סקר

ק ד ו ש

New member
../images/Emo41.gif סקר ../images/Emo41.gif

אלה השרשורים שהופכים למפלצתיים בצורה הכי טובה (פרט לחפירות של לירן ומחבט מי יותר מתחנגל או תומ"ת) אז הנה הסקר היומי.. מספר שאלות: - מה אתם מקווים להשיג עד סוף השנה? כלומר מה שאיפותיכם בשנה הקרובה? - אם היום היו בחירות, במי הייתם בוחרים? - חדר כושר - מתאמנים או לא ? ואם כן כמה פעמים בשבוע? - מה עדיף? חורף או קיץ? - מה עדיף? פתיתים או פירה? - טיול - לאן?!

ק ד ו ש

New member
והנה תשובותי אווו יאהה

מה אתם מקווים להשיג עד סוף השנה? לחסוך, לחסוך ועוד פעם לחסוך (בערך 4500 בחודש). לסיים עם הבגרויות פסיכו ושאר השיט. לעשות קורס צלילה באילת (כדי שיהיה כוכבים מוכנים לחו"ל). לטוס עם חברים מהצבא לאיזה שבוע וחצי לאירופה. לעלות 5 קילו. וכמובן בסוף השנה... אם הפסיכו טוב מספיק ולא צריך שוב בפברואר - לטוס לאיזה חמישה שישה חודשים למקום הרחוק בעולם. אם היום היו בחירות, במי הייתם בוחרים? כמה שיותר ימין. חדר כושר - מתאמנים או לא? כן, יומיים כן יום לא בשאיפה. מה עדיף חורף או קיץ? ברור שקיץ. מה עדיף פתיתים או פירה? פתיתים כאילו שיוואוו טיול - לאן?! עניתי כבר מאןןןןן

עוגייה

New member
תשובותיי ../images/Emo218.gif

- מה אתם מקווים להשיג עד סוף השנה? כלומר מה שאיפותיכם בשנה הקרובה? להרוויח כסף, לגבש רעיון כללי לגבי מה יהיה איתי, למצוא חבר, אה כן, ו7.9 אחוזי שומן בגוף.
- אם היום היו בחירות, במי הייתם בוחרים? הייתי בוחרת לא לבחור - חדר כושר - מתאמנים או לא ? ואם כן כמה פעמים בשבוע? לא, אני רצה ועושה כלמיני חוגי פילאטיס ועיצוב גוף - מה עדיף? חורף או קיץ? קיץ!קיץ!קיץ!קיץ!קיץ!קיץ!קיץ!קיץ!קיץ!קיץ!קיץ!קיץ!קיץ!קיץ!קיץ!קיץ!קיץ!קיץ!קיץ!קיץ!קיץ!קיץ! - מה עדיף? פתיתים או פירה? וואי...שאלה קשה ממש... איך אפשר לבחור?! אני אוהבת את שניהם באותה מידה. - טיול - לאן?! וואלה, אין לי מושג. סביר להניח שארה"ב. בחיים לא הודו או תאילנד או מה שכולם עושים. זהוווווווווו

ק ד ו ש

New member
אם תגיעי ל

7.9 אחוזי שומן אני מוכן להיות חבר שלך. גם אני רווק כבר יותר מדי זמן. ובונא... את הטיול שלי אני רוצה לסיים באיזה חודש סתלבט בטן גב, ונראה לי שתאילנד זה הכי נגיש (כי זה גם בדרך חזרה מאוסטרליה, הטיסות עוברות שם). אבל זה באמת בעיה... לא מעוניין להתקל באלפי ישראלים שמתוכם הרבה ערסים. כל הרעיון בחו"ל הוא לא להיות בישראל... בגלל זה חשבתי על ויטנאם.

עוגייה

New member
כרגע יש לי איזה 50%

אז תצטרך להתאפק עוד הרבה זמן סתם, איך בודקים את זה בכלל? דרך אגב, גם אוסטרליה זה נדוש, וגם ניו זילנד, זה התאילנד והודו החדשים.. במקומך הייתי טסה לאיזה חוף נידח בפיליפינים, אם זה מה שמתחשק לך.. או לגלאפגוס, לפחות תראה צבים

ק ד ו ש

New member
העניין הוא

שאני לא בוחר לטוס לפי איפה יש יותר ישראלים ואיפה אין. עוד מאז שאני ילד אוסטרליה היה מקום שרציתי להגיע אליו, ויש לי שתי אחיות, אחת היתה בדרום אמריקה ואז במזרח, והשנייה באוסטרליה וניוזילנד, ראיתי תמונות ושמעתי סיפורים מכל המקומות האלה והוחלט שלשם הכי מתאים. זה שיש שם ישראלים זה נכון, אבל אי אפשר להתלונן כי אני אהיה אחד מהם מן הסתם, חוץ מזה שלא צריך להתקע בתחת שלהם. חוץ מזה, המקום יקר, ובגלל זה פחות נוסעים לשם, וגם מי שנוסע זה בד"כ לא ערסים או דברים כאלה שתמצאי בהודו חופשי. זאת אחת הסיבות שעברתי חדר כושר, כדי להתרחק מכל אותם ערסים. וכל מה שאמרת על הקריביים. אני עוד לא בן 22, כל החיים לפניי, ואמרתי שעד שאמות אהיה ב-10 מונדיאלים וב-90 מדינות. מקווה לעמוד בזה.

