אבל זה כן יעבוד אם תעשי העתק הדבק לתוכן
I Itay Simons New member 23/8/07 #12 האמת שאני לא בקיא בשמות שלהם ../images/Emo6.gif אני אוהב את הפיראט הזה
D Damn Regret New member 23/8/07 #15 הפיראט שולט../images/Emo99.gif../images/Emo153.gif ויערה אמרה ראסל.
Y yoorinet New member 27/8/07 #37 תותי זה לא בן?.. ../images/Emo11.gif טוף האמת זה לא ממש משנה ... אבל בכלזאת
D Damn Regret New member 27/8/07 #39 זה בן.../images/Emo45.gif../images/Emo153.gif יש רק 2 בנות בסדרה - פטוניה וגיגלס.
Y yoorinet New member 27/8/07 #40 אהה... למה נראלי שגם פלייקי הוא קצת בת? היה איזה ראיון עם אחד מאלה שעשו את הטפ והוא אמר שלא ברור אם פלייקי הוא בן או בת... אולי הוא דו מיני XD... למי שלא יודע-פלייקי זה הקיפוד האדום הפחדן הזה שתקועים לו ניירות בקוצים
אהה... למה נראלי שגם פלייקי הוא קצת בת? היה איזה ראיון עם אחד מאלה שעשו את הטפ והוא אמר שלא ברור אם פלייקי הוא בן או בת... אולי הוא דו מיני XD... למי שלא יודע-פלייקי זה הקיפוד האדום הפחדן הזה שתקועים לו ניירות בקוצים
D Damn Regret New member 27/8/07 #41 חחח../images/Emo6.gif../images/Emo153.gif נמ מגניב ישלך במקרה את הראיון? ובויקיפדיה רשום שהוא בן.. כי בכללי הוא אמור להיות.
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo153.gif נמ מגניב ישלך במקרה את הראיון? ובויקיפדיה רשום שהוא בן.. כי בכללי הוא אמור להיות.
M mordillogirl New member 28/8/07 #42 ../images/Emo71.gifדווקא יש לי ציטוט מויקיפדיה שאומר אחרת: "Even though Flaky is afraid of birds, in "Take a Hike", she actually tried to help a little baby bird that fell off the nest."
../images/Emo71.gifדווקא יש לי ציטוט מויקיפדיה שאומר אחרת: "Even though Flaky is afraid of birds, in "Take a Hike", she actually tried to help a little baby bird that fell off the nest."
S SurfingBoy New member 24/8/07 #22 לאמפי!! והנדי!! בגלל שלאמפי אידיוט ובגלל שהנדי הוא הדמות הראשונה שבאמת הבנתי איזו חיה היא.
ע עכבר כחול מדבר New member 24/8/07 #23 לאמפי כמובן אבל גם את נאטי (זה שמכור לסוכריות) וגם את פלאקי (הקיפוד התותח)
C Crazy Lala New member 26/8/07 #33 פליפי מיי לאב הוא הכי מעניין, תמיד יש איתו אקשן, וכשרואים שהוא מופיע בפרק יודעים שיהיה מעניין