סקר חורפי

ל א ק י

New member
קיץץץץץץ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif:<

אם לא חורף - מה העונה החביבה עליכם? קיץ
כמה מטריות יש לכם? איכ:< אמ לאיודעת הרבה אבל אני לא אוהבת מטריות
מה צבע המטריה שלכם? לרב זה שחור :$ אבל אני לא הולכת עם מטריות
האם אתם אוהבים ללכת בגשם בלי מטריה? לא אבל אני שונאת מטריות אז כן
מה עדיף? מעיל עבה וחולצה דקה מתחת או - מעיל דקה ומלא שכבות מתחת? דברים שלא דורשים מעיל חזאי מזג אויר - רמאים או צודקים? הם פסדר :$ סיסמאת חורף משלם (פה דרושה יצירתיות - אתם צריכים להמציא משפט פירסום לחורף. משהו בסגנון -"כשהגשם יורד אני לא בודד") איכ חורף

ווינגז

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo26.gif

אם לא חורף - מה העונה החביבה עליכם? אביב.
כמה מטריות יש לכם? אין לי מושג
.
מה צבע המטריה שלכם? כנ"ל.
האם אתם אוהבים ללכת בגשם בלי מטריה? כן. תמיד.
מה עדיף? מעיל עבה וחולצה דקה מתחת או - מעיל דק ומלא שכבות מתחת? מעיל דק ושכבות.
חזאי מזג אויר - רמאים או צודקים? תלוי בתקופה.
סיסמאת חורף משלכם: גשם זה הכי, אחי

טם טם טם.

אם לא חורף - מה העונה החביבה עליכם? חורף.
כמה מטריות יש לכם? 2. מה צבע המטריה שלכם? אחת שחורה ואחת עם פו הדב. P: האם אתם אוהבים ללכת בגשם בלי מטריה? לפעמים. מה עדיף? מעיל עבה וחולצה דקה מתחת או - מעיל דקה ומלא שכבות מתחת? ה-1. חזאי מזג אויר - רמאים או צודקים? מה קשור רמאים. o_O סיסמאת חורף משלם (פה דרושה יצירתיות - אתם צריכים להמציא משפט פירסום לחורף. משהו בסגנון -"כשהגשם יורד אני לא בודד") - כשהגשם יורד אני מתעודד. [חבל שאני לא בן..]

EROTOMANIA

New member
אני שונאת חורף ../images/Emo10.gif

זהכמו רוסיה פה
אם לא חורף - מה העונה החביבה עליכם? אביב קיץ כמה מטריות יש לכם? אין לי מה צבע המטריה שלכם? אין לי האם אתם אוהבים ללכת בגשם בלי מטריה? לא, אבל אין לי ברירה מה עדיף? מעיל עבה וחולצה דקה מתחת או - מעיל דקה ומלא שכבות מתחת? מעיל פרווה עבה וחם וגופיה מתחת
חזאי מזג אויר - רמאים או צודקים? רוב הזמן צודקים סיסמאת חורף משלם (פה דרושה יצירתיות - אתם צריכים להמציא משפט פירסום לחורף. משהו בסגנון -"כשהגשם יורד אני לא בודד") כשקר בחוץ אתה פוץ.

לימור1977

New member
עונה

אם לא חורף - מה העונה החביבה עליכם? קיץ. כמה מטריות יש לכם? 1. מה צבע המטריה שלכם? שחור. האם אתם אוהבים ללכת בגשם בלי מטריה? לא. מה עדיף? מעיל עבה וחולצה דקה מתחת או - מעיל דקה ומלא שכבות מתחת? מעיל עבה וחולצה דקה מתחת. חזאי מזג אויר - רמאים או צודקים? צודקים. סיסמאת חורף משלם (פה דרושה יצירתיות - אתם צריכים להמציא משפט פירסום לחורף. משהו בסגנון -"כשהגשם יורד אני לא בודד") אל תפנה עורף, הכן עצמך לחורף.

למעלה