סקר נחמד

רונקי

New member
../images/Emo41.gifסקר נחמד../images/Emo41.gif

מיי בכורה בפורום
תהנו.
מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו? איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<?
מה הכי כיף בחורף?
האם יש לך בלוג?
קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו?
גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..]
האם בלעת אי פעם חרק?
מה אתה הכי אוהב בגוף שלך?
מה מפחיד אותך?
מה מביך אותך?
מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך?<
מה תמיד רצית לעשות ולא עשית?
במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]:
מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה?
הפרי שאתה הכי שונא: הכי אוהב:
האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו?
מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ?
אתם אוהבים ילדים קטנים?
אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]?
איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד?
מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי]
מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח]
הריח האהוב עליכם?
מר חמוץ מלוח או מתוק?
איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו?
הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]
מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם?
הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם?
האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני?
כלבים או חתולים?שחור או לבן?
בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]?
תפוז או קלמנטינה?
מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך?
יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?]
הזמר\ת האהוב עליך?
האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.?
האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו]
האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם?
מה אתה חושב של מוערך מספיק?
היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין?

lolly1

New member
בעעע

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו? אירית, לא איזה שם היית מוסיף או מחליף לך? לא יודעת מה הכי כיף בחורף? הכל
האם יש לך בלוג? לא קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו? לא o_O גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..] אממ קוטג' האם בלעת אי פעם חרק? לא o_O מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? אמממממ כלום :| רק שיער :| מה מפחיד אותך? שממיות
וליצנים
|נזכר בזוהרה מראה לי את IT
| מה מביך אותך? לא יודעת מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך? בעע מה תמיד רצית לעשות ולא עשית? במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: מטוס
מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? אממ אני לא מקיאה כ"כ הרבה אז לא יודעת הפרי שאתה הכי שונא: גויאבה הכי אוהב: פרישייק ^^ וענבים
האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו? כן D: מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור? אממ אממ
|קשור רגשית לכל גרב שבמגירה| שומרים
אתם אוהבים ילדים קטנים? לפעמים אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? חיה
איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? הממ את נולי! ושבי! מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי] כן מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח] צבעוני אולי הממ לא יודעת הריח האהוב עליכם? אממ שטיחים
מר חמוץ מלוח או מתוק? מתוק ומלוח איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? :| הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]
מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? הממ לא יודעת הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? כנ"ל האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? כרגע כן
כלבים או חתולים? כלבים
שחור או לבן? שחור בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? תלוי בשביל מה, חלבון נראה לי תפוז או קלמנטינה? אממ תפוז
מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?] כן הזמר\ת האהוב עליך? אממ K's Choice (אז מה אם זו להקה :|) האם אתה אוהב קולנוע ישראלי? לפעמים האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו] אממ לפעמים האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם? לא מה אתה חושב של מוערך מספיק? הא? היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? תלוי מתי זה P:

מסטולית

New member
התחלתי להתמכר לחרא הזה...

מה השם שלך? גילי האם אתה אוהב אותו? חיה איתו איזה שם היית מוסיף או מחליף לך? הייתי משאירה את הגילי. פשוט כי זה מתאים לי. מה הכי כיף בחורף? הריח של הגשם
האם יש לך בלוג? לא קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו? לא קרה לי
גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..] קוטג' האם בלעת אי פעם חרק? לא פיח פיח פיח! מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? אף
מה מפחיד אותך? ג'וקים מה מביך אותך? שאנשים מכירים אותי יותר מהמ שחשבתי מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך? שאני אחותו של ארתור ריד
מה תמיד רצית לעשות ולא עשית? להשתכר. אבל ממש. במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: מטוס נראה לי אחלה מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? לראות אנשים אחרים מקיאים
הפרי שאתה הכי שונא: אפרסמון. בלע. הכי אוהב:אפרמשו, לא יודעת איך קוראים לזה. האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו? לא מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ? עדיין לובשת אותה... עד שאמא מגלה אותה וזורקת אתם אוהבים ילדים קטנים? לא את כולם
אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? אח ! איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? שבי
מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי] כה מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח] גראס
הריח האהוב עליכם? הבושם שלי מר חמוץ מלוח או מתוק? מתוק, אבל לא אקסטרה-מתוק איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? "מלאך" של אביב הספורט המועדף עליכם[אם בכלל] כדורסל, אבל רק צפייה מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? שסומכים עליי הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? שאני נראית קטנה יותר ממה שאני
האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? כן כלבים או חתולים? שונאת את שניהם שחור או לבן? שחור בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? שניהם ביחד. לחוד כל אחד מגעיל אותי. תפוז או קלמנטינה? תפוז מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? שייצא לי איזה חצ'קון שלא יילך לעולם
יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?] אושר הזמר\ת האהוב עליך? אביב גפן האם אתה אוהב קולנוע ישראלי? יש כמה דברים משובחים בו האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו] כה האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם? כן מה אתה חושב של מוערך מספיק? מה? היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? לאמא :((

adamsplit

New member
נראה נחמד..

