ואלה תשובתיי
אם אומרים לכם שיש לכם אזרחות במדינה אחרת, ומחרתיים יש פה מלחמה וישראל מפסידה בענק, אתם מעדיפים לעזוב או להלחם עד המוות? ברור שלהלחם עד המוות. מה נולדתי להיות אירופאי או ישראלי? אם לא פה אז לא בכלל. יש הרבה שאלות בעולם שהן לא פתורות, על איזה שאלה הייתם הכי רוצים תשובה? מה יש בסוף היקום... יענו סבבה הגענו לסוף, אבל מה יש אחריו? כמה זמן היה לכם חבר\ה הכי הרבה זמן? 3.5 שנים. מה עדיף לדעתכם? עבודה מעניינת בשכר מינימום, או עבודה לא מעניינת עם משכורת טובה? תלוי... לאחרי צבא ברור שמשכורת טובה, למשך החיים לא יודע, אבל מקווה לא להגיע למצב שהעבודה שאני רוצה תהיה במשכורת רעב. מה הספקתם מאז השחרור? ומה עדיין לא? בגרות במת', בגרות בפיסיקה (עוד שבועיים), שבוע בחו"ל, עבודה, וחסכתי בערך לחצי הטיול, גם חד"כ. מה לא הספקתי? פסיכו (מתחיל שבוע הבא), לסיים את החצי השני של הטיול.. ניתוח לייזר לתיקון ראייה, ולסיים עם הציונים לפאקינג אוניברסיטה אתם רואים מישהי כוסית... ממש ממש כוסית, בחו"ל, ומסתבר שהיא פלשתינאית. תזיינו או לא? שאלה הפוכה לבנות רק על פלשתינאי ברור שלא, כאילו חסרות בעולם כוסיות שהן לא פלשתינאיות. מה צריך למכור את עצמי בשביל ערבייה? עד כאן. ספורט - כן\לא ואם כן אז איזה? ברור. כדורסל למרות שלא יוצא הרבה לאחרונה, חד"כ, שחייה, אופניים, ועכשיו בזכותה של מחבט אני חוזר לרוץ. מה הדבר שהכי צחקתם ממנו מעולם? נראה לי שבכיתה ט'.... חבר שלי הדביק את התחת שלו לחלון מושחר של אוטו, ולא שם לב שהיתה בפנים איזה אישה.... היא יצאה והתחילה לצעוק עליו. אבל זה לאותה תקופה... היו מיליון קטעים בחיים. הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכם. בבית של האקסית.. שבת בצהריים "עושים אהבה" וסבא שלה דופק על הדלת בפראות כי צריך לסדר משהו בחשמל שם. צ'יק צ'אק התלבשה, ואני שיחקתי אותה ישן... טראומה באמאשלי. אם לא הייתי ***** הייתי רוצה להיות ? נראה לי שדיאן בודירוגה, שחקן ענק! מה תרצו ללמוד? תואר ראשון הנדסה נראה לי, שני מנהל עסקים או כלכלה. אני חייב לדעת מה אומרות כל הטבלאות האלה במוסף כלכלה... כל כך הרבה עצים נכרתים בשבילו ו-99 אחוז מהאוכלוסיה לא מבינים מה יש שם.