עוגייה

New member
אני מקווה בשבילך גם

לי סתם יש בעייה עם לעשות מה שכולם עושים ושהם בכלל לא באמת רוצים לעשות

ק ד ו ש

New member
למה תמיד אנשים חושבים

שאם כולם עושים משהו אז זה לא באמת מה שהם רוצים לעשות? לעשות דברים כמו כולם זה לא תמיד דבר רע. לטעמי זה די פלצני שאנשים מנסים לעשות שונה רק כדי להראות שהם לא הולכים עם הזרם... אבל בסופו של דבר כולם יעשו בגדול אותו דבר.

עוגייה

New member
זה לא ככה

אני לא טסה להודו בגלל שלא מעניין אותי והכל מלוכלך ומטונף שם ואני שונאת את הפוזה של הישראלים שם ובמקביל מעצבן אותי שאנשים עושים דברים רק כדי להגיד שהם עשו (כי להגיד "הייתי בהודו" זה סוג של הצהרה שאתה ישראלי) זה לא מתנגש, וזה לא כתוצאה מ..., זה פשוט ככה

ק ד ו ש

New member
לרגע לא תראי שאמרתי

שאני נוסע להודו. להיפך, גם אותי מרתיע לסוע לשם ושיש מליון ישראלים או ערסים או כאלה שמשחקים אותה סטלנים ונופלים לסמים כמו איזה נרקומנים. ואני לא בטוח שאנשים נוסעים לשם כדי לסמן וי. הרי כמעט כל אחד רוצה אחרי השנים המסריחות של הצבא ולפני שהוא באמת מתחיל את החיים האמיתיים לעשות איזה טיול, ולמי שאין מספיק כסף נוסע להודו כי המחיה שם היא גרושים. אגב, מה יש לך להתעצבן ממה שאנשים אחרים עושים? זה מפריע לך? לי אישית לא... שכל אחד יעשה מה בזין שלו, מי שרוצה שיסע להודו מי שרוצה שלא יסע, אני בכלל רוצה לסוע למקום אחר.

IrIsH BaBe

New member
ליאור יא פקאצה!

- מה אתם מקווים להשיג עד סוף השנה? כלומר מה שאיפותיכם בשנה הקרובה? לעשות הרבה כסף ולבזבז אותו על דברים נורמליים דיס טיים, אה ולשפר פסיכו - אם היום היו בחירות, במי הייתם בוחרים? אף אחד!!!!! - חדר כושר - מתאמנים או לא ? ממש לא, הגוף שלי יפה גם ככה - מה עדיף? חורף או קיץ? אביב! - מה עדיף? פתיתים או פירה? פירה של אמא כפרה עליה - טיול - לאן?! אירלנד
- למרות שאין תקציב. אבל חייבת מתישהו

מאטפיקס

New member
../images/Emo61.gif

- מה אתם מקווים להשיג עד סוף השנה? כלומר מה שאיפותיכם בשנה הקרובה?
להיסגר על מי אני , למה אני, איך ומתי. - אם היום היו בחירות, במי הייתם בוחרים?
ליברמן - חדר כושר - מתאמנים או לא ? ואם כן כמה פעמים בשבוע?
לא
- מה עדיף? חורף או קיץ?
סתיו - מה עדיף? פתיתים או פירה?
פירה - טיול - לאן?!
2 האמריקות, מרוקו, מיקרונזיה ואוסטרליה היו שלום.

יאללה עכשיו תורי!!

מה אתם מקויים להשיג עד סוף השנה? ממממ.......לדעת מה אני רוצה ללמוד...לטוס לחו"ל לא להרבה זמן 10 ימים בפריז זה בסדר:) וכמובן חבר! חדר כושר: נרשמתי בנתיים מתמידה כמעט כול יום מקווה שימשיך ככה! חורף או קייץ? אביב התקופה שעכשיו היא הכי נעימה רק חבל שהמיים עוד קרים...אין כמו על הים בלילה!! פתיתים או פירה? שונאת פירה אז פתיתם!! טיול לאן? כבר אמרתי!!!!

למעלה