סקר נחמד

דנטל

New member
יששששששששש סקר נחמד

מה השם שלך? דנה האם אתה אוהב אותו? לא איזה שם היית מוסיף או מחליף לך? דנטל מה הכי כיף בחורף? גשם האם יש לך בלוג? כן קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו? לא גבינה לבנה או קוטג? קוטג' האם בלעת אי פעם חרק? לא שידוע לי מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? את האיברים האינטימיים מה מפחיד אותך? ג'וקים מה מביך אותך? מחמאות מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך? הכל מה תמיד רצית לעשות ולא עשית? סקס במושב האחורי של פורשה וסקס בגשם במה הכי תרצה לנהוג: רכבת מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? אבוקדו הפרי שאתה הכי שונא: אבוקדו הכי אוהב: אננס האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכו'? כן מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור? (גרב זה זכר) מתעלמת מהחור אתם אוהבים ילדים קטנים? לא אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה? חיה איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? נולי מכירים [הכרתם] מישהו שמת? כן מה הפרח האהוב עליכם? אין דבר כזה הריח האהוב עליכם? דלק מר חמוץ מלוח או מתוק? חמוץ איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? כל דבר של סאבלימינל הספורט המועדף עליכם: סקס מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? שאני צודקת הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? שלא מאמינים לי האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? יש לי רק אמא ולא זוכרת אם אהבתי את אבא שלי יותר כלבים או חתולים? חתולים שחור או לבן? שחור בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? שניהם תפוז או קלמנטינה? תפוז מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? מחלות יש לך משאלה אחת. מה תבקש? לא מגלה כי אז זה לא יתגשם הזמר\ת האהוב עליך? סאבלימינל האם אתה אוהב קולנוע ישראלי? לא האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך? כן האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם? לא מה אתה חושב של מוערך מספיק? סקרים היום האחרון שלך, של האנושות כולה, למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? אין מישהו כזה

../images/Emo26.gif

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו? נומי. כמה למה לא איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<? נשארת ככה מה הכי כיף בחורף?פוך.. התכרבלות ..משפחה.. חברים האם יש לך בלוג?כה קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו?חחח לא יצא לי גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..] קוטג' נראהלי האם בלעת אי פעם חרק?לא בטוחה מה אתה הכי אוהב בגוף שלך?שיער? זה גם לא תמיד
חח מה מפחיד אותך? כל מיני מה מביך אותך?ממ לצאת מטומטמת למרות שאני לא ושיקבלו רושם לא נכון מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך? לא ידעת.. שזה שאני לא עושה או לא הולכת בדיוק באותה דרך שכולם הולכים זה לא עושה אותי לא נורמלית מה תמיד רצית לעשות ולא עשית?ממ להוציא דיסק במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: מכונית כלשהי חח מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? בעע ממ לכלוך באיזור הפה.. סמחטות על הפרצוףך.. אבלך זה תלוי הפרי שאתה הכי שונא: לא שונאת הכי אוהב:בננה.. אפרסק.. תותים.. מנגו האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו?ממש לא מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ?חח לובשים אותה עוד כמה זמן עד שזה ממש מתחיל להפריע וזורקים איי גס אתם אוהבים ילדים קטנים?כה למה לא אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? ממ כרגע חיה.. ויש לי כבר חח איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? חח מממממ לא ידעת אהבתי את כולם חח מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי] טכנית כן מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח] ממ כלניות.. שושנים וכו הריח האהוב עליכם? ממ הריח של חבר שלי.. של הכרית\ כביסה מר חמוץ מלוח או מתוק?מתוק איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? ממ יש כמה הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]כדורסל אולי ושחייה למנרות שאני לא מתעסקת בזה הרבה מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם?ממ "את ממש מוכשרת.. את שרה ממש יפה" ולהתכוון לזה חח הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? אה.. לקחת דברים אישיים ולעוות אותם האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? לא יכולה להגיד דבר כזה כלבים או חתולים?שחור או לבן? כלבים (למרות שאוהבת את כל החיות) ולבן.. מטעמים אישיים חח כאילו במון של צבע
בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? החלמון נראה מגניב כזה תפוז או קלמנטינה?תפוז מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? יש כמה יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?] פשוט אושר לי וליקרים לי הזמר\ת האהוב עליך? אלאניס.. הסולנית של היהודים וכו האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.?בטח
האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו] לפעמים האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם?חח לפעמים מה אתה חושב של מוערך מספיק? בכלליות? קולנוע ישראלי.. יצירה כמקצוע.. וכו ..קשיים של מתבגרים.. על רקע רגשי וכו היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין?אולי כמה מכתבים לאנשים מפורסמים שהיו משו משמעותי בחיים שלי וכמון לאנשים שכבר יודעים כמו משפחה וחבר וחברות וסתם אנשם שהיו משמעותיים בחיים שלי

