- ס"ג-1 - 9X15 - Ethon

סלמאק

New member
זה לא שהמסע בספינה הוא כ"כ פשוט,

זה לוקח קצת זמן (ומשאבים), אבל לא מראים את זה בסדרה...

subatoi

New member
אז סופסוף ראיתי את הפרק...

היה פרק טוב למדי. כרגיל עצבנו אותי העלילות הפתלתלות של סטארגייט. למה הם חייבים לסבך כל דבר? זו הסדרה היחידה שעושה לי כאב ראש עד חוסר הנאה. מעצבן. גם היה חסר לי קצת יותר חיבור לפרק הקודם של העולם הזה. הם בקושי הזכירו מה היה בזמנו, ואפילו בקטע של "בפרקים הקודמים" בהתחלה בקושי ייחדו זמן לפרק ההוא. גם מעצבן. לא ממש פוגע בהבנה של הפרק, אבל אם אתם רוצים שנקשר, אז תזכירו לנו קצת יותר. פנדרגאסט (האיש עם השם המוזר בעולם), שגם בפרק הזה לא הייתי בטוח שזה אותו שחקן בכל פרק (למרות שאני מאמין לצ'לנאק שהוכיחה לי אחרת בזמנו) כי לא נתנו לו מספיק זמן מסך עד היום כדי שייחרט בזכרון, סופסוף זכה להרבה זמן מסך ולכבוד. חבל שהתברר שזה בגלל שהם הורגים אותו
הפיצוץ היה יפה ומרשים, ושם הפרק (שהבנתי רק לפי ההודעות הנ"ל) מצוין, ולשם שינוי עם משמעות מובנת להדיוטות. ופתום מסתדר שגם לס"ג יש מטוסים קטנים שמתלווים לספינה הגדולה, כמו בגלקטיקה (לפחות בישנה), בסטארוורז, בבבילון. וכשחושבים על זה, למב"כ אין. מוזר קצת.

תשובה חלקית:

"פנדרגאסט (האיש עם השם המוזר בעולם), שגם בפרק הזה לא הייתי בטוח שזה אותו שחקן בכל פרק (למרות שאני מאמין לצ'לנאק שהוכיחה לי אחרת בזמנו) כי לא נתנו לו מספיק זמן מסך עד היום כדי שייחרט בזכרון, סופסוף זכה להרבה זמן מסך ולכבוד. חבל שהתברר שזה בגלל שהם הורגים אותו " red shirt אומר לך משו?

subatoi

New member
רדשירטס

הם בד"כ בעלי דרגה נמוכה ולא עושים הרבה. בטח שלא מדברים. פנדרגאסט ממש לא היה כזה. אבל לפחות הוא קיבל קצת זמן מסך לפני שהוא מת. יותר טוב מכלום.

אני יותר הלכתי בכיוון של:

אם מראים מישו לא מוכר (או מוכר חלקית) בפרק, הווה אומר שעד סוף הפרק הוא ימות (בסגנון: רובה שנראה בסצינה הראשונה, סופו לעשן בסצינה האחרונה)

Nogmor

New member
למב"כ אין?

אז מה אלו החלליות הקטנות שהם קוראים להם shuttle? זה בגלל שהן לתחבורה ולא לקרב, כלומר?

subatoi

New member
האמת היא שאני לא זוכר

אם חשבתי בכלל על המעבורות (או על ה"רנאבאוטס") כשכתבתי על זה. אבל כן, זה לא נחשב. הם משתמשים בהן רק לתחבורה, לא לקרב. יש להם יכולות ירי, אבל זה מאוד נדיר כשזה קורה, למיטב זכרוני. אין להן מספיק "כוח אש" או יכולות תמרון בשביל קרב אמיתי. באמת שאלה טובה, למה אין להם דבר כזה.

למעלה