סקר

MR Lordi

New member
../images/Emo41.gifסקר

איזה דמות מHTF הכי אהובה עליכם? אני הכי אוהב את Flippy (כיף שהוא מתעצבן ואז רוצח את כולם
)

yoorinet

New member
פליפיי! :)

אני אוהבותותוווו!!!! מסכן, יש לו בעיה רצינית במוחחח... אבל בכל זאתתת..!! הוא כזה חמודדד!!! XD... ויש פרק אחד שהם לא פרסמו באתר שלהם-ראיתי אותו ביוטיוב-שהוא הולך לפסיכולוג... D: סופסוף... לפחות הוא מודע לבעיה שלו XDDDD... סורי על החפירה...!!..!!

Damn Regret

New member
המ,ישלו פיצול אישיות../images/Emo98.gif../images/Emo153.gif

זאת הבעיה שלו
והמ, אני אוהב את הפיראט [ראסל],הוא שולט. ואת פליפי בשושו

yoorinet

New member
אהה... פיצול אישיות חמור ביותררר XDDD..

ובדיוק בפרק שדיברתי עליו מיוטיוב רואים אותו ואת הפיצול ... והם לא ממש אוהבים זה את זה הפיצול מנסה להרוג את פליפי המקורייי... אבל בסוף פליפי המקורי מת בדרך אחרתת... :(

LiHiLuSh

New member
למה מדברים על הפיצול האישיות שלי אה אה../images/Emo35.gif

כי הם רוצים מה אתה לא רואה דביל דיי אני לא דביל ואין לי שום דבר בראששששש שמע מה שנכון נכו ןבאמת אין לך שום דבר בראש אהאהאהאהאהא שמעתי את זההה להה כי אתה אמרתה את זה לא אני לא כן אתה כן לא כן לא כן לא כן לא אוקי יש כן לא כן לא *כול זה קרה עכשיו מול המראה שלו =שלי*

LiHiLuSh

New member
וחוץ מיזה עם היה לי פיצול אישיות הייתי מדבר

עם עצמי ואני לא אני כן אני לא לא כן ללא דיי טוב אבל אתה כן לא כן לא טוב טוב באמת? לאא יחחעחעחעחעחיחי חעכחילעכעחלג חלס

yoorinet

New member
הנה קישור לפרק עם פליפי ../images/Emo195.gif והפסיכולוג ../images/Emo22.gif

כנסו... אבל משו אחד: הפסיכולוג זה לאמפי.. אז אל תצפו ליותר מדי.. [לאמפי זה האייל הכחול הדביל הזה] אני מקווה שזה עובדד... אגב יש לזה המשך, בקישור ראשון שמתי רק את הפרק הראשון עם הפסיכולוג בקישור השני זה שני הפרקים ברצף אבל זה בהרצה מהירה ככה ששומעים את הקולות יותר כמו ציוצים... [כמו שתמיד שומעים כאלה קולות קטנים כשמריצים משהו] תהנווו D:

yoorinet

New member
לא הצלחתי לשיםםם... אני אנסה שוב

מקווה שזה יעבוד לייי

yoorinet

New member
ניסיתי לשים קישוררררר ולא שם ליייי

וזה לא שם לייי!!! [בהודעה "הנה קישור..." וכו'] ?????

yoorinet

New member
כן חשבתי לעשות את זה אבל חשבתי שלא יעבוד לי

כי יש הוספת קישורים למטה...

למעלה