סקר חורפי

פינוקיט

New member
../images/Emo41.gifסקר חורפי ../images/Emo183.gif

בתור חובבת סקרים מושבעת אני רוצה לאחל מזל טוב להולדת הפורום המגניב הזה
וגם להוסיף סקר משלי- תענו כאן. (כל מי שענה מוזמן לפרט את תשובתו גם בפורום) וגם להוסיף -
אם לא חורף - מה העונה החביבה עליכם?
כמה מטריות יש לכם?
מה צבע המטריה שלכם?
האם אתם אוהבים ללכת בגשם בלי מטריה?
מה עדיף? מעיל עבה וחולצה דקה מתחת או - מעיל דקה ומלא שכבות מתחת?
חזאי מזג אויר - רמאים או צודקים?
סיסמאת חורף משלם (פה דרושה יצירתיות - אתם צריכים להמציא משפט פירסום לחורף. משהו בסגנון -"כשהגשם יורד אני לא בודד"
)

תשובות לסקר

אם לא חורף - מה העונה החביבה עליכם? אביב וסתיו כמה מטריות יש לכם? 1 מה צבע המטריה שלכם? משובץ האם אתם אוהבים ללכת בגשם בלי מטריה? כן מה עדיף? עם מטריה מעיל עבה וחולצה דקה מתחת או - מעיל דקה ומלא שכבות מתחת? מלא שכבות חזאי מזג אויר - רמאים או צודקים? מי מקשיב להם סיסמאת חורף משלם (פה דרושה יצירתיות - אתם צריכים להמציא משפט פירסום לחורף. משהו בסגנון -"כשהגשם יורד אני לא בודד") - גשם רק מתחת לפוך

gargamich

New member
בחרתי באפשרות הראשונה ../images/Emo99.gif

כמה מטריות יש לכם? כרגע אין
אבל גשם זה טוב
מה צבע המטריה שלכם? האחרונה הייתה ירוקה
האם אתם אוהבים ללכת בגשם בלי מטריה? בוודאי
מה עדיף? מעיל עבה וחולצה דקה מתחת או - מעיל דקה ומלא שכבות מתחת? הראשון |: חזאי מזג אויר - רמאים או צודקים? גם וגם. לא יצירתי

flowers girl

New member
יא../images/Emo9.gif

אהמ עניתי בסקר על "ככה ככה.. רק אם לא מאוד קר" ו.... :]]
אם לא חורף - מה העונה החביבה עליכם?קייייץ
כמה מטריות יש לכם?אף אחת.. הלכה לי הבוקר המטריה
מה צבע המטריה שלכם?הייתה- ורוד
האם אתם אוהבים ללכת בגשם בלי מטריה?קצת כע
מה עדיף? מעיל עבה וחולצה דקה מתחת או - מעיל דקה ומלא שכבות מתחת?מעיל עבה וחולצה דקה מתחת
חזאי מזג אויר - רמאים או צודקים?רמאים
סיסמאת חורף משלם (פה דרושה יצירתיות - אתם צריכים להמציא משפט פירסום לחורף. משהו בסגנון -"כשהגשם יורד אני לא בודד")חורף זה מסריח
חחחח

AndreaCorr ©

New member
חוווורף ../images/Emo99.gif

[עניתי גם לסקר באתר, האפשרות הראשונה כמובן] אם לא חורף - מה העונה החביבה עליכם? חורף! רק חורף. כמה מטריות יש לכם? לי אישית? שתיים. מה צבע המטריה שלכם? שחור. האם אתם אוהבים ללכת בגשם בלי מטריה? כן, עד שלב מסויים. מה עדיף? מעיל עבה וחולצה דקה מתחת או - מעיל דקה ומלא שכבות מתחת? מעיל דק ומלא שכבות. חזאי מזג אויר - רמאים או צודקים? לרוב רמאים. סיסמאת חורף משלכם: "כשקר אני מאושר
"

אין כמו חורףףףףףףףף

אם לא חורף - מה העונה החביבה עליכם? חורף. כמה מטריות יש לכם? שונאת מטריות חח 0 מה צבע המטריה שלכם? - האם אתם אוהבים ללכת בגשם בלי מטריה? כןןןןןןן מה עדיף? מעיל עבה וחולצה דקה מתחת או - מעיל דקה ומלא שכבות מתחת? האפשרות השניה חזאי מזג אויר - רמאים או צודקים? צודקים!!!!1 כל הכבוד להם =] סיסמאת חורף משלם (פה דרושה יצירתיות - אתם צריכים להמציא משפט פירסום לחורף. משהו בסגנון -"כשהגשם יורד אני לא בודד") (?)