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו?אדם,כן איזה שם היית מוסיף או מחליף לך?לא הייתי מה הכי כיף בחורף?שמיכת פוך והתכרבלות עם אדם אהוב האם יש לך בלוג?כן, למרות שנדיר מאד שאני כותב שם משהו קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו?לא גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..]רק צהובה ומוצרלה מותכת בשבילי האם בלעת אי פעם חרק?כן מה אתה הכי אוהב בגוף שלך?מוח מה מפחיד אותך?פגיעה מוחית מה מביך אותך?הכל(אני בפנים מאד ביישן) מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך?שאין לי שום כוונות רעות מה תמיד רצית לעשות ולא עשית?לגרום לשלום עולמי במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]:רק זוג רגליי מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה?חציל הפרי שאתה הכי שונא:חציל הכי אוהב:אין האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו?לא מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ?מופע אתם אוהבים ילדים קטנים?כמעט נעצרתי על זה שעניתי פעם על שאלה כזו.. אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]?אני כבר בגיל של ילד או חיה איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד?שבי מכירים [הכרתם] מישהו שמת?כן מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח]אין כזה הריח האהוב עליכם?הרי של האישונת שלי מר חמוץ מלוח או מתוק?מתוק(יש כאלה עם שן מתוקה,אני כולי מתוק) איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו?זה לא השיר שמשנה,רק ההקדשה הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]הליכה\ריצה מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם?"תודה" הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם?"פגעת בי" האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? לא כלבים או חתולים?שחור או לבן?כלבים ולבן בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]?רק שילוב תפוז או קלמנטינה?תלוי מתי מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך?יש דבר כזה רוע ואני אדם שנגוע בזה... יש לך משאלה אחת. מה תבקש?תנו חיוך אחד לכל אדם הזמר\ת האהוב עליך?אין האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.?מאד האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו]פעם הייתי.. האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם?אף פעם לא מה אתה חושב שלא מוערך מספיק?הדברים שסובבים אותנו היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין?אני חי כל יום כיום האחרון,לא אעזוב מישהו במילה קשה או בלי לומר לו את רגשותיי מאד אהבתי את השאלון הזה

netaK

New member
אני עונה ../images/Emo13.gif

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו? נטע, לא ממש
איזה שם היית מוסיף או מחליף לך? לא התעמקתי במיוחד על איך אני רוצה להיקרא מה הכי כיף בחורף? החורף
האם יש לך בלוג? לא קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו? לא מסתכלת לאנשים בעיניים הרבה
גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..] צהובה
האם בלעת אי פעם חרק? אני מקווה שלא
מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? כלום?
מה מפחיד אותך? הצבא :| מה מביך אותך? דיבורים עליי?
מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך? שאני עייפה
מה תמיד רצית לעשות ולא עשית? לצאת מהצבא?
במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: מטוס
מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? ג'וקים הפרי שאתה הכי שונא: אבוקדו הכי אוהב: בננה האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו? בטח, רנה זלוויגר מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ? נותנת לכלב
אתם אוהבים ילדים קטנים? כן ^^ אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? חיה איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? לא זוכרת ימ יש שם
מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי] כן :| מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח] הממ...ורד? הריח האהוב עליכם? וניל
מר חמוץ מלוח או מתוק? מתוק
איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? i will always love you
הספורט המועדף עליכם[אם בכלל] שינה מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? לא יודעת :$ הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? לא יודעת
האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? כן
כלבים או חתולים?שחור או לבן? חתולים ^^ , שחור 8-/ בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? חלמון תפוז או קלמנטינה? תפוז
מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? שהממ לא יודעת יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?] המממ...לעבור לגור בארץ אחרת הזמר\ת האהוב עליך? רובי וויליאמס
האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.? לא האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו] מי לא
האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם? כן
מה אתה חושב של מוערך מספיק? הא? היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? ידיד שלי? :$