sapir aloud555

New member
../images/Emo103.gif

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו? ספיר, כן. איזה שם היית מוסיף או מחליף לך? לודעת מה הכי כיף בחורף? גשם האם יש לך בלוג? לא קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו? חח כן גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..] אמ, גבינה לבנה..וגבינה צהובה רק בטוסט או פיצה..P: האם בלעת אי פעם חרק? לא |: מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? עיניים ואף מה מפחיד אותך? הרבה דברים |: מה מביך אותך? גם |: מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך? אמ. מה תמיד רצית לעשות ולא עשית? לטוס לאנגליה, אבל כנראה זה ייקרה בחופש הגדול :] במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: מטוס מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? המ |: הפרי שאתה הכי שונא: לודעת O: הכי אוהב: תפוז :p האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו? כן :p מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ? לובשים חח.. אתם אוהבים ילדים קטנים? לא תמיד אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? חיה, כלב :p איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? אע? |: מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי]: כע..;[ מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח]: לודעת O: הריח האהוב עליכם? יש הרבה O: מר חמוץ מלוח או מתוק? כולם :p איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? Girls aloud- sound of the underground. הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]: לא נראה לי שיש O: מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? ממ |: הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? |: האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? לא כלבים או חתולים? כלבים שחור או לבן? שחור בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? חלבון תפוז או קלמנטינה? שניהם מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? למות? |: יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?] |: לקבל עוד 100 משאלות ;] הזמר\ת האהוב עליך? לי ריאן, בריאן מקפאדן, דניאל בדינגפילד האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.? קצת האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו] הרבה מאוד O: האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם? כע :p מה אתה חושב של מוערך מספיק? ? |: היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? הממ. |: נראה לי אני אצעק את זה לכל העולם D:

Dancing mad

New member
תשובות:

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו? אור, כן. איזה שם היית מוסיף או מחליף לך? לא. מה הכי כיף בחורף? החמין. האם יש לך בלוג? לא. קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו? לא. גבינה לבנה או קוטג? קוטג'. האם בלעת אי פעם חרק? לא. מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? את הפנים. מה מפחיד אותך? חרקים, במיוחד ג'וקים. מה מביך אותך? תמונות וסרטים של עצמי בתור ילד קטן.
מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך?..... מה תמיד רצית לעשות ולא עשית? לטוס לאיטליה. במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: כלום, מכונית תספיק, תודה. מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? מדינת ישראל. הפרי שאתה הכי שונא: אשכולית. הכי אוהב: תפוח ירוק. האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו? לא. מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ? זורקים. אתם אוהבים ילדים קטנים? כשהם לא משגעים אותי. אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? אח. איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? נולי. מכירים [הכרתם] מישהו שמת? סבא ז"ל, דודה ז"ל. מה הפרח האהוב עליכם? פיטנה (הלבן עם הריח המתוק והמרקם החלק) הריח האהוב עליכם? של אוכל. מר חמוץ מלוח או מתוק? מתוק. איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו?....... הספורט המועדף עליכם? ספורט=רצח.
מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? שאני חכם. הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? שאני טיפש. האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? כן, את אמא. כלבים או חתולים?שחור או לבן? חתולים, שחור. בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? שניהם. תפוז או קלמנטינה? אף אחד, שונא הדרים. מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך?...... יש לך משאלה אחת. מה תבקש? חיים ארוכים לכל המשפחה שלי. הזמר\ת האהוב עליך? אין. האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.? לא.
האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך? לפעמים. האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם? לא. מה אתה חושב שלא מוערך מספיק? התלמידים בארץ, הם פחות טיפשים ממה שכל העיתונים אומרים. היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? למישהו.

