פרק ענק בהחלט, אבל יש כמה שאלות..
קודם כל, באמת באמתפרק ענק, ראיתי רק עכשיו כשחזרתי מהעבודה.
(כן, באמצע הלילה..) שאלה ראשונה: מתי תגיעה העונה העשירית לישראל?!?!?!??!!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????!!!!!!!!!!!!?!?!?!?!?! (מכסה על כל סימני הקריאה שפספסה שירה) שאלה הבאה עם קצת יותר עניין... מישהו חושד אולי שהמורדרד המסופר קשור לעניין איכשהו? להסביר למה זה עולה לי לראש - כביכול לפי המיתולוגיות של ארתור, היה לו בן (או חצי אח) ממורגן לפיי, שקראו לו מורדרד וכשגדל הרג את ארתור וגרם לנפילת קמלוט. עכשיו, וואלה בהיריון מוזר, וישנם סיפורים מוזרים על הדמות ההיא.. מה נראה לכם? אוקי, עכשיו, באמת איפה תור?בתור ראש האסגרד הייתי די בטוח שהוא יבוא בעצמו לנסות למנוע את כניסת האוריי לגלקסיה הזאת... טוב נו. למה בכלל טיאלק חשב שהתוספת העלובה של האגודה ההיא בכלל תעזור כנגד זה? ומה הם בכלל הביאו, בקושי שלוש ספינות של גואולד שכמו שאנו ראינו, די פתאטיות כנגד ספינות האוריי... אה, וממש אהבתי שהוא בשיא העצבים כעס ואמר מה שהוא חשב על זה שהם לא עוזרים להם ועל איזה אוייבים יש להם שהם לא מודעים להם בכלל. וכמובן, "נו, אי ווזנט סליפיניג, איי ווז קלנורימינג. טיאלק איז טיאצ'ינג מי." "איט אינוולוס רימייניג קונצ'נס." "איים סטיל וורקינג און דה בייסיקס." "
ענק... והסופר גייט מרשים, אבל... הספינות של האוריי היו יותר מרשימות.. משום מה, נראה לי שירדה לי ההתלהבות מהשער בגלל שכבר ראיתי את זה איפשהו... "אהם אהם |שיעול| ערב סטארגייט באוניברסיטה |שיעול| אהם אהם"...
וכן, איזה מצחיק היה הקטע שכולם התלהבו בסוף הקרב עם האביר.. על הבחורה, לא מיטצ'ל. חחחח מסכן, כולו בבוץ וכולם מתעלמים ממנו ומהחרב לגמרי...