jaqui

New member
...>

מה השם שלך? ג'קלין האם אתה אוהב אותו? לא ממש איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<? לא יודעת מה הכי כיף בחורף? להתכרבל במיטה או עם החבר...שאין לי האם יש לך בלוג? לא קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו? לא גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..] קוטג' האם בלעת אי פעם חרק? לא מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? עיניים מה מפחיד אותך? הרבה דברים מה מביך אותך? לדבר על דברים אינטימיים מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך? שאני לא תמימה ולא קטנה מה תמיד רצית לעשות ולא עשית? לא יודעת במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: מכונית מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? לא יודעת הפרי שאתה הכי שונא: מנגו הכי אוהב: תפוח האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו? לא מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור? אם החור גדול אז זורקים אותה אתם אוהבים ילדים קטנים? כן אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? כלב קטן וחמוד איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? כולם מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי] כן מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח]? כל פרח עם ריח נעים הריח האהוב עליכם? וניל מר חמוץ מלוח או מתוק? מתוק איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? שיר על אהבה הספורט המועדף עליכם[אם בכלל] שחייה ואופניים מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? לא יודעת הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? לא יודעת האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? לפעמים כלבים או חתולים?שחור או לבן? כלבים ולבן בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? שניהם תפוז או קלמנטינה? קלמנטינה מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? לא יודעת יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?] תנו לי לחשוב על זה... הזמר\ת האהוב עליך? אין האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.? לא האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו] לפעמים האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם? לא מה אתה חושב של מוערך מספיק? אה? היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? לא אוהבת אף אחד שלא יודע את זה

ady18

Well-known member
תשובות

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו?יעל לא איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<? מה הכי כיף בחורף?כלום מדגא האם יש לך בלוג?לא קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו?לא גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..]צהובה האם בלעת אי פעם חרק?לא מה אתה הכי אוהב בגוף שלך?כלום מה מפחיד אותך?רכבות הרים וגוקים מה מביך אותך?הערות מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך?<כלום מה תמיד רצית לעשות ולא עשית?אמממ להתחתן במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]:טנק מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה?גוקים הפרי שאתה הכי שונא: הרבה הכי אוהב:בננה האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו?לא מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ?גוןרבים אתם אוהבים ילדים קטנים?כן אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]?חייה איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד?שבי מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי]כן מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח]לא אוהבת הריח האהוב עליכם?מאפיה מר חמוץ מלוח או מתוק?מתוק איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו?מזרחי הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]כדורגל מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם?חמודה הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם?יש הרבה בחורה רגישה האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? לא כלבים או חתולים?כלבים שחור או לבן?לבן בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]?חלמון תפוז או קלמנטינה?תפוז מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך?יש הרבה יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?]אושר הזמר\ת האהוב עליך?יוסי עדן ועוד האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.?כן האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו]כן האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם?כן מה אתה חושב של מוערך מספיק?לא היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין?אלון!!!!!

noooga

New member
עונה!

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו? נגה. בערך. איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<? מאיה!!
מה הכי כיף בחורף? לישון ולעשות אמבטיה
האם יש לך בלוג? לא קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו? לא... אבל אני מזיזה רק כשאני קולטת שאני מסתכלת לא בעיניים.. זה כזה פאדיוחת
(בעקר עם מורים)
גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..]קוטג'! האם בלעת אי פעם חרק? אמממ.. כן.. נמלים זה חרק? חחח מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? שאלה קשה! אממ... את האזור ממש לפני הצוואר... בין הכתפיים מלפנים. הבנתם? מה מפחיד אותך? עכבישים ומחבלים מה מביך אותך? כשאומרים עלי משהו טוב וכשהרבה אנשים שומעים וכל העיניים מופנות אלי מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך?< שאני לפעמים מנסה להשתלב ולא תמיד זה מצליח לי כי יש לי חוש הומור שלא כולם מבינים (הייתי חייבת לתקוע את זה איפשהו
)
מה תמיד רצית לעשות ולא עשית? עגיל בגבה או בלמעלה של האוזן במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: באופנוע מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? כשמישהו שותה לי מהבקבוק ואני רואה פסי רוק
הפרי שאתה הכי שונא: מנגו הכי אוהב: תפוח האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו? מה זה?! מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ? לובשת אותה.. יש בעיה? אתם אוהבים ילדים קטנים? ל-א! אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? אמ.. חיה איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? בץ מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי] סבא שלי (מקווה שזה יסתיים בזה!!) מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח] לא יודעת הריח האהוב עליכם? של הבושם שלי מר חמוץ מלוח או מתוק? מלוח
איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? משהו של שרון הולצמן הספורט המועדף עליכם[אם בכלל] בערך.. מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? |את נראת טוב היום" הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? תגידי, את חולה? את לא נראת טוב" (כשבעצם אני הכי שמחה בעולם, מרגישה טוב) האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? לא! כלבים או חתולים?שחור או לבן? כלבים. שחור בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? חלבון תפוז או קלמנטינה? תפוז מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? לא יודעת יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?] שאני אהיה חכמה! הזמר\ת האהוב עליך? זמרים מעולם הרוק הישראלי האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.? מאוד!! האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו] יאפ! האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם? לא מה אתה חושב של מוערך מספיק? מה? היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? אין מישהו כזה

עונה.......