Atza

New member
עונההההה

מה השם שלך? דנה האם אתה אוהב אותו? אין בעיה איתו איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<? אמממ תנו לי לחשוב על זה מה הכי כיף בחורף?הגשם הפוך והבגדים האם יש לך בלוג?לא קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו? כן גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..]- צהובה האם בלעת אי פעם חרק?כן מה אתה הכי אוהב בגוף שלך?לא דעת מה מפחיד אותך?אוי ויי אמממ ג'וקים מה מביך אותך?
מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך? ש...אמממ..לא יודעת
מה תמיד רצית לעשות ולא עשית? להגיד כל מה שיש לי ..אבל הכל במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: מטוס מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? איכס איכס איכס ... לא רוצה לדבר על זה הפרי שאתה הכי שונא: מנגוים ומיניהם הכי אוהב: תותים בננות ופירות יער האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו? לא ... מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ?שמים אותה אתם אוהבים ילדים קטנים?כן אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? חיה איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד?צב מכירים [הכרתם] מישהו שמת?כן מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח]? ורדים , חבצלות ,וכו' .. הריח האהוב עליכם? טיפקס , לורדים , דלק , צבע , מכונית חדשה .. וכו' .. מר חמוץ מלוח או מתוק? חמוץ ומלוח איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? אמממ .. לא יודעת
הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]- אייס סקייטינג , התעמלות אומנותית, כדורגל .. מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? אמינה , ישרה , כל מיני דברים שאומרים שסומכים עלי .. הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? כל דבר רע
האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? אממ .. כלבים או חתולים?שניהם אבל כלבים שחור או לבן? שחור . או לבן. בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]?-צהוב תפוז או קלמנטינה? תפוזזזזזזזזז מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? לא דעת .. יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?]- שאלה מעצבנת מאוד .. שכל הקרובים אלי וכל מישאני אוהבת יהיו מאושרים ... הזמר\ת האהוב עליך?איגי וקסמן , לילה מלקוס , משינה , חמי רודנר ... האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.? לא האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו]-כמו כולם האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם?-ברור מה אתה חושב של מוערך מספיק? מה ??. היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? לכל המשפחה ....לכל החברות ....לכל הזמרים\זמרות שאני אוהבת .. כולם ...

Unreachable

New member
כיףףף

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו? שחר, כן איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<? לא מחליף מה הכי כיף בחורף? כלום האם יש לך בלוג? כן קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו? לא גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..] קוטג' האם בלעת אי פעם חרק? כן
מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? לודעת, ממממ..ידיים? מה מפחיד אותך? הרבה..פחחח.. מה מביך אותך? כנ"ל מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך? לודעת מה תמיד רצית לעשות ולא עשית? רישיון, לקנות סוס, לעשות בנג'י, לעשות צניחה חופשית, לעשות סקי, לעשות קעקוע, לקנות עוד סוס במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: ממממ..קאנו?
מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? חרקים, אנשים הפרי שאתה הכי שונא: ל'יצי הכי אוהב: תפוז האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו? היטלר? לודעת..... מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ? מה אני אמורה לעשות איתה? לובשת
אתם אוהבים ילדים קטנים? לא
אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? חיה,סוס איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? איכס מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי]
מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח] לודעת....אין לי משיכה לפרחים הריח האהוב עליכם? של פיצה סבא שלימר חמוץ מלוח או מתוק? שו? איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? "גשם חזק" של מוניקה הספורט המועדף עליכם[אם בכלל] רכיבה על סוסים
מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? שאני בנאדם טוב הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? שאני לא האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? לא כלבים או חתולים? חתולים
שחור או לבן? סגול בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? חלמוןןןן....לחלבון אין טעם תפוז או קלמנטינה? תפוז..קלמנטינה זה מסריח מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? שלא יהיה לי מחשב
יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה? לא] סוס!!!!! הזמר\ת האהוב עליך? אמממ...אממ..מיכל רשף! אמממ..אלניס מוריסט, כן. האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.? לא..רק הלהקה\ללקק ת'תות האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו] מי לא? האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם? לא..פחח..נו, לפעמים מה אתה חושב של מוערך מספיק? מה???
היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? אמא

