סקר

ק ד ו ש

New member
נו ברור

אני בטוח שבארה"ב יש הרבה שיודעים עברית טוב ממני. אבל לא אנשים בגילנו שדיברו קצת עברית בבית. אולי בנאדם בן 40 - 50 שהספיק קצת בחיים שלו, וקרא\דיבר בעברית יותר ממני. בכל אופן, אתם באותו גיל, אתה ישראלי בלי איזה שורשים אמריקאים, כל האנגלית שלמדת היא או ממערכת החינוך או מספרים\סדרות... לעומתה שגדלה עם השפה הזאת. לא חושב כך?

אזרח111

New member
בוא נסכם את זה בצורה הזו -

רוב הסיכויים נוטים לכך שיש לה אנגלית טובה משלי. עם זאת - עדיין יש סיכוי מסויים שהאנגלית שלי טובה משלה. לכן לא נכון לקבוע מראש שהייתי מת לרמת האנגלית שהיא הגיעה אליה - מכיוון שאתה אומר אמירה ללא ביסוס - הרי מעולם לא התרשמת מרמת האנגלית שלי. אני מקווה שפה נחתך הדיון. מסכים?

yehuda18

New member
יאללה

אם אומרים לכם שיש לכם אזרחות במדינה אחרת, ומחרתיים יש פה מלחמה וישראל מפסידה בענק, אתם מעדיפים לעזוב או להלחם עד המוות? נלחם עד שכולם מסביבי מתים. ואז בורח להקים רשת טרור חובקת עולם. יש הרבה שאלות בעולם שהן לא פתורות, על איזה שאלה הייתם הכי רוצים תשובה? האם יש גן עדן? כמה זמן היה לכם חבר\ה הכי הרבה זמן? חודשיים מה עדיף לדעתכם? עבודה מעניינת בשכר מינימום, או עבודה לא מעניינת עם משכורת טובה? תלוי.. תכל'ס אי אפשר את שניהם.. אלא אם אשתי תרוויח הרבה ואז נאי אוכל להרשות לעצמי עבודה מעניינת
מה הספקתם מאז השחרור? ומה עדיין לא? לעשות מנוי למכון כושר, למצוא עבודה ולחסוך קצת כסף, פסיכומטרי כושל, לחדש את המנוי שלי לספריה, עדיין לא: פסיכומטרי נורמלי, לשפר בגרות במתמטיקה, לחסוך עוד כסף, למצוא עבודה משתלמת בחו"ל. אתם רואים מישהי כוסית... ממש ממש כוסית, בחו"ל, ומסתבר שהיא פלשתינאית. תזיינו או לא? שאלה הפוכה לבנות רק על פלשתינאי: לא. ספורט - כן\לא ואם כן אז איזה? ברור, יש הרבה.. ריצה, שחיה, אומנויות לחימה (הלוואי והיה לי זמן ללמוד). מה הדבר שהכי צחקתם ממנו מעולם? וואו יש הרבה.. אבל בעקרון מהסדרה נשואים פלוס.. אל באנדי לשלטון! הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכם: תכל'ס לא זוכר.. אם לא הייתי ***** (חמדן) הייתי רוצה להיות ? מה תרצו ללמוד? הייתי רוצה להיות מחנך ולהקים בית ספר. אני אלמד כנראה כלכלה בשילוב חשבונאות/מדע המדינה/יחב"ל לא החלטתי עדיין איזה שילוב הכי כדאי.

Lady McBeth

New member
../images/Emo41.gifתפסיק להעתיק ממני ת'כוכביות שלי!!../images/Emo41.gif

אם אומרים לכם שיש לכם אזרחות במדינה אחרת, ומחרתיים יש פה מלחמה וישראל מפסידה בענק, אתם מעדיפים לעזוב או להלחם עד המוות? להילחם עד המוות. בלי לחשוב פעמיים. יש הרבה שאלות בעולם שהן לא פתורות, על איזה שאלה הייתם הכי רוצים תשובה? על זאת. אבל זה לא כזה רלוונטי. התשובה היא 42. (ומי שהבין הבין). כמה זמן היה לכם חבר\ה הכי הרבה זמן? שנתיים. מה עדיף לדעתכם? עבודה מעניינת בשכר מינימום, או עבודה לא מעניינת עם משכורת טובה? מעניינת בשכר מינימום. מה הספקתם מאז השחרור? ומה עדיין לא? פסיכומטרי פעם אחת, בחינה חוזרת, חודש בספרד, לעבוד, להתחיל ללמוד. אתם רואים מישהי כוסית... ממש ממש כוסית, בחו"ל, ומסתבר שהיא פלשתינאית. תזיינו או לא? שאלה הפוכה לבנות רק על פלשתינאי ממששששששששששששששש לא. ספורט - כן\לא ואם כן אז איזה? ריצה, טניס וכדורעף. מה הדבר שהכי צחקתם ממנו מעולם? החיילים שלי בטירונות. וגם מהטירונות שלי. הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכם לא סתם קוראים לי "מלכת הפדיחות". יש יותר מידי. אם לא הייתי ***** הייתי רוצה להיות ? אין לי כוח לחשוב על תשובה מתוחכמת מספיק. אפשר לומר שאם לא הייתי עייפה הייתי עונה על זה. מה תרצו ללמוד? היסטוריה.