netaK

New member
חורףחורףחורף../images/Emo99.gif

אם לא חורף - מה העונה החביבה עליכם? חחחחחחחחחחחחחח רק חורף! כמה מטריות יש לכם? לפחות 3 מה צבע המטריה שלכם? שחור סגול ושל שר הטבעות
האם אתם אוהבים ללכת בגשם בלי מטריה? כןכןכן
מה עדיף? מעיל עבה וחולצה דקה מתחת או - מעיל דקה ומלא שכבות מתחת? מעיך עבה חזאי מזג אויר - רמאים או צודקים? רמאים
סיסמאת חורף משלם (פה דרושה יצירתיות - אתם צריכים להמציא משפט פירסום לחורף. משהו בסגנון -"כשהגשם יורד אני לא בודד")

jaqui

New member
חורף ../images/Emo31.gif

אם לא חורף - מה העונה החביבה עליכם? קיץ קיץ ושוב קיץ כמה מטריות יש לכם? אחת חדשה שכבר נהרסה לי מה צבע המטריה שלכם? כחול האם אתם אוהבים ללכת בגשם בלי מטריה? לאא מה עדיף? מעיל עבה וחולצה דקה מתחת או - מעיל דקה ומלא שכבות מתחת? מעיל דק חזאי מזג אויר - רמאים או צודקים? צודקים לפעמים סיסמאת חורף משלם (פה דרושה יצירתיות - אתם צריכים להמציא משפט פירסום לחורף. משהו בסגנון -"כשהגשם יורד אני לא בודד") "אני לא אוהבת חורף כי הגשם מרטיב את העורף וקר לי נורא ואז אני חולה"

שלזינגר

New member
תשובות

אם לא חורף - מה העונה החביבה עליכם?חורף כמה מטריות יש לכם?1 מה צבע המטריה שלכם?שחור האם אתם אוהבים ללכת בגשם בלי מטריה?מאו מה עדיף? מעיל עבה וחולצה דקה מתחת או - מעיל דקה ומלא שכבות מתחת?מעיל עבה חזאי מזג אויר - רמאים או צודקים?ככה סיסמאת חורף משלם (פה דרושה יצירתיות - אתם צריכים להמציא משפט פירסום לחורף. משהו בסגנון -"כשהגשם יורד אני לא בודד") -

../images/Emo9.gif

אם לא חורף - מה העונה החביבה עליכם?אביב
כמה מטריות יש לכם?4 נדמה לי.. מה צבע המטריה שלכם?שחורה
האם אתם אוהבים ללכת בגשם בלי מטריה?זה מה שבדר"כ קורה...חחח מה עדיף? מעיל עבה וחולצה דקה מתחת או - מעיל דק ומלא שכבות מתחת? שונאת מעילים !! חולצה דקה וסווטשר (ככה כותבים?) זה עדיף
חזאי מזג אויר - רמאים או צודקים? הם בטח לא ממציאים דברים..פשוט לא כל דבר הוא בטוח... סיסמאת חורף משלם (פה דרושה יצירתיות - אתם צריכים להמציא משפט פירסום לחורף. משהו בסגנון -"כשהגשם יורד אני לא בודד")-אין לי
חורף מהנה לכולם

B a r r B e e

New member
שלי....../images/Emo186.gif

אם לא חורף - מה העונה החביבה עליכם? חורף!..חח כמה מטריות יש לכם? 1 מה צבע המטריה שלכם? שחור האם אתם אוהבים ללכת בגשם בלי מטריה? יס!!! מה עדיף? מעיל עבה וחולצה דקה מתחת או - מעיל דק ומלא שכבות מתחת? מלא שכבות!!! חזאי מזג אויר - רמאים או צודקים? לא זה ולא זה! סיסמאת חורף משלכם: לא דעת אין לי כוח...

Dancing mad

New member
איכסה, חורף. ../images/Emo5.gif

עונה:קיץ. מטריות: 1. צבע:שחור. ללכת בגשם: גם עם מטריה אני שונא. עדיף:כמה שפחות שכבות. חזאים: צודקים, רק צריך להוסיף יום-יומיים כדי שהתחזיות יתאימו. סיסמא: חורף . 100,000,000 סקנדינבים לא טועים.

