מזכיר פרקים מפעם. הייתי בטוח ששוב הבחור יברח להם, כמו תמיד, אבל זה לא קרה, וטוב שכך. היו כמה דברי מעצבנים, אבל היה פרק טוב בסה"כ. פרק של לנדרי, וגם וולטר
זה לא קצת מזכיר לכם איזה פרק מעונה 7? נגיד,Resurrection? עם הבחורה הבלונדינית המשוגעת? אולי הפרק התרחש בפיקוד הפעם, ואולי התמודדנו עם איום כמו אנוביס, אבל לי זה נראה קצת כמו שחזור של פרק ותיק יותר. ולסיכום- הכל באשמת מיטשל. הכל!
אולי זה קצת דומה לפרק מעונה 7, אבל לדעתי, הדמיון לא גורע ובכלל אהבתי את הפרק הזה הרבה יותר מאשר את הפרק מעונה 7. ואני מסכים איתך בקשר למיטשל - הכל באשמתו. חוץ מזה, הרגשתי שהוא לא כל כך משתלב בפרק, ז"א לדניאל ולסם היו תפקידים ברורים ולטיאלק תמיד יש מקום, אבל מיטשל היה פחות משולי במשך רוב הפרק.
1. למה טיאלק הולך עם נשק ארצני? כמרנו עם נשק המטה? זהו??? לא מתאים לי... 2. לא מסתדר לי הקטע עם ה"עקוב אחריי" שקרטר אמרה שהיא סידרה.. הרי קאלק הצליח לחייג החוצה... ורק אחרי שהוא עבר ונסגר השער, השער חייג שוב פנימה... זה לא הגיוני.. הרי לאן התחבר השער מלכתחילה? לאן הוא "עבר"... לפי מה שידוע לנו השער תמיד מתחבר לצד שני, לא? הוא לא יכל להתחבר ל"כלום" ולהיות בהמתנה עד שהוא יתקשר שוב להתחבר חזרה לכדו"א... משו פה לא הגיוני.. 3. אני יודעת שיש מקום מוגבל בכתוביות אבל יש גבול.. כשהם עברו לכוכב 584 בהצלחה, ומיצ'ל דיבר עם ה SGC, הוא אמר שהכל בסדר, ואשז לנדרי אמר לו משו ומיצ'ל ענה שהוא "לא יסמוך על זה יותר מדי, מיצ'ל סוף" וכל מה שתורגם היה "הכל בסדר, מיצ'ל סוף".... גררר.... היה עוד משו על ההתחלה אבל אני לא זוכרת, אני אראה שוב ואנטפק עוד
-אולי חור בהשכלה, אבל אני חייב לשאול: מה זה "ניפטוק"? (או בהטייה: לנפטק, ניפטק, אנפטק, נופטק, ניפטקנו, נופטקו וכו') -מה זה ה"עקוב אחריי" הזה? לא זכור לי... (לא ראיתי היום את הפרק, מצטער. תקלה בוידאו). -מה שהכי עיצבן אותי, זה שדווקא כשהוא היה זקוק לזה הכי הרבה, הוא לא יכל או לא ניסה לקרוא את המחשבות של קרטר בקשר למילכוד. -ולסיום: תמי, אני יודע שיש מקום מוגבל בכתוביות בפורום אבל יש גבול: למה "משו" ולא "משהו"?
זה "ניטפוק" ולא ניפטוק. או בהטייה: לנטפק, ניטפק, אנטפק, נוטפק, ניטפקנו, נוטפקו וכו'. המשמעות באה מ- nit pick באנגלית. הכוונה היא, בגדול, מציאת "חורים" ודברים לא הגיוניים בסדרות, פרקים, סרטים וכדומה.
- אם לא ראית, אז לא אסביר לך על "עקוב אחרי", כי זה חלק מהפרק - קרטר לא היתה כ"כ לידו (אני לא זוכרת שהוא בכלל ראה אותה), אז או שהוא לא ידע שהיא קיימת או שהוא לא יכל אולי לקרוא מחשבות לרחוק - שאריות מזמן אחר שבו ביליתי בפורומים אחרים... הרבה מילים אצלי חסרות אותיות... אם תכתוב לי אימייל(!!!) אז אולי אסביר לך דבר או שניים...
על קריאת המחשבות? אמרתי שלא ראיתי את הפרק אתמול, אבל זה לא אומר שלא ראיתי אותו בעבר בכלל... ראיתי אותו, אבל אני לא זוכר כי זה היה לפני זמ מה, ולא ראיתי אתמול את הפרק שיכול היה לרענן את זכרוני.
"עקוב אחריי"? זה מה שהתוכנה של ה DHD בכוכב 584 עשתה מתחילת הפרק לקרטר.. הרי הם גילו שהשער מבקש אישור גישה וכשהוא לא מקבל אותו הוא מעביר "נוסעים" אורגניים לכוכב אחר וקרטר קראה לזה "עקוב אחריי"... וזה מה שהיא אמרה שהיא עשתה (בסוף הפרק) שקאלק "ברח"... הוא חייג ל 584 וקרטר כיוונה את ה"עקוב אחריי" שיחייג בחזרה לכדו"א.... נזכרת?
הזו? אני לא מכירה את זה.... ויש גבול לכל תעלול.... לכתוב "שגיעות" ועוד כשמתלוננים שזה "ילדותי" לתקן "שגיאות"... זה כבר מעבר לטעם הטוב (או החוסר שבו...)