ס"ג-1 - 9X19 - Crusade

Chelnak

New member
../images/Emo41.gifס"ג-1 - 9X19 - Crusade

פרק לפני-אחרון לעונה... שרשרו!

Nogmor

New member
שאלה מעניינת למנהלות...

איך אתן יודעת מי תהיה זאת שתפתח את השרשור לפרק? הא? אתן שולחות הודעה אחת לשניה בסגנון: "טוב אסנת, אז אני אפתח את השרשור?" "לא! אני רוצה אני רוצה!" "לא! אני אני אני, את פתחת את השרשור של הפרק הקודם!" "אווף.. טוב בסדר.. אבל לפרק הבא אני פותחת שרשור!" "נראה.." ואז את פותחת שרשור ולא קורה מקרה ששתיכן פותחות שרשור בו זמנית?

kinspirit

New member
זה פשוט מאוד

יש חלוקה של התפקיד - לאחרונה, עקב אילוצי זמן שלי, צ'אקי אחראית על פתיחת השרשור של פרקי יום שבת

subatoi

New member
תחשוב על זה,

גם אם הן מפרסמות כפול, אתה לעולם לא תדע, כי ברגע שהשניה שפרסמה תראה שיש כפילות, היא ישר תמחק את ההודעה שלה. ככה זה כשיש מחק ביד, אתה יכול להעלים ראיות חופשי

Nogmor

New member
אהה.. זה כבר מוכר פה בתור

"הקינספירציה" של הפורום.

Chelnak

New member
../images/Emo6.gif

מצחיק שאתה שואל... אבל הנה אסנת כבר ענתה לך. "לא, לא, אני אענה לו קודם!"

subatoi

New member
טוב, אז אני אגיב ראשון

1. פרק מאאאגניב. פרק טוב מאוד. לא אקשני ומותח כמו שהיה ניתן אולי לצפות מפרק לפני אחרון, אבל פרק מצוין שמניח את היסודות (אני מניח) לפרק האחרון לעונה. 2. ההתחלה היתה קצת מבלבלת, להבין מה ואלה עושה שם ומה הם רוצים מאיתנו. 3. היה טוב לשמוע מהיחסים הבינ"ל, ששוכחים מהם לפעמים. טוב לשמוע שעדיין קורה משהו בזירה הזו. אבל קשה להאמין שלרוסים תהיה דדלוס משלהם. קצת מוגזם, לא? ואיפה בכלל ההשתתפות הרוסית בתכנית השער? כבר שנים לא שמענו מזה. זה קיים בכלל? 4. היה נחמד אם היינו רואים קצת יותר את דניאל מדבר כמו ואלה (במיוחד בקטע של הזלת הדמעה
), אבל בסדר, מגיע לו חופש לפעמים. 5. אבל בראש ובראשונה זה היה הפרק של ואלה (וקלודיה). תמיד ראינו אותה שטותניקית, וסופסוף ראינו אותה רצינית, וכמה היא חזקה (כשהיא לבד בטיזנלוך, וצריכה לשרוד את כל מה שקורה סביבה). פרק טוב בשביל הדמות שלה. 6. וכמובן שנשארנו במתח לגבי התינוק (גם ב"האוס" היום היה קטע (קטן) של "התעברות אלוהית"
). 7. והמבט על הספינות שנבנות מלמעלה היה ממש מרשים ויפה. 8. ושוב, למרות שהיה יכול להיות נדוש, כל הקטע הזה של "מישהו מספר סיפור בפלאשבקים", הם עשו את זה ממש יפה, והכי מגניב היה הקטע של החיבור בסוף הפרק, החיבור בין הסיפור של ואלה למה שקרה בזמן אמת בצד השני. הצופים הרי תמיד רגילים שבקטעים כאלה מספרים על מה שקרה בעבר (הרחוק או הקרוב). ופה, פתאום להזכר שהיא בעצם יושבת "בצד השני של הקו" ומדברת איתנו, עד שקרה מה שקרה, זה היה טוויסט מגניב, מקורי ויפהפה. 9. אחלה פרק. 10. נ.ב. סיילר

סלמאק

New member
תגובותיי:

3. סתם תיקון (קטנוני): לרוסים תהיה ספינת 304 משלהם. (לא "דדלוס") מן הסתם, יהיה לה שם אחר. 4. באמת, גם אני שמתי לב לעניין הזה. מתחילים לשכוח במהלך הפרק שזה בעצם דניאל שעומד מולם, זה לא רגיל כ"כ לראות אותו כשואלה מדברת ממנו (פחות או יותר כמו הפרק "סירת הצלה" מעונה 7). 6. חכה...
8. גם אני מאוד אהבתי את השילוב הזה, באמת אחד החזקים. (ניתן לראות משהו שדומה לזה בסרט "פורסט גאמפ", שזה סרט מעולה בפני עצמו).

neboris

New member
תיקון לתיקון

"דדלוס" זה גם שם של ספינה וגם דגם של ספינה (ספינה מדגם 304 היא מדגם דדלוס) כך שלרוסים כן תהיה ספינה מדגם דדלוס והם בטח יקראו לה "ציאולקובסקי" (שהוא נחשב לחוזה תכנית החלל הרוסית ויש לו שם רוסי ארוך ומסובך) או "איליה מורומץ" (שזה גיבור מהמיתולוגיה הרוסית בדומה לזה שהשמות של הדדלוסים האמריקאיים הם מהמיתולוגיה היוונית).

