סקר חדש

S H I L G I

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

רק כדי לעורר את תשומת לבכם (למי שעוד לא שם לב
) יש סקר חדש;
איך אתם מגיעים לחווה?
אוטובוס
ברגל\אופניים
עם אנשים מהחווה
הסעה מאורגנת
אבאמא

serdonix

New member
אבא\אמא\סבא\סבתא\פיקי\

ובקרוב עדידוש
|
תתחדשי על הרישון (ללא מבוגר)

MorH

New member
אני

אני רוכבת באורווה שבבית - ספר שלי אז אני חוזרת בהסעה של ארבע או אם אני נשארת יותר מאוחר אז או אמא או סבא או המאמנת שלי...

../images/Emo39.gif אמממ... נראה לי שהיא התכוונה

לסקר של הפורום כאילו שתצביעו למעלה

a l o n i s 1

New member
שלי די מסובך...

אני גר בערך שעה נסיעה מהארווה שאני רוכב בה... אזז אני נוסע באוטובוס וזה ממש יקר... כל שבועים 70 ש"ח רק נסיעות באוטובוסים.! וכול ערב שאני בארווה אני חוזר עם אבא שלי...ז"א שאוטובוס מסיע לארווה ואבא שלי מהאווה... ולפעמים אבא שלי גם לוקח

a l o n i s 1

New member
שחכתי לציין

שאבא שלי בא מהעבודה כול יום שאני בארווה בערך 4 פעמים בשבועה לקחת אותי מהבית לתחנה מרכזית וזה עוד 15 דקות נשיעה לכול כיוון

barakcastro

New member
איזה כיף לי!!

בין החלק הכי קרוב של החצר שלי למנאג' העליון {בכנות, למי שמכיר} יש מקסימום 50 מטר... אפילו הגזמתי.. מה שאומר שאני יכול לראות את התחרויות וכל זה מהחלון במטבח.. מה שאומר שכדי להגיע לאורווה אני צריך משהו כמו 100 צעדים.. אולי הגזמתי.. מה שאומר שממש נחמד לי כי אני גר קרוב לאורווה... זהו, סיימתי להתלהב.. שבת שלום.. ברק

נצל"ש - בנושא אייקון סוס!

כנסו כמה שיותר אנשים לפורום תפוז משוב (168) ובבקשה ממכם תביעו תמיכה בהודעה שלי! אני מנסה לנסח את ההודעות שם כמה שיותר בצורה נאותה שיראו שזה נושא חשוב וכו'! סגרנו?

horse girl1

New member
אמא\ברגל\על הקורקינט..../images/Emo121.gif

זה 20 דקות הליכה בערך מהביתש לי!! (חוות הפארק דרך אגב)....

Vintage Queen

New member
הממ

או שלוקחים אותנו (אנשים מהחווה!) אם אנחנו מבקשים ואפשר... אבל בדרך כלל אנחנו עושים תורנות הסעות ואמא/אבא לוקחים בעיקרון...

../images/Emo41.gif פיצי:

אני או הולכת ברגל (ובשביל נטו
:) זה ממש מרחק גדול זה איזה 4 קילומטר ואין לי אופניים\קורקינט (ולמען האמת עם העליה הענקית שיש כדי להגיע לחווה אני גם לא רואה איך בדיוק אני אעשה אותה עם אופניים\קורקינט). או שנגיד אני תופסת טרמפ עם אחד מהאנשים בחווה... אגב: אין קו מסוים שמגיע ליד החווה, בתמונה המצורפת תוכלו ליראות איפה מסלול ההליכה שלי (הצהוב) ואיפה תחנות האוטובוס (האדום), ככה ששום אוטובוס לא בדיוק עוזר לי. אבא מסיע פה ושם

גברת צעירה: למסרים../images/Emo70.gif דחוף../images/Emo70.gif

מתי אני רואה אותך כאן באה איתי ברגל לחווה?

למעלה