עכשיו ראיתי...
טוב, באיחור של שבוע ראיתי את הפרק על כוס קפה... בנקודות? 1.הפרק היה מאוד נחמד, היה קצת אקשן ומתח (למרות שידענו שהסוף יהיה טוב). 2. אני אוהבת פרקים שיש בהם גם מחקר של דניאל: תמיד יש שם איזה סיפור מעניין על קדמונים. גם המחקר של ד"ר לי היה חמוד, תמיד הוא מנסה ולא מצליח... 3. דברים שהפריעו לי: נכון שהנושא הזה כבר די טחון, אבל אם הם מעבירים את היד שלהם דרך כוס הם לא אמורים גם לעבור דרך קירות, ולא להצליח לרוץ (הליכה נובעת מחיכוך שנוצר בין הרגליים לרצפה...)? נכון שידברו על זה הרבה, אבל בכל זאת. 4. דברים שהפריעו לי II : למה סם ישר נתנה למיטשל לעבור בשער? נכון שהיה להם כבר ניסיון עם דניאל, אבל בכל זאת... כבר ראינו מקרים של זהירות יתר (נגיד בפרק באטלאנטיס עם הג'וק של ג'ון). 5. דברים שהפריעו לי III : איך טיל'ק לא היה מופתע, אפילו קצת, לראות את מיטשל? נכון שהם ידעו שזה כמו שקרה לדניאל, אבל טיל'ק הוא לא כזה גאון-טכנולוגית-קדמונים להבין מה הולך... 6. דברים שהפריעו לי IV : ד"ר לי יודע שסם נמצאת לידו בחדר עם המתקן. למה הוא לא שואל אותה לפני כל ניסיון לשנות את האלגוריתם? אם היא הייתה שם "באמת" הוא לא היה מעיז לנסות משהו בלי רשותה, אז זה שהיא במימד קיום אחר זה לא אומר שמותר לא הכל! 7. אוקי, אולי זה רק אני, אבל ברגע שהם הזכירו את העובדה ששני אנשי סודאן בלתי נראים רואים אחד את השני, הבנתי שזה מתקשר למתקן של סם ומיטשל. דרך אגב, זה מה שמוכיח שזו טכנולוןגיה מאותו הסוג- שניהם טכנולוגיה קדמונית...