../images/Emo58.gif

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו? שלומצה, זה הכינוי שלי, אני לא ממש אוהבת ת'שם שלי..! איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<? בר מה הכי כיף בחורף? להיתכרבל בשמיכה (עם אסף) ולשמוע ת'גשם בחוץ.. האם יש לך בלוג?לא קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו? לא גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..] גבינה לבנה האם בלעת אי פעם חרק? חחח לא מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? שפתיים מה מפחיד אותך? להשמין מה מביך אותך? הגוף שלי מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך?< שאני לא סנובית !!! מה תמיד רצית לעשות ולא עשית? לקפוץ באנג'י ! לטוס לניו יורק..! במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: מכונית מרוץ מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? מור !!!! הפרי שאתה הכי שונא: גויאבה הכי אוהב: תפוח ירוק האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו? כן ! מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ?זורקת אותה אתם אוהבים ילדים קטנים? לא... אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? חיה איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? הצהובה הזאת..שכחתי איך קוראים לה.. מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי] כן מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח] זה שיש לו ריח של דבש..הוא לבן כזה ואין לי מושג איך קוראים לו... הריח האהוב עליכם? בנאדם: אסף , בושם : רושאס מר חמוץ מלוח או מתוק? חמוץ איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? I DON'T WANNA MISS A THING הספורט המועדף עליכם[אם בכלל] אין מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? שהרזתי הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? משהו על השיער / על הרזון האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? כן !! את אבא שלי אני שונאת את אמא שלי אני אוהבת ! כלבים או חתולים?שחור או לבן? כלבים ...שחור בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? חלמון תפוז או קלמנטינה? לא זה ולא זה ! הריח שלהם הורס אותי ! מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? להשמין בצורות נוראיות יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?] לחיות עם אסף כול החיים הזמר\ת האהוב עליך? אלכס בנד מ-דה קולינג.. האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.? לפעמים האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו] כן האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם? כן מה אתה חושב של מוערך מספיק? הדברים הקטנים שגורמים לנו לחייך... היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? אממ....אין מישהו כזה..אני מאמינה שאני יגיד לאסף שאני אוהבת אותו אבל הוא כבר יודע את זה...

אנייי

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו? דפנה וכן איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<? כלום! מה הכי כיף בחורף? גשםםםםםםם!!!! ובגדים מחממים ומגפיים ומעיל!! האם יש לך בלוג? לא קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו? ממש לא גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..] צפתית! האם בלעת אי פעם חרק? נכנס לי זבוב על הלשון אבל לא בלעתי מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? ציצי ורגליים מה מפחיד אותך? סרטים מפחידים ומוזיקה מפחידה מה מביך אותך? שומדבר מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך?< שאני לא מאמינה באלוהים ובשומדבר מה תמיד רצית לעשות ולא עשית? בנג'יייייייי במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: מטוס כבר הטסתי :) מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? צילומים ממוקדים מאוד של חרקים הפרי שאתה הכי שונא: אממ.. פסיפלורה הכי אוהב: תפוז האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו? כן מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ? זורקים אתם אוהבים ילדים קטנים? כן אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? אח קטן וחמוד! איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? לא אוהבת בכלל כולם מעצבנים!!! מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי] ברור.. מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח] דשא הריח האהוב עליכם? ריח וניל!!! מר חמוץ מלוח או מתוק? מתוק!!!!!!! איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? אולוויז.. של גון בון גובי הספורט המועדף עליכם[אם בכלל] הכל!!!!! מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? שאני חכמה הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? אין כזה דבר האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? כן, אבא כלבים או חתולים?שחור או לבן? כלבים! ולבן בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? חלבון תפוז או קלמנטינה? תפוזזזזזזזזזז מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? שאני אהיה שמנה!! יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?] המון כסף הזמר\ת האהוב עליך? אין האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.? חחח ממש לא האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו] ברור האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם? לא מה אתה חושב של מוערך מספיק? החוכמה שלי היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? לחבר שלי לשעבר שלא הייתי צריכה להפרד ממנו

