סקר

jesie12

New member
../images/Emo41.gif סקר ../images/Emo41.gif

מהו האיבר הכי אהוב עליכן בגופכן? שתפו אותנו בננות

לילית462

New member
שאלה שנראית קלה אבל היא בכלל לא

הייתי צריכה לחשוב עליה קצת. אז ככה :
אוהבת את הגובה שלי, החלטתי לא מזמן להפסיק לנעול נעלים שטוחות 'כי אני גבוהה' ולהתענג על נעליים נשיות ומקסימות.
אוהבת את הציצים שלי - בסה"כ הם גדולים ויפים - מה שנשאר מהם
אוהבת את הפנים שלי - יודעת שאני אישה יפה
מדור שיפוצים
אוהבת את השיער הבלונדיני והחלק שלי (גוונים והחלקה) אוהבת את הידיים שלי עם הציפורניים הארוכות והמטופחות (אקריל) דרוש שיפור - בטן, בטן, בטן - עם כל הגוף שלי אני מסתדרת איכשהו, רק לא עם הטייר העגול והרך שיושב לי מתחת לציצי ומעל הפופיק... (חוסכת למתיחת בטן ושאיבה)

שרירי הלסת...../images/Emo3.gif

סתם, נו. אין איבר ספציפי. אני אוהבת את העובדה שאני מאוד פרופורציונלית. דובה - אבל לפחות מחולקת לא רע. אה, ואת העובדה שאני לא שעירה.

לילית462

New member
יתרון גדול להיות לא ../images/Emo197.gif

בהיותי יושבת בגולה אני נפגשת עם נשים (אירופאיות בעיקר) שלא ממש חברות של סכין הגילוח / השעווה או מה שזה לא יהיה. אני לא יכולה לתאר לכן כמה שזה דוחה, ומה שמדהים הוא שגם את הגברים (הישראלים לפחות) זה דוחה ברמות.

לילית462

New member
לא יודעת, אני חושבת שיש הרבה גברים

שלא ממש שמים לזה לב... אבל לשמוע הערה מידיד על בחורה מסויימת "איכס מגעילה לא מורידה שערות" הפתיע אותי ברמות בינלאומיות

גאיה0

New member
עונה גם

אוהבת את השיער שלי- שטני טיבעי, יש עליו גוונים בלונדינים, חלק . אוהבת את העיניים שלי -ירוקות ומשתלבות יפה בפנים (גם האף שלי קטן וחמוד) אוהבת את התחת שלי -קטן ומוצק יצא יותר מאיבר אחד!!!! פחות אוהבת- בטן, בטן, ושוב בטן, ציצי גדול (מידה D) ,הייתי שמחה להיות מידה פחות.גם כשאני מרזה הוא לא יורד לי לצערי הרב.

השכל והפנים השכל הוא תמיד מה שנתן לי בטחון עצמי כל השנים גם עם הפנים שלי חיה בשלום - עיניים כחולות, שער בלונדיני (אף פעם לא צבעתי, סורי) ואף קטן סולד. כן, נשמע כמו ברבי ../images/Emo3.gif אבל לא ממש, למרות שאין תלונות בעניין. עם כל היתר מנסה להשלים רוב הזמן. עכשיו כבר קשה לי כי יצאה לי בטן הריון ושוב, כמו בפעם הקודמת, קשה לי להסתכל על עצמי במראה. ממש דפיקות אבל עוד חודשיים-שלושה אני כבר אתרגל.

jesie12

New member
יותר קל לי להגיד מה לא אוהבת../images/Emo13.gif

אין לי בעיה עם שום איבר בגוף, את תווי הפנים שלי מאוד אוהבת מקבלת המון מחמאות על החיוך העיניים המדברות את הפרופורציות גם כשמנה ואפילו את הבטנונת שלי כרגע ((הבנזוג שלי חושב שהיא סקסית(אני לא מתווכחת איתו על כך
) שונאת את הידיים מתה להיפטר מהעור העודף שהצטבר לי שם.

אור685

New member
עונה-

הגובה, שיער,עיניים, פעם גם ציפורניים-שהצלחתי לגדל,היום כבר לא משהו מה שלא אוהבת (לא מקורי-) הבטן, שאחרי ההרזיה רק נראית יותר גרוע.

נוגלי

New member
אוהבת

אוהבת- את הפנים, את השיער והחיוך שונאת- ישבן, ירכיים זרועות. בקיצור כל מקום שיש בו ריכוז שומן

ronanit

New member
ואוו...

לפני הלידה הייתי אומרת בוודאות הבטן והשיער.. השיער כבר לא חלק כלכך וכל הזמן נושר.. והבטן.. טוב היא הכפילה ושילשה ממדיה.. אולי את כפות הרגליים??? הם לא השתנו..

washi tashi

New member
הכי אוהבת

את השוקיים שלי (כי אני מה-זה-רזה שם!
) את החיוך
וגם את המוח (כשהוא עובד. זה תלוי במספר שעות השינה שהוא מקבל) קצת פחות אוהבת: את הטוסיק (האפריקאי משהו), את הבטן השמנמנה ואת העובדה שאני כוססת ציפורניים כבר 20 שנה. <בבקשה תגרשו אותי מפה. יש לי עבודה להגיש מחר>

לילית462

New member
אני משערת שאת לא ממש יודעת מה זה תחת אפריקאי

גם אני תמיד חשבתי שיש לי תחת אפריקאי, אבל לא, תחת אפריקאי זה משהו יוצא דופן. בשפה במקומית הוא נקרא 'קבינה' המאפיינים שלו הם לא רק רוחב (תחת ישראלי) אלא גם רוחק, יש שם מדף, שעליו הילד יכול לשבת - אפילו בלי ידיים

washi tashi

New member
אני יודעת...:- P

בהזדמנות אעלה תמונה לפייסבוק, אז תביני למה התכוונתי... (ככה אפשר לחסוך כסף על מנשא... חיחיחי)
אני

קרמבו 112

New member
הפנים שלי השיער שלי והשכל שלי (צורת החשיבה)

אבל הכי הכי הכי אני אוהבת את העיניים שלי

למעלה