מה השם שלך?-טל האם אתה אוהב אותו?-לא משהו... איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<? -עם הייתי יכולה לשנות הייתי משנה לאפרת מה הכי כיף בחורף?-יש הרבה זמן ליהיות באינטרנט בימקום ליתלות כביסה... האם יש לך בלוג?-לא קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו?-לא.. גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..]-איכסה אני לא אוכלת ביכלל גבינות האם בלעת אי פעם חרק?-איךךך מה פיתאום!!! מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? -את הפנים שלי ואת השיער מה מפחיד אותך? -ג'וקים ועכבישים וכל היצורים הדוחים הקטנים... מה מביך אותך? -כשמיסתקלים עליי הרבה זמן... מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך? -לא יודעת... מה תמיד רצית לעשות ולא עשית?-אני רוצה לעשות רסטות כבר שנתיים! במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]:-אה...לא בכלום... מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? -ליראות מישהו אוכל בשר וחלב הפרי שאתה הכי שונא:-אבוקדו הכי אוהב: מנגו או אבטיח האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו?-מה פיתאום אני בחיים לא יעשה את זה!! מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ?-מעיפה אותה לפח מה כבר יש לי לעשות בה??? אתם אוהבים ילדים קטנים?-כןן בטח הם כאלה חמודים!!! אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? -ברור שאח קטן..(אבל שישאר תמיד קטן כי כשהם גדולים הם מעצבנים) איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד?-אני לא זוכרת בידיוק אבל את זאותי הבת עם העיניים הגדולות... מכירים [הכרתם] מישהו שמת?-לא... מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח]-קלניות וורדים...הכל הריח האהוב עליכם? -אני יודעת... מר חמוץ מלוח או מתוק?- מתוק או חמוץ איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? -את השיר של הראל סקעת "שלכת/בדידות" הספורט המועדף עליכם[אם בכלל] -אני מעדיפה כדורסל מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? -שאני מתוקה (אני שונת שאומרים לי שאני יפה) הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? - האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? -לא אני אוהבת את שתיהם באותה המידה כלבים או חתולים?שחור או לבן? -כלבים,לבן בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? חלבון... תפוז או קלמנטינה? -תפוז מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? -לא יודעת... יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?] -שלא יהיו יותר עניים בעולם ושכולם יהיו מאושרים הזמר\ת האהוב עליך? -הראל סקעת האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.? -לא משהו... האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו]- כן שאני יהיה דוגמנית ושחקנית ...אבל יותר שחקנית האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם? -לא... מה אתה חושב של מוערך מספיק? -לא הבנתי... היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? -אני לא אוהבת אפאחד רק את הראל סקעת...

תשובותתתתתתתת

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו?
מה זה משנה מה השם שלי?! לא אוהבת אותו... איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<? מה הכי כיף בחורף?
אני שונאת מטריות, אבל הכי כיף זה שקר ושיש קרמבו ושיש גשם... האם יש לך בלוג?
כן. קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו?
ההפך אי אפשר להזיז ת'עיניים... גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..]
צהובה האם בלעת אי פעם חרק?
חחחח כןןןן זבוב. שתיתי אותו. מה אתה הכי אוהב בגוף שלך?
לא יודעת. מה מפחיד אותך?
יש הרבה דברים, מוזרים אבל לא משנה. מה מביך אותך?
כשמדברים עליי חח מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך?<
שומדבר. מה תמיד רצית לעשות ולא עשית?
להגיד למישהו משהו. במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה?
בשר! הפרי שאתה הכי שונא:
אין אני אוהבת את כולם הכי אוהב:
אפרסמון [זה פרי נכון?!] האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו?
לא. מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ?
שומרים חחח אתם אוהבים ילדים קטנים?
מאדדדדדדדדדד אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]?
נראה לי אח... כי חיות יש לי. =] איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד?
לא זוכרת. מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי]
כן. כמה אנשים. יותר מדיי. מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח]
כולם... בעיקר וורדים. הריח האהוב עליכם?
ריח וניל, ובושם מתוק, וריח של גשםםם מר חמוץ מלוח או מתוק?
מלוח או מתוק. איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו?
מה זה משנה איזה שיר? העיקר שיקדישו... נראה לי הכי את "מי אוהב אותך יותר ממני..." הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]
מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם?
שאני יפה. הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? שאני רעה, אגואיסטית... האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני?
כן. אחד מהם אני שונאת. כלבים או חתולים?
חתולים!!! שחור או לבן?
שחור!!!! בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]?
תלוי איזה ביצה... תפוז או קלמנטינה?
תפוזזזזזזזזזז
מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך?
לא יודעת. יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?] הזמר\ת האהוב עליך? אין האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.? ככה ככה האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו]
כןןןן האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם?
לא. מה אתה חושב של מוערך מספיק? לא היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? לאיזה מישהו.

