoi

New member
אני כבר לא זוכר מה ממש עצבן אותי

בפרק הזה (היו כמה), אבל אני כן זוכר את המונולוג המעצבן נורא של קאלק, כשהוא התחיל לדבר כמו גואולד. כאילו, לא ראינו כבר מונולוגים כאלה של גואולדים מגלומניים שמדברים ומדברים ומדברים ומדברים ומדברים על כמה שהם גאונים וכמה שהם ינצחו את כולם וישתלטו על העולם וכאלה? הרי 9 עונות של ס"ג זה כל מה שראינו. באמת היה צריך לתת לו לדבר ולדבר ולדבר? היתה תחושה שזה היה מונולוג נורא ארוך. זה כבר ממש פאסה הקטע הזה. מיצינו. ממש התחשק לי להעביר ערוץ באותו רגע...

סלמאק

New member
בקשר לדניאל- התכוונת ל- 10 שנים

ואינספור מיתות, אתה פשוט שוכח את הסרט... בקשר למיחזור- איך אתה זוכר עד כדי שמות? תהיה יותר ספציפי, מה הם עשו בפרק?

neboris

New member
אם ככה

אז עשר שנים באמת משנים את הבן אדם (תרתי משמע, מפרצוף של ג'יימס ספיידר לפרצוף של מייקל שאנקס). בקשר למיחזור - אני לא באמת זיהיתי אותו אבל כשחיפשתי עוד פרטים על הפרק (אני בדרך כלל עושה את זה אחרי הצפיה) מצאתי שהשחקן שיחק בפרק אחר דמות אחרת. וכשקראתי את התקציר נזכרתי - בתחילת הפרק הראשון של העונה השישית היה את הקטע שהם חיפשו מחליף לדניאל וכל פעם קרה משהו לזה שאמור להחליף אותו. אז באחד הפעמים (אני חושב שזה ממש ההתחלה לפני הפתיח) מי שמחליף את דניאל זה Captain Hagman (השחקן המדובר לעיל) . הם בורחים מאיזה שבט שרודף אחריהם. אחרי שהם עוברים בסטארגייט, לפני שהקשתית מספיקה להיסגר עפה מהסטארגייט חנית ונוחתת ליד המונד. ואז גם מסתבר ש-Captain Hagman נפגע מחץ מורעל ומאבד את ההכרה (אבל לפי מיטב זכרוני הוא לא מת).

למעלה