ס"ג-1 - 9X20 - Camelot

מ א ג ר ט

New member
האא באסה...

הייתה כאן הודעה יפה ומושקעת עם מלא נקודות על הפרק. וזה לא קריא בעליל. אני אנסה לשחזר...

סלמאק

New member
הרבה נקודות על הפרק?

לפי מה שאני רואה, היו שם גם הרבה סוגריים, פסיקים,סימני שלה, קווים נטויים, ספרות... חתיכת השקעה דפקת.

subatoi

New member
אבל איך זה קרה?

(ואם ככה, אז כנראה שצדקתם והבחור ההוא באמת רצה משהו... מצד שני הוא לא חזר לשאול אח"כ כלום
)

מ א ג ר ט

New member
פשוט מאוד

כתבתי הודעה, לחצתי "שלח/י", חזרתי לפורום כדי להמשיך לקרוא הודעות, וגיליתי שיש לי רק !! בכותרת. הייתי משוכנעת שכתבתי משהו כמו "פרק גדול!!" או משהו כזה. אז בדקתי וגיליתי שיש לי רק סימני פיסוק בהודעה... במילים פשוטות, לא עשיתי כלום!!! (מסקנה- תמיד, אבל תמיד, להעתיק הודעות לפני ששולחים.)

subatoi

New member
או בקיצור -

מפלצת ההודעות של תפוז חזרה. תשחזרי לנו מה כתבת

shelNom

New member
משמיד העולמות מבבילון 5

טוב נו.. בערך אותו אפקט של ליזר חזק. שונא ספינות בלתי מנוצחות! זה ממש מבאס שיש פרקים כאלה בסיום כשלא ברור מתי העונה החדשה של סטארגייט מתחילה. הבדיחה עם החליפת חלל שלא מתאימה לגודל של ההאסגרד לדעתי כבר היתה מתישהו בעבר. שמתם לב שהשער נשאר פתוח? הכתמיד האוריי מעבירים(או באנגלית relay) את האנרגיה שלהם לספינה ושוב בנו על העובדה שנחכה להם, כי בלי הקשר לגלקסיה הרחוקה לספינות אין מגן כל כך חזק?! למה לקחי הלווין לא הוסקו ותקפו את הספינות בכמויות מטורפות של ספינות קטנות?

marinegirl16

New member
פרק מושלם!

סוף כל סוף ראיתי פרק שלם בלי לחשוב על כמה אני מתגעגעת לאוניל! וזה היה ממש מהנה לראות את מיטצ'ל חוטף מכות אבל ברגע שהראו את הסופר-גייט הבנתי שזה הפרק האחרון! באמת הייתי צריכה הכנה נפשית לזה
ואני ממש מקווה שהעונה ה-10 תגיע בקורב!

מ א ג ר ט

New member
לא ידעת?

לא ידעת שזה הפרק האחרון?? אפילו היה כתוב באינפו של הוט (אני קוראת אחרי הפרק כדי לא להרוס)

L y c a n

New member
הממ

לפי מה שאני זוכר בYES היה תמיד רשום לי "סטארגייט- סידרת מד"ב." אבל מצד שני לא הייתי בארץ יותר מחצי שנה, אולי השתנה!

סלמאק

New member
נכון...

יש פירוט, אבל הוא הסבר כללי, לכל הסדרה. אין תקציר לכל פרק (הם לא משקיעים אלה...
)

marinegirl16

New member
נופ!

יש לי את הממיר הישן אז אין לי אינפו והאינטרנט שלי עושה בעיות אז לא יכלתי להתעדכן! חשבתי שייש יותר פרקים העונה הזאת... ואני עוד חשבתי לוותר על הפרק הזה בשביל מבחן באזרחות
פחח

neboris

New member
אההההה!!!

אני לא זוכר שהיה אי פעם קליפהנגר כזה בסטארגייט. סך הכל היה פרק יפה מאוד, רק כמה הערות: 1. מיטשל לא יכל לשלוף את החרב לפני שהוא הלך להילחם באביר השחור? הוא הרי יודע שחרב רגילה לא יכולה לפגוע בהולוגרמה ושהוא בעצמו כן יכול לשלוף את החרב. 2. למה הגיעה רק ספינה אחת של אסגארד? הרי אין להם עכשיו משכפלים על הראש, הם יכולים לשלוח הרבה ספינות. מצד שני, לא נראה שגם הספינות של אסגארד מצליחות לפגוע בספינות של אוריי כך שזה לא היה עוזר בכל מקרה. 3. למה בחליפת החלל של קארטר אין מנועי ניווט? הרי היום חליפות החלל של אסטרונאוטים ליציאה לחלל מצויידות במנועים כאלה, אז למה שבסדרה זה לא יהיה ככה? 4. למה קארטר פשוט לא ניסתה להרוס את גבישי הבקרה (לפני שהיא התנתקה מהסופרגייט)? לדניאל זה עבד מצויין עם האביר השחור. 5. כמעט ניחשתי את השם של הספינה הרוסית בשרשור על הפרק הקודם. אני רואה שהם קראו לה "קורולב" (ולא "ציאלקובסקי") על שם דמות מפתח אחרת בתכנית החלל הרוסית. 6. לקח לי קצת זמן להיזכר מאיפה מוכר לי השחקן שמשחק את מנהיגה של קמלוט. הוא שיחק את דנטור (אביו של בורומיר ופאראמיר) בשר הטבעות. 7. הצי שאמור להגן על הגלקסיה שלנו נראה די עלוב. מצד שני זה מאוד הגיוני שביקום שבו אתה יכול לנוע בצורה בטוחה, נוחה וזולה דרך שערים יושקעו יחסית מעט משאבים בבניית ספינות חלל. 8. ואלה המסכנה.