English Muffin

New member
עונה על הסקר!!../images/Emo8.gif

מה השם שלך?נגה האם אתה אוהב אותו?כן איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<?לא הייתי מוסיפה כלום מה הכי כיף בחורף?כירבולית,תה עם חלב,כנסיית השכל,ריח של גשם האם יש לך בלוג?לא קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו?חח לא שאני זוכרת גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..]קוטג' האם בלעת אי פעם חרק?חח כן מה אתה הכי אוהב בגוף שלך?לחיים שלי מה מפחיד אותך? מה מביך אותך?שמיסתכלים עלי מוזר מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך?שאני מבינה אותם יותר ממה שהם חושבים מה תמיד רצית לעשות ולא עשית?באנג'י אני יעשה את זה אבל מתישהוא במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]:מטוס נישמע מגניב מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה?משהוא מת הפרי שאתה הכי שונא:בננה (יש לי סיוט מבננות) הכי אוהב:תפוז האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו?לא מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ?לובשים אותה כבר רגילה אתם אוהבים ילדים קטנים?לא הם מעצבנים אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]?חיה ברור איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד?בץ הכי שולט ואוזה מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי]כן דוד של אימא שלי מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח]רקפת הריח האהוב עליכם?של הבושם נועה מר חמוץ מלוח או מתוק?חמוץ איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו?nodoubt-dont speak הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]?כדורסל מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם?שאני מיוחדת הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם?שאני ילדה זבל האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני?לא כלבים או חתולים?חתולים שחור או לבן?שחור בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]?חלבון תפוז או קלמנטינה?תפוז מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך?שאני לא יעשה שומדבר בחיים שלי יבזבז אותם יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?]שאני ימצא מישהוא נורמלי הזמר\ת האהוב עליך?קורט קוביין האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.?כן מצחיק האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו]כן תמיד האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם?כן מאוד מה אתה חושב של מוערך מספיק?מה ? היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין?מעדיפה לא לענות על זה..

