סקר

Lady McBeth

New member
מה אתה מזיין ת'שכל...

עוד מעט תגיד שאתה גם נכנס להתקלח אח"כ..

ק ד ו ש

New member
אל תכניסי לי מילים לפה.

אם אני מחליט להשקיע בעצמי זה קצת מגבונים לחים.. אבל מקלחת? ג'יזס. אני אלרגי למים.

ק ד ו ש

New member
אלרגיה זה

כמשהו עושה לך רע. אצלך זה הפוך! טוב, השרמוטה צריך לחמם אוכל. אשוב אח"כ.

ק ד ו ש

New member
זה היה הוא...!

לא מאמין... משמרת ראשונה גיליתי לו את הסוד הגדול ביותר בעבודה. החדר ממנו אני כותב ברגעים אלה. מחדל.

JamicaniT

New member
מחר אני בחיפה. וואו.

אם אומרים לכם שיש לכם אזרחות במדינה אחרת, ומחרתיים יש פה מלחמה וישראל מפסידה בענק, אתם מעדיפים לעזוב או להלחם עד המוות? עד המוות. יש הרבה שאלות בעולם שהן לא פתורות, על איזה שאלה הייתם הכי רוצים תשובה? מה הייתי בגלגול הקודם .. כמה זמן היה לכם חבר\ה הכי הרבה זמן? אממ שנה בערך. מה עדיף לדעתכם? עבודה מעניינת בשכר מינימום, או עבודה לא מעניינת עם משכורת טובה? משכורת טובה. מה הספקתם מאז השחרור? ומה עדיין לא? להרוויח כסף, להגשים פנטזיות, לעשות קעקוע, לטייל, להחליף פלאפון חח סוףסוף. ומה עדיין לא? וואלה לא יודעת. לצנוח. אתם רואים מישהי כוסית... ממש ממש כוסית, בחו"ל, ומסתבר שהיא פלשתינאית. תזיינו או לא? שאלה הפוכה לבנות רק על פלשתינאי אבסורד. אבל כן. ספורט - כן\לא ואם כן אז איזה? כן. שחייה. מה הדבר שהכי צחקתם ממנו מעולם? וואלה יש הרבה. מחברים שלי בעיקר. הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכם לא הכי גדולה. אבל האחרונה שאני זוכרת. יש איזה מנקה אצלי בקניון והוא בין השאר מחליף שקיות בפחים. לפני כמה זמן באתי אליו וביקשתי ממנו שכשהוא שם את השקיות, שיקשור אותן כדי שלא יהיה יותר מדי בלאגן אחר כך. ואז הוא אמר לי - "אני לא יכול לקשור אותן. אין לי אצבעות". ואני רציתי לקבור את עצמי .. אם לא הייתי ***** הייתי רוצה להיות ? אינדיאנית. מה תרצו ללמוד? עבודה סוציאלית. או קרימינולוגיה.

giovanni 85

New member
קדוש גם לי מותר? ../images/Emo140.gif

אם אומרים לכם שיש לכם אזרחות במדינה אחרת, ומחרתיים יש פה מלחמה וישראל מפסידה בענק, אתם מעדיפים לעזוב או להלחם עד המוות? עד המוות יש הרבה שאלות בעולם שהן לא פתורות, על איזה שאלה הייתם הכי רוצים תשובה? מה קורה אחרי המוות? כמה זמן היה לכם חבר\ה הכי הרבה זמן? שנה וקצת מה עדיף לדעתכם? עבודה מעניינת בשכר מינימום, או עבודה לא מעניינת עם משכורת טובה? אני עושה עכשיו משהו מאאד מעניין עם אחלה משכורת! מה הספקתם מאז השחרור? ומה עדיין לא? טיול גדול בארץ, להשתתף בטריאתלון, להגשים כמה פנטזיות. אתם רואים מישהי כוסית... ממש ממש כוסית, בחו"ל, ומסתבר שהיא פלשתינאית. תזיינו או לא? שאלה הפוכה לבנות רק על פלשתינאי. ברור! בשני סיבובים, אחד בשביל ההנאה, ואחד בשם כל עם ישראל! ספורט - כן\לא ואם כן אז איזה? ריצה, שחיה. מה הדבר שהכי צחקתם ממנו מעולם? הסרט מדגסקר הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכם יותר מדיי. אם לא הייתי ***** הייתי רוצה להיות ? זרוק איפשהו בדרום אמריקה. מה תרצו ללמוד? רפואה

למעלה