1Shir

New member
תשובות

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו? שיר - ככה ככה, אין לי ממש ברירה מה הכי כיף בחורף? אפשר ללבוש בגדים ארוכים האם יש לך בלוג? לא גבינה לבנה או קוטג'? [או צהובה..] צהובה וקוטג' מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? הצבעים מה מפחיד אותך? דחייה מה מביך אותך? לעשות שטויות בפני אנשים מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך? שיש לי כבוד רב אליהם מה תמיד רצית לעשות ולא עשית? דיאטה במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: אונייה הפרי שאתה הכי שונא? תאנים הכי אוהב? תפוח מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור? בד"כ זורקת אתם אוהבים ילדים קטנים? לא אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה [איזה שתרצו]? עדיף חיה איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? נולי מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי] כן מר חמוץ מלוח או מתוק? מלוח איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? everything I do של בריאן אדמס הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]? כדורסל מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? שאני מושכת הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? שאני מכוערת האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? אני יותר קשורה לאמא כלבים או חתולים? חתולים שחור או לבן? שניהם בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? חלבון תפוז או קלמנטינה? קלמנטינה, ומיץ תפוזים מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? שאני לא אדע מה לעשות עם החיים שלי יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?] טריוויאלי - כסף הזמר\ת האהוב עליך? מקסימיליאן הקר האם אתה אוהב קולנוע ישראלי? לא במיוחד האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו]? כן האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם? ממ.. כן מה אתה חושב שלא מוערך מספיק? פלאפונים היום האחרון שלך, של האנושות כולה, למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? שוב לאמא

flowers girl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif תגיבו:<

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו? נעה, כע
אבל אוהבת יותר שמות חיבה
איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<? אשלי/איימי במקום השם שלי
מה הכי כיף בחורף? הכרבולים
האם יש לך בלוג? כע. הנה לכם הבלוג שלי
קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו? לא
גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..] לבנה ומלוחה
האם בלעת אי פעם חרק? לא
מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? כמעט הכל
מה מפחיד אותך? כמעט הכל
מה מביך אותך? כמעט כלום
מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך?< שיפסיקו לחשוב שאני צבועה סאמ אמוק
מה תמיד רצית לעשות ולא עשית?
במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: אופנוע
מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? כמעט הכל
הפרי שאתה הכי שונא: חציל זה פרי
הכי אוהב: בננה
ותות
האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו? כעעע
כ"כ הרבה.. ייאי
מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ? יש עלי עכשיו גרב עם חור קטן
אתם אוהבים ילדים קטנים? תלוי באיזה גיל. אבל עם קצת פלפל ותבלינים הם יכולים להיות נהדרים
אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? חיה. כלב.
איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? נולי
התחפשתי אליה בכתה ח'
מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי] כע. דה.
מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח] אהמ. שושנה צחורה אדומה-אדומה
הריח האהוב עליכם? וניל
מר חמוץ מלוח או מתוק? מר
איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? I Turn To You- Christina Aguilera, I Will Be There- Britney Spears
הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]
מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? אין כזה דבר מחמאה הכי גדולה
הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? לא יודעת
לא נותנת לכם חומר
אה. נו. שיורדים עלי על משהו סודי-סודי:< או על נקודת תורפה.
האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? קצת. אמא קצת יותר מאבא.
כלבים או חתולים?שחור או לבן? כלבים.. אף אחד.
בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? חלמון
דהה
תפוז או קלמנטינה? אפחד
מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? שאני אזדקן
סתם לאדעת
שאני אהיה בתולה-זקנה
יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?] להיות כמו סברינה המכשפה הצעירה בכוחות
הזמר\ת האהוב עליך? אשלי סימפסון וכריסטינה אגילרה
האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.? כע
האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו] כע קצת
האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם? לא
מה אתה חושב שלא מוערך מספיק? אשלי סימפסון
היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? אפחד
כולם יודעים שאני אוהבת אותם

EROTOMANIA

New member
--------------

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו? איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<? קריסטין, לפעמים, מעדיפה להקרא קים. מה הכי כיף בחורף? סנובורדינג האם יש לך בלוג? אכן קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו? לא גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..] קוטג' האם בלעת אי פעם חרק? לא שידוע לי מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? כל מיני דברים
מה מפחיד אותך? עכבישים מה מביך אותך? הממ.. לא יודעת מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך? כמה שאני חכמה
מה תמיד רצית לעשות ולא עשית? לבוא מסטולה לבצפר
או שיכורה. חח במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: מטוס מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? www.rotten.com הפרי שאתה הכי שונא: אפרסמון הכי אוהב: מנגו האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו? האויבים שלי מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ? זורקת אתם אוהבים ילדים קטנים? לא אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? כבר יש לי אח קטן אז חיה. איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? מה? מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי] לא מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח] ורדים הריח האהוב עליכם? הבושם של החבר, חמאה, שמפו, קפה מר חמוץ מלוח או מתוק? מתוק איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? ATL - the one הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]? סקייטבורד מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? כמה שאני חכמה :] הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? שאני טיפשה.. בעצם, כל מה שאני לא. האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? לא, אני אוהבת אותם באותה מידה כלבים או חתולים?שחור או לבן? כלב - PUG בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? חלמון תפוז או קלמנטינה? תפוז מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? שאני אעשה טעות ממש גדולה.. אנאערף יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?] כסף, המון כסף הזמר\ת האהוב עליך? לא יודעת האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.? לא האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו] בטח האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם? לא מה אתה חושב של מוערך מספיק? הא? היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? הממ.. לחברות מישראל

nolie

New member
גם אני עונה (ומשועממת...)