L y c a n

New member
או קורוליוב../images/Emo8.gif

או משהו כזה, קשה להבין מהמבטא האמריקאי

מ א ג ר ט

New member
מיתולוגיה עאלק...

האמריקאים בחרו לעצם את המיתולוגיה היוונית בתור... ממשיכי תרבות יוון ההלנסטית? שוב מוכיח כמה שהאמריקאים אוהבים את עצמם.

David214

New member
שאלה

מה היה מספר הפרק של SG-1 שהיה שביום שבת שעבר (13.1)?

subatoi

New member
כמו שכתוב

בהודעה שבראש השרשור, 19. אלא אם כן התכוונת למספר הפרק בסה"כ, ואז אין לי מושג.

Nogmor

New member
אם ככה, אז מספר הפרק הכללי הוא 193

ע"פ האתר tv.com כמובן

subatoi

New member
ועכשיו כשאני חושב על זה,

היום אפשר גם לראות מס' פרק ב-IMDB, כשנכנסים לשם הפרק, מימין למעלה. או משהו כזה (לא בדקתי, זה על סמך הזכרון).

מ א ג ר ט

New member
אחד הטובים

באמת פרק אחד הטובים מפרקי האין-אקשן של העונה. דווקא אני הבנתי את הרעיון של ואלה מתקשרת דרך המכשיר בקטע שרואים את הפרצוף של דניאל דרך המראה. באמת חבל שלא נתנו לנו לראות הרבה דניאל מדבר. הרי זה בטח ממש מוזר לחבורת הס"ג לראות את דניאל ככה. ואל תשכחו שהוא דיבר בלי המבטא שלה... לנדרי משחק אותה מתוחכם עם הרוסים... אבל לתת להם 304 ככה בלי בעיות? ברור שהסטארגייט יותר חשוב, אבל בכל זאת... עוד דברים- נכון הקטע עם דארת' וידר? איזה גדול... וגם השורה היחידה של טיל'ק בפרק. זה כבר מתחיל להרגיז העובדה שלא נותנים לו לעשות כלום. עושים ממנו הדמות הכי פחות חשובה, למרות שהדמות שלו היא היחידה שהופיעה בכל הפרקים...

subatoi

New member
זו לא "אשמת" לנדרי,

זה הנשיא החליט (לא שזה עושה את זה פחות מטופש, הרי זה ברור שמתישהו בעתיד הרוסים יתעקשו להתערב באיזה משהו, ויהיה עימות בין ה-304 האמריקאית ל-304 הרוסית, דווקא ברגעים הקריטיים של הצלת העולם). ולגבי דארת' ווידאר - איך שכחתי להזכיר את זה בודעה שלי, היה ענק. היה כ"כ צפוי שהם יזכירו את ישו, ואז פתאום טיאלק מוציא את זה. היה לי פרץ קטן (אך משמעותי) של צחוק באמצע. גאוני.

neboris

New member
מעולה

פרק יפה מאוד, מרגישים את ריח סוף העונה באויר. התגעגתי לואלה והנה קיבלנו פרק שכולו היה ואלה על כל צדדיה הרציניים והמצחיקים (וגם הייתה קצת פוליטיקה רוסית). היה נחמד לראות עוד פרוצוף מוכר בתור שחקן אורח, Michael Ironside שבעיקר משחק את הרעים. אבל גם כאן, כשהוא היה כאילו טוב, זה לא עזר לו והוא מת בסוף (לא ראיתי עוד אף סרט איתו שהוא לא מת בסוף). וכמובן, הבדיחות שלהם הופכות להיות יותר ויותר טובות ואני אציין במיוחד את ההתחכמות עם ההתעברות האלוהית (לדעתי, הרגע הכי טוב בפרק): TEAL'C You have been impregnated without copulation. VALA Yes, and I'm absolutely terrified. Have any of you ever heard of anything like it? MITCHELL (after everyone pauses) Well, there's one. TEAL'C Darth Vader. VALA Really? TEAL'C Hmm. VALA How did that turn out? MITCHELL Actually, I was thinking of King Arthur. אחרי התשובה של מיטשל לשאלתה של ואלה הייתי בטוח שהם הולכים לדבר על המקרה הכי מפורסם של התעברות אלוהית - ישו (ועוד חשבתי לעצמי שהנה אחד המקרים המעטים שמדברים על נצרות בסדרה). אבל התשובה של טילאק די הפתיע אותי אפילו שטיאלק ידוע כחובב "מלחמת הכוכבים" מושבע (כזכור, בפרק Ascention מהעונה החמישית משיחה של ג'ק וטיאלק מסתבר שג'ק לא ראה אף פעם את "מלחמת הכוכבים" וטיאלק ראה את זה 9 פעמים). אני מאוד שמח שראיתי בשבוע האחרון את Episode I ו-Episode II של מלחמת הכוכבים כי אחרת לא הייתי זוכר את העובדה החשובה שאנאקין נולד מהתעברות "אלוהית" ו"נחשד" למשיח על פי נבואה ג'דיית. אני גם רוצה לציין לטובה את משחקה של קלאודיה ואפילו שראינו את דניאל שניות בודדות הוא שיחק מצויין בתור ואלה (כשהוא מסתכל בתאווה על מיטשל וכשהוא בוכה במהלך התדרוך). יש לו נסיון רב בלשחק דמויות אחרות שמשתלטות לו על הגוף (Ma'chello וג'ק ב-Holiday, הרבה אנשים ב-Lifeboat, גואולד ב-Moebius) והוא עושה את זה בצהלחה רבה (אפילו שזו הפעם הראשונה שהוא צריך לשחק אישה).

למעלה