סקר

לא אוהבת ../images/Emo4.gif

חשבתי וחשבתי ולא מצאתי כלום
ממש עצוב לי לחשוב ככה עיניים - המשקפיים והרגישות הרסו הכל חזה - גדול מידי לטעמי תחת - ענקי רגליים - כפות רגליים מעוותות ורגליים בצקתיות בטן - שמנה שיער - נושר ולא מסתדר עכשיו אני מרגישה רע

קרמבו 112

New member
../images/Emo12.gif אין כזה דבר לא מאמינה לך שאת לא אוהבת

כלום תסתכלי שוב טוב טוב גם פנימה בקנקנן לא רק בחוץ

את הפנים אני אוהבת אבל לא את הבחוץ../images/Emo4.gif

האמת אולי זה גם לא יום טוב לענות על סקרים כאלה. המצב רוח שלי בקרקעית
אוטו במוסך אחרי תאונה ביום שישי - הבלמים לא עבדו ונכנסתי במונית ובמזל בשניה האחרונה התאפסתי והרמתי המברקס אז לא היתה מכה מאוד חזקה כל הגוף כואב אחרי שאיתן עשה לי אתמול את המוות עם משבר גיל השנתיים משקפיים רזרביים מלפני 6-7 שנים אחרי שהבוקר איתן הצליח לשבור לי את המשקפיים לשניים יום קשה בעבודה עייפות נוראית והכל גומר לזה שרק בא לי לאכול כדאי לכפר על הדיכאון
(מזל שאין לי בעבודה יות מידי אפשרויות)

יעל י

New member
באמת נשמע לא קל...אולי אפשר לעזור?

חיבוק טוב? הרבה חיבוקים לעידוד.

תודה בנות../images/Emo140.gif על כל התמיכה../images/Emo25.gif

הייתי צריכה את זה
היום קצת יותר טוב אחרי שקצת ישנתי. אתמול חתכתי מהעבודה ב- 14:00 כי הרגשתי רע (כאב ראש נוראי כנראה מהמשקפיים הרזרביות) נפלתי למיטה לכמה שעות (הבעל לקח את איתן) הזמנתי משקפיים חדשות (יקח כמה ימים ועד אז אני מקוה שאני אצליח לשרוד עם המשקפיים הרזרביות) האוטו כנראה יהיה מוכן היום יש לי תור לפיזוטרפיה בערב כדי לשחרר את הגב הכואב - אחרי שהרמתי את איתן ביום ראשון מקוה שגם המצב רוח השתפר ונצליח גם לחזור לאכול בצורה תקינה (לא רוצה לחשוב על מה שתקעתי בבית אתמול
) בוקר טוב ומוצלח לכולן

לילית462

New member
../images/Emo124.gifפלפלת, כנסי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אולי עכשיו הזמן להתפנק במסגרת משקפיים חדשה אופנתית ויקרה להחריד ? שמעתי המלצות על חנות נורא מיוחדת בנווה צדק בת"א. חנות בוטיק מדהימה שבעלת החנות בעלת כישרון להתאים מסגרת מושלמת לכל אחת ואחד. עברתי שם בביקורי האחרון והחלון אכן היה נראה מרשים ביותר (אני נפטרתי מהמשקפיים כבר לפני ארבע שנים - לייזר) יקר שם בטירוף אבל את שווה את זה !!!

לילית462

New member
../images/Emo24.gif הכי חשוב ה../images/Emo23.gif והנשמה

ואני בטוחה שכשקצת תצאי מהמצב רוח את בטח תמצאי משהו אפילו קטנטן שאת אוהבת, כי בכל אחד יש חן ויש משהו מיוחד.

jesie12

New member
גם לי יש ימים ככאלה

אני בטוחה שכשיעבור לך המצברוח הרע תציצי במראה ותאהבי את מה שתראי

יעל י

New member
אהבה בערבון מוגבל...

אוהבת את העיניים והשפתיים - את הפנים אוהבת את הרגליים (מהברכיים ומטה)

לילית462

New member
../images/Emo163.gif נזכרתי בעוד איבר אהוב במיוחד ../images/Emo99.gif

הדקולטה (אין לי מוש איך קוראים לו בעברית) האיזור שמעל הציצים ומתחת לצוואר. רק יורדים קילו או שניים ועצמות הבריח מתחילות לבלוט (אצלי לפחות), ואז כל מחשוף נראה נהדר במיוחד עם שרשרת קטנה או גדולה

עונה...

אוהבת-את הבמותניים שלי כי הם צרות יחסית לגוף שונאת שנאה ענקית את הישבן וכל המסביב פשוט שונאת. פנים-לפעמים אוהבת ולפעמים שונאת תלוי במצב רוח .

רגב ת

New member
גם אני

אני אוהבת את העיניים שלי ואת זה שאני לא כ"כ שעירה-מקווה שזה נחשב
שאר הגוף אף פעם לא הרגשתי איזו חתיכית אני או משהו כזה למזלי מצאתי אחד שאוהב אותי כמו שאני וגם אחרי שהשמנתי

אסתי301

New member
עונה...

אוהבת: את הטוכס שלי. שונאת: את כל המדלדל בזרועות, הנפיחות בפנים, הירכיים שצמודות זו לזו ללא אפשרות להפרידן וכמובן את הבטן ההריונית משני הצוציקים הקטנים שלי.

ליאת 0212

New member
אוי הרגתותי../images/Emo6.gif

בחיים לא הייתי חושבת על המקום הזה!! טוב, אולי כי עכשיו באמת לא רואים ככ עצמות יען כי שמנתי, אבל זה אכן אזור שנראה נהדר כשטיפה יורדים. ובאותה רוח- אני אוהבת את הקרסוליים שלי, זה אולי האזור היחיד שכמה שלא אשמין ישאר רזה ומחמיא. הנה, מצאתי גם!

יומטוב5

New member
בוקר טוב

אין לי חלק אחד שאני אוהבת או לא זה ענין של מצב רוח ועל תצחקו איזה בגד אני לובשת כי יש בגדים שאני מרגישה בהם יותר טובויש שפחות והעיקר המצב רוח באות בוקר יום טוב ורגוע לכולם

למעלה