סקר

ואני גם יענה:

1) שם: שיר 2) בת 14 וחצי 3) כמן זמן רוקדת? אני רוקדת 8 שנים 4) אפיה רוקדים? במרכז הקהילתי של האזור 5) איזה סוג ריקודים? בלט קלאסי, מחול מודרני, ג'אז ומחול יצירתי. 6) איזה מועדף? מודרני. 7) יש לך את האייסיקיו שלי? לי יש את שלך אבל לא נכנסת אליו המון זמן. 8) יש אנשים שממש מכורים למחול ואני כמעט אחת מהם... 9) עוד תחומי עניין: מוזיקה- נגינה, כתיבה.

adi753

New member
אני חדש כאן

שלום אני חדש כאן בן 20 רוקד קלאסי 6 שנים אצל פנינה ברמת אביב מכור לבלט אוהב בגדים סטיילינג

אני../images/Emo110.gif

1.שם:לירון 2.גיל+זכר\נקבה(בן 18 בת 14):בת 14 עוד 3 ימים 3.כמה זמן רוקדים אם בכלל:מכיתה א' בערך 8 שנים 4.איפה רוקדים?:בבציפר במגמה ובזוז במחול 5.איזה סוג ריקוד רוקדים?:קלאסי מודרני ג'אז קומפוזיציה 6.איזה מועדף?:ג'אז 7.אייסיקיו\מסנג'ר\אימייל וכו'.. (אם רוצים להוסיף)206997508 8.יש אנשים שממש מכורים למחול אני אחת מהם 9.עוד תחומי עניין שיש לי (מוזיקה, ספרים, טלוויזיה וכו'...)טלוויזיה מחשב חברות בלה בלה בלה

ליאל 16

New member
עכשיו אני עונה על הסקר

קוראים לי ליאל אני בן 17 אני רוקד 3 שנים במרכז רעים בלהקת הורה רעים חולון הייצוגית של חולון אני רוקד ריקודים קלאסיים וריקודי הורה ופולקלור אני אוהב את כל סוגי הריקודים באותה מידה, למי שרוצה לדבר איתי באיי סי קיו אז בכיף במספר 127395690, אני אשמח ואני יכול להגיד על עצמי שאני באמת מכור לריקודים, תחומי העניין שלי הם מוסיקה, טלוויזיה, ספורט, ובעיקר ריקודים ריקודים ועוד ריקודים! אני אשמח לדבר עם כולם אז למי שמתחשק לדבר בכיף!!

י ר ד נ י

New member
נמ נמ נמ..

1.שם:ירדן (מעדיפה ג'ורדן) 2.גיל+זכר\נקבה:בת 14 וחצי 3.כמה זמן רוקדים אם בכלל:6 שנים 4.איפה רוקדים?:סטודיו בפ"ת 5.איזה סוג ריקוד רוקדים?:מודרני, קלאסי, ג'אז, פאנקי\היפ-הופ(יש הבדל!!) 6.איזה מועדף?:מודרניי... 7.אייסיקיו\מסנג'ר\אימייל וכו'.. אייסי:172297522 8.יש אנשים שממש מכורים למחול אני אחד מהם!!! אני הראשונה חחח עוד תחומי עניין:ספרים, מוזיקה, חברים, ים, פסטיבלים, חבר שלי 10.ומשהו אחרון להוסיף:אוהבת אותכם מלאןןן

frikin shin

New member
כל מי שהגיב להיכנס../images/Emo26.gif

קודם כל תודה על התגובות
אני רואה שרוב האנשושים פה רוקדים הרבה זמן... ומכור למחול אני לא ממש יכולה להסביר למה התכוונתי אז עזבו את השאלה הזאת
בהצלחה בהמשך! ותמשיכו לרקוד!!! ויעל והכוכב שלי חח.. - היי מה נשמע??? לא ידעתי שאת רוקדת חח... ובקשר לספר באנגלית כן כתוב בו על תלמה וזה הספר הכי משעמם בייקום בערך!!! היה כל כך יבש ללמוד אותו!!! או כל שיעור אנגלית עם המורה האהבלה שלנו....

:)

אז כן אני רוקדת! ולא ידעתי שאת רוקדת... עכשיו שנינו יודעות שאנחנו רוקדות... חחח... שתהני פה! שיר (את יודעת שקוראים לי באמת שיר, נכון?)

F U N K Y GLOW

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo60.gif

1.שם:רעות 2.גיל+זכר\נקבה(בן 18 בת 14):בת 14 3.כמה זמן רוקדים אם בכלל:מגיל 4 4.איפה רוקדים?:עכשיו בטרפסיכורי 5.איזה סוג ריקוד רוקדים?:ג'אז 6.איזה מועדף?:ג'אז 7.אייסיקיו\מסנג'ר\אימייל וכו'.. איי סי : 266102325 מסן: [email protected] 8.יש אנשים שממש מכורים למחול אני אחד מהם 9.עוד תחומי עניין שיש לי : טלויזיה ,חברוץ,מחשב!,חיות,ציור,צופים.. 10.ומשהו אחרון להוסיף:הופעתי בהר הרצל ביום העצמאות ..*גאה*

אני../images/Emo25.gif

והנה התושבות 1.שם: לי 2.גיל+זכר\נקבה(בן 18 בת 14): בת 15 3.כמה זמן רוקדים אם בכלל: מגיל 3 עד עכשיו עם הפסקה של שנה באמצע 4.איפה רוקדים?:"גוף ראשון" 5.איזה סוג ריקוד רוקדים?:ג'אז,קלאסי,מודרני,פאנקי-סטריט ג'אז 6.איזה מועדף?:קלאסי וסטריט ג'אז 7.אייסיקיו\מסנג'ר\אימייל וכו'.. (אם רוצים להוסיף)מי שרוצה שיבקש 8.יש אנשים שממש מכורים למחול אני אחד מהם\אני לא אחד מהם:בטח שאחד מהם 9.עוד תחומי עניין שיש לי (מוזיקה, ספרים, טלוויזיה וכו'...)טלויזיה מוזיקה עיצוב בגדים ועיצוב פנים 10.ומשהו אחרון להוסיף:שנה טובה לכולם

Mr GK

New member
"גוף ראשון" נמצא בראשון לציון.

במרכז בן-גוריון אני חושב?

למעלה