סקר

אורטלי! מה קורה?

איבון העלתה אותי ואת דניאל(אין לי מושג מה השם משפחה שלה)לצעירה! כל פעם בשיעור של שלנו עם סיגל היא אומרת תראו את הבנות מרמה 5 הם עבדו קשה..או משהו כזה וגם פעם אחת היא ציינה אותך ממש כאילו תשאלו את אורטל מרמה 5 או משהו כזה..חחחח

meshi16

New member
עונה על הסקר...

1.שם:משי דדון 2.גיל+זכר\נקבה: בת 16 3.כמה זמן רוקדים אם בכלל:מכתה א' גן חובה משהו כזה.. 4.איפה רוקדים?:בבצפר..(רבין תל מונד) וגם אחר הצהריים.. 5.איזה סוג ריקוד רוקדים?:קלאסי מודרני וקומפוזיציה 6.איזה מועדף?: מודרני!! 7.אייסיקיו\מסנג'ר\אימייל וכו'.. (אם רוצים להוסיף) 240856733 8.יש אנשים שממש מכורים למחול אני אחד מהם\אני לא אחד מהם: לא מכורה..אבל לא יכולה בלי.. 9.עוד תחומי עניין שיש לי: מוזיקה.. ובני המושבים!!:) 10.ומשהו אחרון להוסיף:Smile !! it's the second best thing that u can do with your lips (:)

עכשיו אני!....:)

1. דנדוש 2. בת 18 3. רוקדת כבר 10 שנים... שנה בלט... שלוש שנים פולקלור.. ושש שנים ג'אז 5.רוקדת כרגע ג'אז 6. ברור ש.. ג'אז!!!... 8. אני מאוד מאוד מאוד מכורה למחול!!!!!!!!!!!!!!!! 9. עוד תחומי עניין: ציוק, מוזיקה, סוסים

../images/Emo13.gif

1.שם: שירה
2.גיל+זכר\נקבה (בן 18 בת 14): 14 (ועוד חודשיים יומולדת!!) 3.כמה זמן רוקדים אם בכלל: אמממממ...זאת השנה השישית 4.איפה רוקדים?: במרכז למחול של צביקה ואיילה
5.איזה סוג ריקוד רוקדים?: מודרני וג'אז (שנה שעברה גם בלט אבל נמאס לי) 6.איזה מועדף?: ג'אז 7.אייסיקיו\מסנג'ר\אימייל וכו'.. (אם רוצים להוסיף) 8.יש אנשים שממש מכורים למחול אני אחד מהם\אני לא אחד מהם: אמממ... פעם הייתי ממש בזה.. אבל עכשיו זה בעיקר בשביל הכיף ואני נהנית
9.עוד תחומי עניין שיש לי (מוזיקה, ספרים, טלוויזיה וכו'...): מוזיקה... לנגן על גיטרה
... לראות חברים! חחח וצופים -אהבת חיי!!!- צופים זה מלךךךך
10.ומשהו אחרון להוסיף:

abbl

New member
גם אני

בד"כ בשם משתמש אחר, אבל עכשיו אצל אחותי במחשב... גם אני רקדתי פעם בטרפסיכורי! איך היה יפה הר הרצל רציתי גם להופיע... funky glow מי המורה שלך?

splashi

New member
אני...

שם: רוני 2.גיל+זכר\נקבה: אני בת 15 וקצת... 3.כמה זמן רוקדים אם בכלל: אני רוקדת אממ 7 שנים בערך 4.איפה רוקדים?: בבצפר ויצ"ו... בחיפה... 5.איזה סוג ריקוד רוקדים?: קלאסי, מודרני ולומדים גם כוראוגרפיה וכאלה 6.איזה מועדף?: קלאסי!! 7.אייסיקיו\מסנג'ר\אימייל וכו': איי סי - 210669720 אי מייל - [email protected] 8.יש אנשים שממש מכורים למחול אני אחד מהם\אני לא אחד מהם: אני מאה אחוז אחת מהם!!!! 9.עוד תחומי עניין שיש לי (מוזיקה, ספרים, טלוויזיה וכו'...): אממ אני אוהבת לצייר קצת ולשמוע מוזיקה.. ובכמויות... וזהו בערך...

yaarangel

New member
../images/Emo26.gif^__^../images/Emo105.gif../images/Emo1.gif../images/Emo26.gif

