סקר חדש

../images/Emo41.gif סקר חדש ../images/Emo41.gif

(קיבלתי מסתיו אישור לשחק אותה מנהלת כפולה אז אני חוגגת) תענו ותדסכסו כאן
פיצי.

Blue Eyessss

New member
מסבירה את עצמי...

אוקיי השאלה היא מה הוא רוכב טוב נכון? לא רכיבה טובה.... רוכב טוב לדעתי זה רוכב שמשקיע בסוס שלו ואוהב אותו ויוצר איתו קשר.. ויודע לטפל בו ויודע להבין אותו...רוכב טוב זה אחד שיודע לתת אהבה לסוס ולהבין שרכיבה טובה זה לא הכל!!רוכב טוב מפתח קשר עם הסוס...ורק אחרי זה רוכב טוב זה רוכב שיודע לשבת טוב ולעבוד עם הסוס...ודוגרי עם קשר טוב עם הסוס אתה רוכב הרבה יותר טוב...אתה מרגיש את העבודת צוות... וזאת הדעה שלי ואני לא זזזזזזזה ממנה במילימטר!!!!!!!!!!!! סוסים וריכבה זאת אהבה...ורוכב טוב זה רוכב שבאמת מבין את לדעתי

S H I L G I

New member
חחח...

בזמנו שלחתי לסתיו הצעה לסקר כי ידעתי שלך יש איסור על האינטרנט.. תשאלי אותה אם היא זוכרת מה הוא היה

אמממ......./images/Emo182.gif

הצבעתי לאפשרות הראשונה "אדם שמתחבר עם הסוס, ומבין אותו גם תוך כדי הרכיבה והטיפול" כי היא הכי נכונה לגבי מה שאני חושבת. אבל תכל'ס אפשר לרכב טוב גם בלי קשר לטיפול עצמו. מצד שני להיות רוכב טוב זה לא רק להצליח בכמה תרגילים קשים עם הסוס האוטומאט שלך. קיצר - עיזבו - אני לא מסוגלת להסביר את עצמי

S H I L G I

New member
כן אבל לרכב זה לא רק

לבוא, לאכף(וגם זה בסימן שאלה), לרכב טוב, לפרק, ללכת. יש גם את כל הקטע של הקשר, שלומדים "להתיידד" עם הסוס, לדבר אליו, ליצור איתו קשר מסויים ולא קשר של עובד-מעביד זה מה שזה מסמל בשבילי, והאפשרות המקסימלית שחל זה זה האנשים שיש להם קשר מיוחד עם הסוס, שהסוס מחזיר להם אהבה ורואים את זה בבירור.

עזבי מסמל לא מסמל../images/Emo182.gif../images/Emo3.gif

לרכב זה לרכב. את יכולה לדעת לטפל והכל, אבל נגיד את באה לחווה רוכבת על סוס שבחיים לא רכבת עליו, ואת מצליחה לרכב עליו טוב, זה רוכב טוב. רוכב שיסתדר עם כל סוס שיתנו לו, ואני לא מדברת על הטיפול. ברור שזה חלק בלתי נפרד אבל נגיד ושמים אותו בצד לרגע. ג-א-ד, לא יכולתי להסביר את עצמי מסובך יותר.

גם אני מצביעה לראשון...

ניסיתי להצביע אבל זה לא נתן לי לשלוח תתשובה... פפ בכל מקרה זה גם השני... אבל זה תלוי ובגלל זה בחרתי ברראשון.. אם אתה יודע לרכב טוב זה ממש חשוב וגם הישיבה חשובה.. השאלה אם התרגילים הקשים שאתה מצליח זה באמת בזכותך שיש לך סוס קשה שזה קשה להוציא את זה ממנו או שזה איזה סוס אוטומט שכבר יודע מה רוצים ממנו ואז זה לא כזה תרגיל קשה.. אם זה האפשרות הראשונה אז אני חושבת שזה מדד גבוה מאוד בשביל לדעת אם זה רוכב טוב או לא...

TauraMan

New member
לא הצבעתי../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני לא מסכימה עם אף אחד מהמשפטים. זה שרוכב מתחבר לסוס לא אומר שהוא רוכב טוב... ילדים בני 7 שאני מדריכה יופי מתחברים לנופר, זה עושה אותם רוכבים טובים? טיפול בסוס לא יגרום לרוכב להיות קשור לסוסץ רוכב טוב הוא רוכב חזק, זורם עם מצבים, יציב, ובעיקר חכם.

למעלה