ס"ג-1 - 9X19 - Crusade

סלמאק

New member
כמה שאלות:

1. דווקא משום מה לא זכרתי שאנקין נולד מ"התעברות משיחית". נשמע לי מוזר, כי אני זוכר במעורפל שאמא שלו סיפרה משהו על האבא.
2. ב- Lifeboat לא היתה אישה בין אנשי צוות הספינה ש"פלשו" לדניאל?

Nogmor

New member
תשובה ל1)

לא, לא היה אבא. לפי פרק 1, כאשר שאל אות קווי גון מי היה האב, היא סתם חייכה (כנראה דחקה את הקטע שצונזר ונמצא בסרטון מצויר שאראה למי שירצה) ואמרה שלא היה אב.

neboris

New member
תשובות

1. כמו ש-Nogmor אמר, ב-episode 1, אמו עונה לשאלה על זהות אביו משהו כמו: "אין לו אב, הרתי אותו לבד". כמו כן, קוי-גון אומר לאובי-וון-קנובי שהכמות העצומה של מידיקלוריאנים בדמו של אנאקין מצביעה על כך שהוא נוצר על ידי הכוח עצמו. אתה מוזמן לקרוא על אודותיו ב-wikipedia (יש מספר מאמרים על אנאקין, דרת ויידר ומשפחת סקייווקר) שם מסבירים בפירוט רב את תולדותיו של אנאקין ומשפחתו כולל מידע שלא מופיע בסרטים אלא נלקח מספרים ספרים/קומיקס/מצויירים אשר נחשבים לחלק בלתתי נפרד מיקום מלחמת הכוכבים ואושרו על ידי ג'ורג' לוקאס. 2. לפי מיטב זכרוני לא הייתה אישה בין הזהויות שהתנחלו בדניאל ב-Lifeboat. היה ילד וכל מיני גברים. יתכן שהייתה זהות נשית שהשטלתה עליו, אבל לא ראו את זה על המסך.

Nogmor

New member
פרק... סיפור.

לא היה אקשן, בכלל. אלא אם כן אתם מחשיבים את היריות שבסוף הפרק לאקשן? אני מדבר בטון רע, אבל דווקא נורא נהנתי מהפרק, רואים שהכותבים החליטו שדווקא עכשיו הם מביאים בסיפור יותר מהתוכן. הם רוצים להביא את כל הצופים לקו אחד שידאו איפה עומדים לפני סוף העונה, אז נתנו *הכל* בפרק אחד. מי נגד מי, עד כמה זה רציני, ומתי נראה כבר את האקשן שהיה חסר בפרק הזה
קיצור פרק מעולה בתור אחד לפני הסוף. נ.ב. השחקן שגילם את סיוויס, זה לא אותו אחד שגילם את המפקד ראצ'ק מStarship Troopers? סתם משהו. וכן! מאוד מאוד מאוד מציק שלא נתנו לטיאלק בכלל תפקיד! מה, שני שורות?? בתור שחקן שהופיע מתחילת התוכנית זה ממש מעיק ככה... אבל מעניין מה עם אמנדה גם.. האמת לא היה אף אחד ששיחק בפרק הזה יותר מדי חוץ מלאנדרי וואלה.. טוב נו.

subatoi

New member
גם אני זיהיתי את סיוויס

רק שכשעברתי על הדף שלו ב-IMDB לא זיהיתי שומדבר מיוחד

למעלה