שם:יערה
גיל+זכר\נקבה(בן 18 בת 14):בת 12
כמה זמן רוקדים אם בכלל:4 שנים
איפה רוקדים?:מחולה(רולז)
איזה סוג ריקוד רוקדים?:ג'אז,פולקלור וקלאסי לשעבר
איזה מועדף?:ג'אז אני חושבת
אייסיקיו\מסנג'ר\אימייל וכו'.. (אם רוצים להוסיף)אממ זוכרת רק את המסנג'ר[email protected]
יש אנשים שממש מכורים למחול אני אחד מהם\אני לא אחד מהם..אני רוקדת בלי לשים לב,אני גם לא קשורה
עוד תחומי עניין שיש לי (מוזיקה, ספרים, טלוויזיה וכו'...)מוזירה ספרים טלויזיה
ומשהו אחרון להוסיף:איזה יופי שיש כזה פורום! הגיע הזמן

שאלון!!!../images/Emo85.gif

כדי שכולנו נכיר אחד את השני שאלון!!! |כוכב|על עצמנו...|כוכב|
מה שמכם?
בני כמה אתם??
מה התחביבים שלכם??
בן/בת???{חיחיחי שאלה מפגרת...}
חבר/ה???
איפה אתם גרים???
|כוכב|על הריקוד...|כוכב|
כמה זמן את/ה רוקד/ת???
מה הם סוגי הריקוד שאתם רוקדים???
מה הם סוגי הריקוד שאתם אוהבים???
אילו עוד סוגי ריקוד תרצו ללמוד?
האם גם אתם רושמים שאלונים מטומטמים בשעות הפנאי???

F U N K Y GLOW

New member
שלייי../images/Emo60.gif

על עצמנו...
מה שמכם?רעות בני כמה אתם??14 וחצי מה התחביבים שלכם??ריקוד ציור טלויזיה מחשב חברות וכד'.. בן/בת???{חיחיחי שאלה מפגרת...}בת חבר/ה???לא...=( איפה אתם גרים???ירושלים
על הריקוד...
כמה זמן את/ה רוקד/ת???מגיל 4 מה הם סוגי הריקוד שאתם רוקדים???גאז ובלט קלאסי לטכנקיה (חובה מהג'אז) מה הם סוגי הריקוד שאתם אוהבים???ג'אז אילו עוד סוגי ריקוד תרצו ללמוד?כמו במיומנה כזה ..תיפופי כזה האם גם אתם רושמים שאלונים מטומטמים בשעות הפנאי???לא..

כלומר ../images/Emo41.gifואני רושמת!! ../images/Emo85.gif

כדי שכולנו נכיר אחד את השני שאלון!!!
על עצמנו...
מה שמכם?נוי
בני כמה אתם?? 11
מה התחביבים שלכם?? לרקוד,כמובן,לשחק בסימס,לצאת עם חברות,לראות טלוויזיה,לגלוש וזהו
בן/בת???{חיחיחי שאלה מפגרת...} בת דה!!!
חבר/ה???נופ
איפה אתם גרים???בצפון
על הריקוד...
כמה זמן את/ה רוקד/ת???4 שנים
מה הם סוגי הריקוד שאתם רוקדים??? ג'ז,פאנקי ובלט
מה הם סוגי הריקוד שאתם אוהבים??? ג'ז,פאנקי,בלט ומודרני
אילו עוד סוגי ריקוד תרצו ללמוד? מודרני {מן הסתם...}
האם גם אתם רושמים שאלונים מטומטמים בשעות הפנאי??? כן...כי אני כתבתי את זה...

../images/Emo85.gifתשובות../images/Emo85.gif

.שם:נוי
2.גיל+זכר\נקבה(בן 18 בת 14):בת 11
3.כמה זמן רוקדים אם בכלל:4 שנים
4.איפה רוקדים?: בסטודיו מן הסתם...
5.איזה סוג ריקוד רוקדים?:בלט,ג'ז,פאנקי
6.איזה מועדף?:ג'ז
7.אייסיקיו\מסנג'ר\אימייל וכו'.. (אם רוצים להוסיף)נופ
8.יש אנשים שממש מכורים למחול אני אחד מהם\אני לא אחד מהם:אני אחת מהן
9.עוד תחומי עניין שיש לי (מוזיקה, ספרים, טלוויזיה וכו'...)סימס!!
10.ומשהו אחרון להוסיף:

למעלה