BenisaaC

New member
כפרע תגידי לחברים הערסים שלך

לי את יכולה להגיד: פנאן אחי כל הכבוד גבר

ק ד ו ש

New member
ואלה תשובתיי

אם אומרים לכם שיש לכם אזרחות במדינה אחרת, ומחרתיים יש פה מלחמה וישראל מפסידה בענק, אתם מעדיפים לעזוב או להלחם עד המוות? ברור שלהלחם עד המוות. מה נולדתי להיות אירופאי או ישראלי? אם לא פה אז לא בכלל. יש הרבה שאלות בעולם שהן לא פתורות, על איזה שאלה הייתם הכי רוצים תשובה? מה יש בסוף היקום... יענו סבבה הגענו לסוף, אבל מה יש אחריו? כמה זמן היה לכם חבר\ה הכי הרבה זמן? 3.5 שנים. מה עדיף לדעתכם? עבודה מעניינת בשכר מינימום, או עבודה לא מעניינת עם משכורת טובה? תלוי... לאחרי צבא ברור שמשכורת טובה, למשך החיים לא יודע, אבל מקווה לא להגיע למצב שהעבודה שאני רוצה תהיה במשכורת רעב. מה הספקתם מאז השחרור? ומה עדיין לא? בגרות במת', בגרות בפיסיקה (עוד שבועיים), שבוע בחו"ל, עבודה, וחסכתי בערך לחצי הטיול, גם חד"כ. מה לא הספקתי? פסיכו (מתחיל שבוע הבא), לסיים את החצי השני של הטיול.. ניתוח לייזר לתיקון ראייה, ולסיים עם הציונים לפאקינג אוניברסיטה אתם רואים מישהי כוסית... ממש ממש כוסית, בחו"ל, ומסתבר שהיא פלשתינאית. תזיינו או לא? שאלה הפוכה לבנות רק על פלשתינאי ברור שלא, כאילו חסרות בעולם כוסיות שהן לא פלשתינאיות. מה צריך למכור את עצמי בשביל ערבייה? עד כאן. ספורט - כן\לא ואם כן אז איזה? ברור. כדורסל למרות שלא יוצא הרבה לאחרונה, חד"כ, שחייה, אופניים, ועכשיו בזכותה של מחבט אני חוזר לרוץ. מה הדבר שהכי צחקתם ממנו מעולם? נראה לי שבכיתה ט'.... חבר שלי הדביק את התחת שלו לחלון מושחר של אוטו, ולא שם לב שהיתה בפנים איזה אישה.... היא יצאה והתחילה לצעוק עליו. אבל זה לאותה תקופה... היו מיליון קטעים בחיים. הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכם. בבית של האקסית.. שבת בצהריים "עושים אהבה" וסבא שלה דופק על הדלת בפראות כי צריך לסדר משהו בחשמל שם. צ'יק צ'אק התלבשה, ואני שיחקתי אותה ישן... טראומה באמאשלי. אם לא הייתי ***** הייתי רוצה להיות ? נראה לי שדיאן בודירוגה, שחקן ענק! מה תרצו ללמוד? תואר ראשון הנדסה נראה לי, שני מנהל עסקים או כלכלה. אני חייב לדעת מה אומרות כל הטבלאות האלה במוסף כלכלה... כל כך הרבה עצים נכרתים בשבילו ו-99 אחוז מהאוכלוסיה לא מבינים מה יש שם.

Lady McBeth

New member
חחחח ../images/Emo24.gif

לגבי הטבלאות במוסף כלכלה - אני מוכנה להסביר לך אותן עכשיו... :) וקדוש, שמענו עליך. עלק מתחיל לרוץ שוב. איך אדם "חכם" אמר לי :"לא היה לי כוח לרוץ אתמול. טוב, מקסימום מחר. ואם לא מחר אז ביום ראשון. ואם לא בראשון אז בשני...."

ק ד ו ש

New member
היום זה היום הגדול!

נעלי הריצה כבר מוכנות. אפילו החלפתי גרביים אחרי שבוע לכבוד האירוע.

למעלה