AndreaCorr ©

New member
~~~>

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו? שרון, ואין לי בעיה איתו. איזה שם היית מוסיף או מחליף לך? אופק... מה הכי כיף בחורף?הגשם
האם יש לך בלוג?כן קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו?כן גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..] קוטג' האם בלעת אי פעם חרק?כן מה אתה הכי אוהב בגוף שלך?נקסט מה מפחיד אותך?המוות מה מביך אותך?כמעט הכל
מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך?שאם אני רעה לפעמים זה באמת לא בכוונה מה תמיד רצית לעשות ולא עשית?לא משנה במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]:משאית זבל מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה?חלקים פנימיים הפרי שאתה הכי שונא: צימוקים. זה לא פרי, אבל זה דוחה. הכי אוהב:תפוז האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכו'?לא. מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור? תופרת D: אתם אוהבים ילדים קטנים? לא אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]?אף'חד איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד?בץ מכירים [הכרתם] מישהו שמת? כן מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח]? הממ אין ל מושג הריח האהוב עליכם? בושם של גברים מר חמוץ מלוח או מתוק?מלוח איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו?אביב גפן/השיר שלנו הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]?אין מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם?על הכתיבה הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם?
האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? כן כלבים או חתולים?כלבים שחור או לבן?שחור בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]?דוחה אותי...אוכלת ביצה רק בחביתה תפוז או קלמנטינה?תפוז מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך?מוות יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?]באמת מעצבנת הזמר\ת האהוב עליך?אביב גפן האם אתה אוהב קולנוע ישראלי? תלוי האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו]: כן האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם?כן מה אתה חושב של מוערך מספיק?האגודה למלחמה בסרטן היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין?מישהו...

עונהה

מה הכי כיף בחורף?השמיכייי האם יש לך בלוג?כן בערך קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו? לא כואב לי פשוט אני אוטומטית מזיזה תראש..זה משגע אותי גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..] הכללל
האם בלעת אי פעם חרק?לאאאאא
מה אתה הכי אוהב בגוף שלך?את הצמידים(הם חלק מהגוף שלי) מה מפחיד אותך?כלום ! מה מביך אותך?הרבה דברים
מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך?< ש...ממ..... מה תמיד רצית לעשות ולא עשית?לטוס ולעוף מפה ררר מתי זה כבר יקרה במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: במכונית של כל האנשים ממהיר ועצבני 2 אויי השליטה
מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה?שאנשים אוכלים חרקים הפרי שאתה הכי שונא: אשכולית הכי אוהב:תפוח ירוק האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו?כן מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ?ממשיכים ללכת איתה
אתם אוהבים ילדים קטנים?לא אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]?חיה איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? אוי גלצ גלצ
למה השאלה הזאת..את שאבי אבל אני מזה מפחדת מהפינגווין :((מפחיד אימים
מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי]ברור מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח]מממ שכחתי איך קוראים לו הריח האהוב עליכם-של בושם אמור אמור מר חמוץ מלוח או מתוק?מלוח איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]שחיה וכדורסל מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם?לא דעת הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם?ממ האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? כלבים או חתולים?שחור או לבן?כלבים ושחור בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]?חלמון תפוז או קלמנטינה?תפוז מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?] הזמר\ת האהוב עליך? האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.?לא האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו]כן האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם?לא מה אתה חושב של מוערך מספיק? היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין?ל2 אנשים - _____________________!

מה אוי גלצ גלצ?ליל לא הלכתי אני פה!

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו?גל ו...לא דעת.... איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<?לאדעת
מה הכי כיף בחורף?שמיכה ושוקו חם
האם יש לך בלוג?שוקלת לפתוח אחד...
קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו?הרבה!
גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..]כולן...אבל צהובה רק בטוסט(חח ליל זאת לא גבינה צהובה זאת גבינה נמסה..
)
האם בלעת אי פעם חרק?איכס לא!
מה אתה הכי אוהב בגוף שלך?אממממ לא דעת...צבע השיער שלי כנראה
מה מפחיד אותך?מלא דברים
מה מביך אותך?גם הרבה דברים
מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך?<אממ אני חושבת שהייתי אומרת אם היה כזה...
מה תמיד רצית לעשות ולא עשית?אממ לטוס לארה"ב וליפגש עם מרי-קייט ואשלי אולסן
במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]:מכונית..אבל אחת יפה כן?
מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה?אממממ אתם...
הפרי שאתה הכי שונא: אשכולית,יש עוד לא עולים לי בראש.. הכי אוהב:תפוח ירוק (ליל תביאי באחוקית
)
האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו?אממ מחפשת מישהו פוטנציאלי לזה..
מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ?אמממממממממ ממשיכה ללכת איתה
אתם אוהבים ילדים קטנים?לא כל כך...תלוי איזה סוג של ילדים
אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]?אמממ שניהם בסדר לי...
איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד?שאבי(יואו ליל...שוב תביא תביא באחוקית!)ופינגי(לא לפחד הוא לא נושך,ליל!)
מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי]חלילה....
מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח]אמממ לאדעת...תביאו פרחים ואני אחייך
הריח האהוב עליכם?אמממ לא עולה לי בראש..
מר חמוץ מלוח או מתוק?מלוח,ומתוק!(חחח ליל..תסבירי להם מה זה מלוח כן?
)
איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו?שונאת להאזין לרדיו אז בחיים אל תקדישו לי שיר ברדיו מובן?
הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]כדורסל,רכיבה על סוסים וכדורגל
מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם?יפיופה...וגם חברה טובה...מה שבטוח חיבוקים עושים לי את היום!כמה שיותר יותר טוב!
הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם?אמממ....אני נפגעת בקלות אז...אמממ לא דעת קיצקצ..
האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני?כן...לא נציין מי ומה
כלבים או חתולים?שחור או לבן?כלבים ו...לאדעת שחור ולבן ביחד
בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]?חלמון
תפוז או קלמנטינה?תפוז
מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך?כישלון,קריסה
יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?]אמממ שכל מי ששונא אותי יאהב אותי ושכל מי שאוהב אותי יאהב אותי יותר(
)
הזמר\ת האהוב עליך?אין כזה אבל אממ..אולי כריסטינה?אולי..
האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.?לא בדיוק....
האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו]כולם!
האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם?גם..גם...
מה אתה חושב של מוערך מספיק?אמממ לא הבנתי תשאלה
היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין?כנ"ל...________________

Big Apple Boy

New member
עונה..

מה השם שלך?- נמרוד... האם אתה אוהב אותו?-כן. איזה שם היית מוסיף או מחליף לך?- לא מוסיף... מה הכי כיף בחורף?- שיש גשם... האם יש לך בלוג?- יש אבל לא מעדכן. קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו?|סגדש|- קורה הרבה פעמים... גבינה לבנה או קוטג?|סגדש|- גוטג'-גבינה לבנה וקוטג'. האם בלעת אי פעם חרק?|סגדש|- נמלים... מה אתה הכי אוהב בגוף שלך?|סגדש|- את הפנים. מה מפחיד אותך?|סגדש|- הצפירה, תאונות דרכים... מה מביך אותך?- הרבה דברים. מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך?|סגדש|- לא יודע... מה תמיד רצית לעשות ולא עשית?- להיות בחרמון.. במה הכי תרצה לנהוג |סגדש|- בטרקטורון... מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה?- אילנה דיין... |הגדש|הפרי שאתה הכי שונא: קיווי. הכי אוהב|סגדש|:ענבים.. |הגדש|האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו?: גיא... מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ?: שולחים אותה לסבתא שתתפור.. אתם אוהבים ילדים קטנים?:אני מתקן את השאלה: אתם אוהבים להתעלל בילדים קטנים? התשובה היא כן... אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]?|סגדש|: חיה.. איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד?: בץ [נו הצב...] מכירים [הכרתם] מישהו שמת?: סבתא שלי הייתה נעמי שמר.... מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח]?: חרציצית הגליל. הריח האהוב עליכם?: של ממתקים... מר חמוץ מלוח או מתוק?: מר חמוץ מתוק.. איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו?: דבק-פשוט ונאמן
. הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]?: רכיבה על אופניים. מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם?: מתוק, סוכריה... הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם?: אני לא נעלב בקלות... האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני?: אין דבר כזה|
| כלבים או חתולים?: כלבים... שחור או לבן?: מעורב... בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]?: חלבון... תפוז או קלמנטינה?: תפוז.... מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? שאני אמות... יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?]: להיות בן אלמוות.[ לא למות] הזמר\ת האהוב עליך?: הראל מויאל ומיקה קרני... האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.?: לא להגזים אוהב אבל מחבב... האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו]?: כן... האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם?: האמת שלא... מה אתה חושב של מוערך מספיק?: לא הבנתי... היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין?: לא אומר...

קורטי

New member
תשובות..

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו?
בל\בלה\קורטי איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<?
דניאל או אלכס מה הכי כיף בחורף?
השוקו, שמיכת הפוך, הריח שאחרי הגשם, הישנוניות, המטריה, החולצות הגדולות והמחמממות. האם יש לך בלוג?
יש אבל הוא ריק קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו?
כן, הרבה פעמים. גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..]
קוטג' האם בלעת אי פעם חרק?
אני לא בטוחה אבל נדמה לי שבלעתי פעם ג'וק.. מה אתה הכי אוהב בגוף שלך?
את העיניים מה מפחיד אותך?
בדידות מה מביך אותך?
האמ... לא יודעת מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך?<
שאני משוגעת מה תמיד רצית לעשות ולא עשית?
לברוח מהבית להרבה זמן במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]:
בכלום... מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה?
פטריות הפרי שאתה הכי שונא:
אפרסמון הכי אוהב:
תפוז האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו?
כן.. מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ?
לובשת מעל גרב אחרת כשקר.. או זורקת.. אתם אוהבים ילדים קטנים?
צלוי מתי.. אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]?
מן הסתם שחיה! איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד?
אוזה מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי]
כן מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח]
חמניות הריח האהוב עליכם?
הריח שאחרי הגשם, ריח של שדה פרחים. מר חמוץ מלוח או מתוק?
מתוק איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו?
Forever- Edguy הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]
כדורגל וריצה מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם?
"את פריקית משוגעת!" הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם?
פרחה... האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני?
אני לא אוהבת את שניהם.. כלבים או חתולים?שחור או לבן?
שחור כי חתולים לבנים לא מקריבים... בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]?
חלבון תפוז או קלמנטינה?
תפוז מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך?
שאני בהריון.. סתם לא... שמעיפים אותי מבית הספר... יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?]
אושר הזמר\ת האהוב עליך?
אין כזה או כזו... האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.?
לא ממש האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו]
כן האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם?
כן מה אתה חושב של מוערך מספיק?
אה? היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין?
האמ... אני מניחה שכל מי שאני אוהבת יודעים את זה...

NiKi†a

New member
אוקיייייי

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו? שירן, כן הוא נחמד. איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<? נגה מה הכי כיף בחורף? לשתות שוקו חם וללבוש בגדים ארוכים
האם יש לך בלוג? לא קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו? לא גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..] קוטג'! האם בלעת אי פעם חרק? אולי מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? אף מה מפחיד אותך? פיגועים, להשאר לבד בעולם. מה מביך אותך?
מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך? שאני יותר חמודה ממה שחושבים
...חחחח סתם.לאדעת. מה תמיד רצית לעשות ולא עשית? פירסינג. במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: סירה מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? חצילים הפרי שאתה הכי שונא: לא שונאת פירות.. הכי אוהב: תפוז ומנגו האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו? כן מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ? אם היא ממש יפה וחבל עליה, אז אני אמשיך לכת איתה או לתפוז אותה [אני יודעת מה..] אם היא סתם מכוערת אני אזרוק אותה. אתם אוהבים ילדים קטנים? את חלקם. אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? חיה. איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? לא נולי...השניה [שיש לה קשקשים]. מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי] כן... מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח]: ורדים הריח האהוב עליכם? הבושם שלי, ריח של אוכל טעים
