סקר

danielo18

New member
תשובותיי!!!!

- שאיפותי?? למצוא מישהי שתנעים לי את זמני (ואני אנעים לה את זמנה), להתקבל לאן שאני רוצה בלימודים (משפטים, מנהע"ס) ואז להגיד להם שהם בזין שלי ואני עובר לטימבקטו - בחירות? - כשהיה בחירות אצלנו לראשות הערייה, ולא התחשק לי להצביע לאף אחד - לקחתי פתק ריק ורשמתי עליו את השם של בר רפאלי. זה מה שאני מתכוון לעשות גם עכשיו יהיה בחירות (אני לא ארשום את השם של בר בגלל שהיא בגדה בי, אלא שם של דוגמנית/שחקנית אחרת, אולי סקרלט ג'ונסון) - חדר כושר - מתאמנים או לא ? - אני כבר חצי שנה נמצא במצב של "אני מחר הולך להרשם". אולי מחר באמת אני אעשה את זה... - מה עדיף? חורף או קיץ? - אביב. - מה עדיף? פתיתים או פירה? - לא זה ולא זה, סטייק בקר 500 גרם. - טיול - לאן?! - שאלה טובה, אולי שבועיים לאמסטרדם-ברלין, נראה איך נסתדר.

Lady McBeth

New member
בעעעעא

מה אתם מקווים להשיג עד סוף השנה? כלומר מה שאיפותיכם בשנה הקרובה? לסיים את הלימודים, לטוס לחו"ל ל-3 חודשים בקיץ, לשרוד עם החבר הנוכחי יותר מחודשיים :) אם היום היו בחירות, במי הייתם בוחרים? גנדי, ולא זה ההודי. חדר כושר - מתאמנים או לא ? ואם כן כמה פעמים בשבוע? ריצה בין פקולטה לפקולטה (הצד השני של האוניברסיטה בערך) נחשב? מה עדיף? חורף או קיץ? חורף בישראל, קיץ באוסטרליה. מה עדיף? פתיתים או פירה? קרמבו. טיול - לאן?! אוסטרליה
DAH!

../images/Emo151.gif

- מה אתם מקווים להשיג עד סוף השנה? כלומר מה שאיפותיכם בשנה הקרובה? לחסוף כסף לארה"ב..להנות במחנה, לטייל קצת בניו יורק כנראה..ואז לחזור לארץ ולחסוך לתאילנד ולהתקבל ללימודים !! הרבה מה? - אם היום היו בחירות, במי הייתם בוחרים? באף אחד :/ אם אהוד ברק יהיה מועמד אז עבודה. - חדר כושר - מתאמנים או לא ? לאא :( אין לי כוח אחרי העבודה ואם כן כמה פעמים בשבוע? - מה עדיף? חורף או קיץ? חורף! - מה עדיף? פתיתים או פירה? פתיתים עם בצל. - טיול - לאן?! כל העולם מה

Jan22

New member
צריך להמציא אחראי סקרים

1)מקווה להשיג ? כמה שיותר ציונים מעל 90 בקורסים הזוועתיים ביותר במתמ'; (נ.פ.) להשיג את כרטיס המסך המטורף ביותר כדי להריץ את המשחקים הנחמדים שמצאתי. 2)בחירות ? אריק שרון. 3)חדר כושר ? לעולם לא חדר כושר ,רץ בחוץ ומתאמן על הרצפה. (חדר כושר זה מקום מיותר=מכונה להדפסת דולארים). 4)חורף ,כל היום גשם ! 5)לא זה ולא זה ,עדיף דגים ! 6)הטיול הקרוב שלי הוא לחוף הים ,מחר ,ואולי גם לשחות קצת.

הטRולית

New member
עכשיו תורי...

-מה אתם מקווים להשיג עד סוף השנה? כלומר מה שאיפותיכם בשנה הקרובה?
גולף שחורה שתחנה בגינה. - אם היום היו בחירות, במי הייתם בוחרים?
אחד אלוהינו... (ברוח החג?) - חדר כושר - מתאמנים או לא ? ואם כן כמה פעמים בשבוע?
לאאאאאא, שאפסיד את מסלול הריצה הקבוע שלי מול הנחל???? - מה עדיף? חורף או קיץ?
קיץ, כי הגיע הזמן לתפוס צבע!! - מה עדיף? פתיתים או פירה?
פחממות רעות!! בלעעעע! - טיול - לאן?!
אוי, אמסטרדם...