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו? אפרת איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<? כלום, נחמד לי ככה
מה הכי כיף בחורף? וואי...שאלה קשה...פשוט הכל...
האם יש לך בלוג? לא קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו? כן גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..] קוטג' האם בלעת אי פעם חרק? לא שזכור לי.... מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? את העיניים
מה מפחיד אותך? למות מה מביך אותך? כל מיני דברים
מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך? שאני לא כזו שקטה כמו שאני נראת מבחוץ.. מה תמיד רצית לעשות ולא עשית? אממ... במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: טנק! מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? לראות אחרים מקיאים
הפרי שאתה הכי שונא: אפרסמון הכי אוהב: מנגו האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו? כן! מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ? נותנים לאמא לתפור... אתם אוהבים ילדים קטנים? בערך.. אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? אחות קטנה איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? אוזה מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי] כן... לא מעט... מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח]: כלנית
הריח האהוב עליכם? הריח שיש ברחוב אחרי שיורד גשם
מר חמוץ מלוח או מתוק? מתוק
איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? "nothung ekse matters" הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]: אין דבר כזה **** מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? לא יודעת הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? שאני צבועה
האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? לא
כלבים או חתולים?שחור או לבן? כלבים
ולבן... בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? צהוב תפוז או קלמנטינה? תפוז
מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? וואי... יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?] להיות תמיד מאושרת
הזמר\ת האהוב עליך? הסולן של מטאליקה האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.? בערך האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו] לפעמים... האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם? כנ"ל... מה אתה חושב של מוערך מספיק? כן
היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? לעצמי...

lollapalooza

New member
../images/Emo85.gif

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו? הדס. כן. איזה שם היית מוסיף או מחליף לך? לא יודעת. מה הכי כיף בחורף? חורף זה לא כיף. אבל צעיפים. ושוקו חם גם. האם יש לך בלוג? כן. קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו?
לא יודעת. גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..] תלוי במצב הרוח. האם בלעת אי פעם חרק? איווווווווו
לא
מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? עיניים. מה מפחיד אותך? הרבה דברים. מה מביך אותך? לא יודעת. פדיחות. מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך? שאמממ אמממ אמממ... אני נחמדה
מה תמיד רצית לעשות ולא עשית? הרבה דברים. במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: אופניים
מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? הקאה
הפרי שאתה הכי שונא: גויאבה
זה מסריח
הכי אוהב: אבטיח. האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכו'? לא ברצינות. מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור? אממ זורקת לפח
מה יש לי לעשות איתה
אתם אוהבים ילדים קטנים? תלוי כמה קטנים ואיזה ילדים. אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? אח קטן. איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? את כולן
מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי] כן.
מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח]? לא יודעת. יש לי תחושות נוסטלגיות כלפי חרציות
הריח האהוב עליכם? של תינוקות
מר חמוץ מלוח או מתוק? מתוק, בעיקר. איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? יש הרבה... הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]: שינה.
מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? לא יודעת
הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? נמ. משהו שאני לא. האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? לא. כלבים או חתולים? שחור או לבן? חתולים ולבן. בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? שניהם. בקשה מעדיפה את החלבון. תפוז או קלמנטינה? תפוז. מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? ששש... בלי עין הרע
יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?] אינסוף משאלות
הזמר\ת האהוב עליך? יש הרבה. האם אתה אוהב קולנוע ישראלי? לא את כולו באופן גורף, אבל יש הרבה סרטים טובים. (בלוז לחופש הגדול שולט
) האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך? [חלומות בהקיץ כאלו] תמיד. האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם? כן, אז מה
מה אתה חושב של מוערך מספיק? שלא
אמממ תרבות. היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין?

למעלה