מר חמוץ מלוח או מתוק? מתוק איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? Lifehouse - Everything הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]? כדורעף. מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? יש המון.. הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? יש המון.. האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? לפעמים כלבים או חתולים? כלבים שחור או לבן? שחור בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? חלמון תפוז או קלמנטינה? תפוז מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? למות? P: יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?] עוד 2 שאלות
הזמר\ת האהוב עליך? מת'יו בלאמי. האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.? לא ממש האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו]: לפעמים האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם? לא מה אתה חושב של מוערך מספיק? מה? היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? להרבה אנשים... [
...]

victoria777

New member
עונה...

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו?ויקטוריה וכן אני אוהבת אותו איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<?לא מוסיפה ולא מחליפה מה הכי כיף בחורף?הריח של הגשם,המעילים והסריגים האם יש לך בלוג?כן אבל לא כאן... קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו?כן גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..]גם וגם האם בלעת אי פעם חרק?כמעט מה אתה הכי אוהב בגוף שלך?את השיער מה מפחיד אותך?לא יודעת.. מה מביך אותך?הרבה דברים מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך?<לא יודעת מה תמיד רצית לעשות ולא עשית?רשיון במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]:יאכטה מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה?נסיעות ארוכות ברכב מאובק ומסריח הפרי שאתה הכי שונא:קיווי הכי אוהב:אבטיח,תותים,תפוחים האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו?יש מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ?נפטרתי מהן לאחרונה(היו לי הרבה כאלה) אתם אוהבים ילדים קטנים?לא ממש אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]?חיה איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד?האפרוח הצהוב מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי]סבא שלי מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח]ורד הריח האהוב עליכם?וניל מר חמוץ מלוח או מתוק?מתוק איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו?לא רוצה שיקדישו לי שירים הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]שחייה מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם?כל מחמאה מתקבלת בשמחה הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם?לא יודעת... האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? לא כלבים או חתולים?שחור או לבן?אוהבת בעלי חיים בכלל לא יכולה לבחור ושחור בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]?חלמון תפוז או קלמנטינה?קלמנטינה מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך?כישלון יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?]באמת שאלה מעצבנת הזמר\ת האהוב עליך?כבר אין(פעם הייתה בריטני עכשיו אף אחת) האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.?לא האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו]כן האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם?לא מה אתה חושב של מוערך מספיק?לא מנוסח טוב היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין?אין אחד כזה

B a r r B e e

New member
../images/Emo15.gif

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו? בר ואני אוהבת אותו מאוד! איזה שם היית מוסיף או מחליף לך? הייתי מוסיפה לי את 2 השמות: אניטה וזורה. חח אולי זה נשמע לכם מוזר אבל מאחורי כל שם יש סיפור! והייתי רוצה גם שיהיה לי שם ארוך...זה מאוד יפה בעיני... ==>בר דבורה אניטה זורה
<== מה הכי כיף בחורף? פוך!!! האם יש לך בלוג? לא קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו? לא זוכרת דבר כזה...אבל בכל מקרה קשה לי להסתכל בעיניים של מישהו שאני מדברת איתו... גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..] קוטג'!!! האם בלעת אי פעם חרק? איכסססססססססס לאאאאאאאא מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? עיניים
מה מפחיד אותך? שמישהו שאני אוהבת יפגע בי! אני נורא נקשרת לאנשים!!! מה מביך אותך? לא יודעת... מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך? שאני ביישנית ולא סנובית
מה תמיד רצית לעשות ולא עשית? באנג'י קעקוע ועגיל בתבור במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: רק במכונית!! מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? קיא של מישהו אחר.. הפרי שאתה הכי שונא: אשכולית/פסיפלורה/ גויבה/ תפוז/ קלמנטינה...אני יכולה להמשיך ככה שעות!!! הכי אוהב: האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו? ממש לא!!!! בחיים לא! מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ? זורקת אתם אוהבים ילדים קטנים? לא ממש...רק ילדים מהמשפחה או משהו כזה... אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? חיה!!
איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? נולי (ניראה לי ככה קוראים לה..) האפרוחית הקטנה... מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי] כן!
מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח] סייפנים <מישהי תהרוג אותי!!!
> הריח האהוב עליכם? של נס אגוזים מר חמוץ מלוח או מתוק? מתוק!!! איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? If tomarrow never come
שגיאות כתיב!!! הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]: אני לא אוהבת ספורט.. מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? WOW שאלה קשה...לא יודעת...
הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? שאני רוקדת מכוער...אני יבכה על זה שנים!!!
האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? לא.. כלבים או חתולים?שחור או לבן? אני מתה לחתול...אבל זה בטח בגלל שכלב כבר יש לי
בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? חלמון... תפוז או קלמנטינה? איכססססססס בעעעעעעעעעעעעעע שניהם לא!!!!!!!!!!!! מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? שאני ישבור שיניים/ אף... אני יודעת שזה נשמע דבילי זה פשוט כל כך חשוב לי!!! יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?] חח חופשי שאלה מעצבנת... אממ....שיהיה שלום!!! באמת!.. הזמר\ת האהוב עליך? כריסטינה אגילרה האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.? לא! האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו] חח מידי פעם.. האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם? לא.. מה אתה חושב של מוערך מספיק? לא הבנתי תשאלה.. היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? לאביב
ולחברה שלי מהיסודי שרבנו ואנחנו לא מדברות...

למעלה