JamicaniT

New member
כנראה שנהיה פה ממש משעמם,

אם התחלת להמציא סקרים D: - מה אתם מקווים להשיג עד סוף השנה? כלומר מה שאיפותיכם בשנה הקרובה? לחסוך כסף, להתקעקע, להתקדם בעבודה, להנות, לטייל. - אם היום היו בחירות, במי הייתם בוחרים? בעצמי. - חדר כושר - מתאמנים או לא ? ואם כן כמה פעמים בשבוע? לא. וחבל שכך. - מה עדיף? חורף או קיץ? קיץ. :) - מה עדיף? פתיתים או פירה? פתיתים .. - טיול - לאן?! קודם כל הודו.

Shaycus

New member
אחח השעמום..

לסיים קורס, לעשות פסיכומטרי, לטוס לארה"ב לאיזה חודש ואולי גם גיחה קצרה לאירופה לא רוצה אף אחד אבל מבחירה הטובה מבין גרועים היא אולמרט בעיני מתאמנים, 4 פעמים עדיף את השני.. סתם האמת שיש חברה כמו כרגע הייתי מעדיף שהחורף ימשך פתיתים, למרות שזה מזכיר לי את הצבא ואוי כמה שאני לא רוצה להיזכר בצבא.. טיול כמו שאמרתי..בקשר לטיול ארוך, אולי ארה"ב/תאילנד עוד שנה משהו כזה לפני הלימודים לאיזה 3-6 חודשים אבל נראה כבר.. ד"א קדוש אחלה % שומן יש לך, אבל זה לא מדד של שום דבר, השאלה היא כמה % שריר יש לך.. סתם שתדע לרצי מרתון אולימפיים יש 3% שומן..כןכן אתה שומע נכון.. אבל הם נגיד 1.60 ושוקלים 45 קילו ככה שזה לא ממש חכמה 3% שומן עם % שריר אפסי לגמרי.. גם לילד בן 12 יכול להיות 8% שומן, הוא פשוט יראה כמו ניצול.. לא שאני מזלזל, בהחלט לא הייתי מתנגד ל8%

ק ד ו ש

New member
שמע

עובדים על זה, ולא אני לא נראה כמו רץ מרתון. ואני מנסה להעלות עכשיו במשקל קצת, ואין לי בעיה אם זה יעלה גם באחוזי שומן טיפה (דבר שמן הסתם יקרה אם אני אעלה איזה 5 קילו). איפה אתה מתאמן?

Shaycus

New member
אממ

תתפלא אתה יכול להעלות 5 קילו ולא לעלות אפילו בגרם של שומן.. לא אמרתי שזה יקרה, סתם שתדע שזה אפשרי אני מתאמן ב sweat, בת"א וזה מצויין שאתה לא נראה כמו מרתוניסט, זה לא מחמאה להיראות כמוהם :)

טוב

מה אתם מקווים להשיג עד סוף השנה - בינתיים? לא יודע,נראה איך ילך הפסיכומטרי ואז נחליט אם היו היום בחירות,במי הייתם בוחרים - התאכזבתי מליברמן,ואני לא כל כך סומך על נתניהו כי הוא איכזב אותי - אז עלה ירוק. חדר כושר,מתאמנים או לא? - אני לא ממש סובל חדרי כושר..,אבל צריכים לשמור על כושר בכל מקרה. אז אני מעדיף לשחק כדורסל עם חברים מה עדיף,חורף או קיץ - אני מעדיף את החורף.גשום וסגרירי כמו שאני אוהב. פתיתים או פירה - צ'יפס טיול - בקיץ אני מתכנן לטוס לאי הבריטי (אנגליה,סקוטלנד ואירלנד) אבל אני מניח שבסוף נתפשר על אירלנד לאיזה שבוע ככה. אח"כ אני רוצה לעשות טיול קצר למכסיקו או סקנדינביה. ואת הטיול הגדול נעשה לאוסטרליה הסביבה (ניו זילנד,פפואה,טסמניה) עוד איזה שנתיים ככה לפני הלימודים.