subatoi

New member
בקשר ל-5

רוב הסיכויים שהם לא בחרו באופציה שלך כי היא שוברת שיניים

Nogmor

New member
פרק ענק בהחלט, אבל יש כמה שאלות..

קודם כל, באמת באמתפרק ענק, ראיתי רק עכשיו כשחזרתי מהעבודה.
(כן, באמצע הלילה..) שאלה ראשונה: מתי תגיעה העונה העשירית לישראל?!?!?!??!!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????!!!!!!!!!!!!?!?!?!?!?! (מכסה על כל סימני הקריאה שפספסה שירה) שאלה הבאה עם קצת יותר עניין... מישהו חושד אולי שהמורדרד המסופר קשור לעניין איכשהו? להסביר למה זה עולה לי לראש - כביכול לפי המיתולוגיות של ארתור, היה לו בן (או חצי אח) ממורגן לפיי, שקראו לו מורדרד וכשגדל הרג את ארתור וגרם לנפילת קמלוט. עכשיו, וואלה בהיריון מוזר, וישנם סיפורים מוזרים על הדמות ההיא.. מה נראה לכם? אוקי, עכשיו, באמת איפה תור?בתור ראש האסגרד הייתי די בטוח שהוא יבוא בעצמו לנסות למנוע את כניסת האוריי לגלקסיה הזאת... טוב נו. למה בכלל טיאלק חשב שהתוספת העלובה של האגודה ההיא בכלל תעזור כנגד זה? ומה הם בכלל הביאו, בקושי שלוש ספינות של גואולד שכמו שאנו ראינו, די פתאטיות כנגד ספינות האוריי... אה, וממש אהבתי שהוא בשיא העצבים כעס ואמר מה שהוא חשב על זה שהם לא עוזרים להם ועל איזה אוייבים יש להם שהם לא מודעים להם בכלל. וכמובן, "נו, אי ווזנט סליפיניג, איי ווז קלנורימינג. טיאלק איז טיאצ'ינג מי." "איט אינוולוס רימייניג קונצ'נס." "איים סטיל וורקינג און דה בייסיקס." "
ענק... והסופר גייט מרשים, אבל... הספינות של האוריי היו יותר מרשימות.. משום מה, נראה לי שירדה לי ההתלהבות מהשער בגלל שכבר ראיתי את זה איפשהו... "אהם אהם |שיעול| ערב סטארגייט באוניברסיטה |שיעול| אהם אהם"...
וכן, איזה מצחיק היה הקטע שכולם התלהבו בסוף הקרב עם האביר.. על הבחורה, לא מיטצ'ל. חחחח מסכן, כולו בבוץ וכולם מתעלמים ממנו ומהחרב לגמרי...

subatoi

New member
נשאלת השאלה

בקשר לחרב - אני לא זוכר - מה איפשר למיטשל להוציא אותה בפעם הראשונה? היה איזה תירוץ למה מיטשל היה יכול להוציא אותה? ובאותו הקשר - מה גרם לבחורה להוציא אותה?

Nogmor

New member
נראה לי ש...

מיצ'ל בפעם הראשונה פשוט הלך לפי ההגיון, רואים חרב באבן, מכירים את המיתוס, אז למה לא? ואז כשהוא שלף היא יצאה. בקשר לבחורה, נראה לי שהיא קלטה אולי שרק החרב הזאת תוכל לנצח את האביר השחור, ולכן היא רצה להביא אותה.

subatoi

New member
נראה לי לא הגיוני מסיבה אחת פשוטה.

די בטוח שמישהו ניסה לפניו, לא? לפחות אחד. אז למה דווקא מיטשל הצליח?

סלמאק

New member
מה שאני יותר לא מבין

זה שבפעם הקודמת, מיטשל היה זה ששלף את החרב, ולכן אף אחד אחר לא יכול היה לאחוז בה (הוא ניסה למסור אותה לטיאלק, ולא הלך לו), איך זה שהפעם הילדה היא זו ששלפה את החרב, אבל מיטשל היה זה שנלחם?

למעלה