1Shir

New member
../images/Emo41.gif

אם לא חורף - מה העונה החביבה עליכם? קיץ כמה מטריות יש לכם? אחת? מה צבע המטריה שלכם? בז' האם אתם אוהבים ללכת בגשם בלי מטריה? לא! מה עדיף? מעיל עבה וחולצה דקה מתחת או - מעיל דק ומלא שכבות מתחת? הראשון חזאי מזג אויר - רמאים או צודקים? לא רמאים סיסמת חורף משלכם (פה דרושה יצירתיות - אתם צריכים להמציא משפט פרסום לחורף. משהו בסגנון - "כשהגשם יורד אני לא בודד") צעיף ומעיל לבשתי- מהקור להימנע הצלחתי

JamicaniT

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo113.gif

אם לא חורף - מה העונה החביבה עליכם? אביב.
כמה מטריות יש לכם? שלושה.
מה צבע המטריה שלכם? שתייים שחורות ומשובצת.
האם אתם אוהבים ללכת בגשם בלי מטריה? וודאי.
מה עדיף? מעיל עבה וחולצה דקה מתחת או - מעיל דקה ומלא שכבות מתחת? מלא שכבות מתחת.
חזאי מזג אויר - רמאים או צודקים? גם וגם.
סיסמאת חורף משלם (פה דרושה יצירתיות - אתם צריכים להמציא משפט פירסום לחורף. משהו בסגנון -"כשהגשם יורד אני לא בודד") אנאערף ..

התשובות שלי..

אם לא חורף אז אביב יש לי 2 מטריות צבע כחול אוהבת ללכת עם מטריה מעיל עבה וחולצה דקה החזאים צודקים סיסמת חורף - לא יצירתית היום

lolly1

New member
חורף ../images/Emo99.gif

אם לא חורף - מה העונה החביבה עליכם? סתיו P: כמה מטריות יש לכם? אממ אחת o_O מה צבע המטריה שלכם? אדום נחמד האם אתם אוהבים ללכת בגשם בלי מטריה? כן D: מה עדיף? מעיל עבה וחולצה דקה מתחת או - מעיל דקה ומלא שכבות מתחת? מעיל עבה ^^ ומלא שכבות
חזאי מזג אויר - רמאים או צודקים? אממ עכשיו צודקים, לפני כמה שבועות רמאים
סיסמאת חורף משלם (פה דרושה יצירתיות - אתם צריכים להמציא משפט פירסום לחורף. משהו בסגנון -"כשהגשם יורד אני לא בודד") אממ אממ לא יודעת :|

English Muffin

New member
עונה

אם לא חורף - מה העונה החביבה עליכם?קיץ כמה מטריות יש לכם?יש לנו הרבה הם כל הזמן נישברות מה צבע המטריה שלכם?שחור האם אתם אוהבים ללכת בגשם בלי מטריה?כן אם זה גשם לא חזק זה כיף מה עדיף? מעיל עבה וחולצה דקה מתחת או - מעיל דקה ומלא שכבות מתחת?מעיל עבה וחולצה דקה מיתחת חזאי מזג אויר - רמאים או צודקים?צודקים רוב הפעמים סיסמאת חורף משלם (פה דרושה יצירתיות - אתם צריכים להמציא משפט פירסום לחורף. משהו בסגנון -"כשהגשם יורד אני לא בודד") הגשם מטפטף בחלון ואני מרגיש בחלום

הממ.

אם לא חורף - מה העונה החביבה עליכם? אביב כמה מטריות יש לכם? 1.5 (0.5 זרוקה איפשהו ברחוב זדוני בגוש דן) מה צבע המטריה שלכם? כחול סגלגל האם אתם אוהבים ללכת בגשם בלי מטריה? כן. מה עדיף? מעיל עבה וחולצה דקה מתחת או - מעיל דקה ומלא שכבות מתחת? מעיל עבה חזאי מזג אויר - רמאים או צודקים? רמאים. סיסמאת חורף משלם (פה דרושה יצירתיות - אתם צריכים להמציא משפט פירסום לחורף. משהו בסגנון -"כשהגשם יורד אני לא בודד") "באביב אני חביב אבל בסתיו? מאוהב"

victoria777

New member
באמת רעיון מגניב הא?

-מה העונה האהובה עליי?אביב,לא חם מידי ולא קר מידי. -כמה מטריות יש לי?אחת ויחידה -מה צבע המטרייה?זאת מטרייה ענקית עם הדפס של משבצות בבורדו ושחור. -מה עדיף....?מעיל עבה וחולצה דקה מתחת.מלא שכבות זה עמוס מידי לדעתי. -חזאי מזג אויר רמאים או צודקים?לפעמים ככה ולפעמים ככה.. -ססמת חורף-כשהגשם מתחיל האף שלי נזיל(אולי זה קצת מגעיל)

למעלה