סקר שתייה בעקבות ההודעה של דור נזכרתי: מהו המשקה האהוב עליהם?
G genotip New member 29/7/03 #1 ../images/Emo41.gif סקר שתייה ../images/Emo72.gif בעקבות ההודעה של דור נזכרתי: מהו המשקה האהוב עליהם?
../images/Emo41.gif סקר שתייה ../images/Emo72.gif בעקבות ההודעה של דור נזכרתי: מהו המשקה האהוב עליהם?
י ילדה בלבן New member 29/7/03 #2 ../images/Emo96.gif שחור 1 סוכר וחלב ../images/Emo92.gif מיץ סחוט (לא קנוי) או לבן.
M mp38 New member 29/7/03 #4 אני מניחה שקולה או אייסים למיניהם. ויובל: שחכתי לציין כמות נכבדה של אבנית וייתכן שגם תולעים אדומות. (כן, זה קצת מגעיל).
אני מניחה שקולה או אייסים למיניהם. ויובל: שחכתי לציין כמות נכבדה של אבנית וייתכן שגם תולעים אדומות. (כן, זה קצת מגעיל).
ח חוצפאי New member 29/7/03 #10 אממ. קולה עם לימון, קפה, וודקה מלון קולה בלי לימון, מיץ תפוזים, קולה. וודקה מלון.
G gilad g New member 30/7/03 #16 ספרייט../images/Emo35.gif יאק. יש לזה טעם של דקסמול סינוס לילדים בערבוב של חיזוקית פורטה. ואל תשאלו מאיפה אני יודע את זה
ספרייט../images/Emo35.gif יאק. יש לזה טעם של דקסמול סינוס לילדים בערבוב של חיזוקית פורטה. ואל תשאלו מאיפה אני יודע את זה
R roee New member 30/7/03 #17 עראק+ 4 קרח דרומבוי (בעיקר בחורף). מרגריטה, מוהיטו ושנאפסים למינהם אלה החריפים. קלים: מיץ ענבים מיץ פטל ענבים (תרכיז /סירופ) מיים קולה.
עראק+ 4 קרח דרומבוי (בעיקר בחורף). מרגריטה, מוהיטו ושנאפסים למינהם אלה החריפים. קלים: מיץ ענבים מיץ פטל ענבים (תרכיז /סירופ) מיים קולה.