meiritamir

New member
יאללה בכיף

- מה אתם מקווים להשיג עד סוף השנה? כלומר מה שאיפותיכם בשנה הקרובה? להתקבל ללימודי רפואה בכל האוניברסיטאות ושתהיה לי אפשרות בחירה... אה, ולהרוויח איזה בונוס שמן מהעבודה מאיזה עסקה כבדה! - אם היום היו בחירות, במי הייתם בוחרים? אף אחד, אולי באיזה פאשיסט שיעשה פה קצת סדר. - חדר כושר - מתאמנים או לא ? ואם כן כמה פעמים בשבוע? מתאמן מתאמן, 5-6 פעמים בשבוע. - מה עדיף? חורף או קיץ? חורףףףףףףףףףףףףףףףףףף - מה עדיף? פתיתים או פירה? פירה, עדיף חצי בטטה חצי תפו"א - טיול - לאן?! ארה"ב - חוף אל חוף, במשך חודשיים-שלושה...אם יצא בכלל

nisanil

New member
צריך למסגר ולבדוק בסוף השנה

מה אתם מקווים להשיג עד סוף השנה? כלומר מה שאיפותיכם בשנה הקרובה? לעשות הרבה כסף.... נדוש אבל מה לעשות, לעשות צניחה חופשית, לטוס לתאילנד, להתחיל לימודים, ולקנות אוטו, אה וכן למצוא עבודה בקרוב - אם היום היו בחירות, במי הייתם בוחרים? באף אחד, כולם זבל - חדר כושר - מתאמנים או לא ? ואם כן כמה פעמים בשבוע? מנוי, לא מתאמן, השבוע בתקווה אתחיל - מה עדיף? חורף או קיץ? סתיו, אביב - מה עדיף? פתיתים או פירה?פירה עם בשר - טיול - לאן?! תאילנד... ואם קצת לחלום אז לוס אנג'לס, ניו יורק, לונדון, אוסטרליה

itai 20

New member
שנתחיל...?

1- לאכול בשר, לעשן ולזיין בדרום אמריקה. 2- כיום לא הייתי בוחר באף אחד. 3- מתאמן בין 3-5 פעמים בשבוע. 4- קיץ (איך אפשר בלי ים?) 5- אורז (עיראקים לא אוכלים תשטויות האלה מצטער). 6- דרום אמריקה והקריביים מספיק להתחלה.

התשובות שלי הכי מעניינות ...

- מה אתם מקווים להשיג עד סוף השנה? כלומר מה שאיפותיכם בשנה הקרובה? כסף לטיסה לדרום אמריקה, שותף לטיסה ותיק עבודות . ואת קדוש... - אם היום היו בחירות, במי הייתם בוחרים? אם האפשרויות היו כמו בבחירות האחרונות אז עלה ירוק או הירוקים. - חדר כושר - מתאמנים או לא ? ואם כן כמה פעמים בשבוע? 3 פעמים בשבוע ספינינג. - מה עדיף? חורף או קיץ? קיץ . בוודאי... - מה עדיף? פתיתים או פירה? פתיתים עם גבינה לבנה. - טיול - לאן?! מרכז אמריקה, קובה, האיים הקריביים ודרום אמריקה ( מותר לחלום , נכון?)

yehuda18

New member
יאללה נזרום

עד סוף השנה לסיים עם פסיכו+בגרות במתמטיקה+ $$$$ בחירות? איזו שאלה... ליכודניק בדם. חדר כושר 3 פעמים אימון רגיל.. ואם יוצא לי אז פעמיים שלוש ספינינג. ברור שקיץ עדיף. פתיתים? פירה? אני מעדיף סטייק עגל או צלעות כבש. טיול לאן? תכל'ס אין לי מושג

ק ד ו ש

New member
יודה יודה

לפני איזה שעה ומשהו מימון מתקשר אליי עושה לי לבוא לאצטדיון בכפ"ס שכל הפלוגה באה לשם להתארגן לפעילות בכפר סבא.. חח איזה שכונה היה באמצע כפר סבא מיליון זאבים ודוידים חונים להם.. היה מצחיק גם הצקנו קצת לפרחות שהיו בסביבה. וואללה... אני לא מתגעגע לצבא בשיט, אבל כל פעם שאני רואה אותם זה גורם לי לפקפק בהרגשה הזאת.

get well

New member
עונה לסקר..../images/Emo9.gif

מקווה עד סוף השנה להשיג.... מה שיבוא ברוך הבא אין תכנון מיוחד מעדיפה לא לתכנן, מה שכן להיות כמה שיותר בחו"ל בחירות- הייתי בוחרת אבל מעדיפה שלא לחשוף (בחירות חשאיות לא?) חדר כושר-מתאמנת ועוד איך... משתדלת כמה שיותר חורף או קיץ? בעיקרון חורף אבל כבר התגעגעתי לקיץ. פירה ורק פירה!!!! התוספת המועדפת עליי טיול-לכל מקום שרק אפשר, בתכנון דרום אמריקה אוסטרליה וניו זילנד וגם ארצות הברית.

למעלה