סקר חדש

TetiBETTY

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

איך לדעתכם הביצוע של בריטני בטקס ה NFL עם השיר Me againts Music

לדעתי..

ההופעה הייתה מדהימה, והשיר לא משהו.. אבל אני מניחה שצריך להתרגל אליו ואז הוא יהיה בסדר כזהP=

Golden apple

New member
תחכה עד שבוע הבא...

אחי שבת היא לא נכנסת, ואם במוצ"ש היא לא תיכנס אז בכלל..

TetiBETTY

New member
כן....

אני דתיה,נעים מאוד. מה שאני יודעת זה שקוראים לך גלעד....וזהו. עוד מש'ו שאני צריכה לדעת
ועליי
אין כ"כ דברים מעניינים לדעת...
.... חוץ מזה שאני המנהלת כאן

Golden apple

New member
|אמא הבטחת לנו עוף לשבת|../images/Emo7.gif

השבת שומרת עליה.. שבת שלום לכולם, הלכתי להתקלח, לשים כיפה, חולצה יפה. וללכת לבית הכנסת (כן כן לפעמים אני מושפע מאבא שלי..)

Golden apple

New member
מזהההההההההההההה../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

אני הולך לבית הכנסת במושב של דודים שלי שגרים לא רחוק מאיתנו אבל עדיין מצפה לי צעדה.... אוף למה אי אפשר באוטו

i4britney

New member
השיר פצצה וההופעה נחמדה לאללה...

ההופעה הייתה נחמדה ביותר והכריאוגרפיה גם טובה אבל בריטני יכולה ליותר אבל השיר פצצתי בצורה שלא נורמלית וחוץ מזה היא לא סיימה לעבוד עליו ככה שצריך לחכות לגירסה האמיתית, נוסף על כך רשמתם בטקס שזו הפתיחה של בריטני וזאת לא כי זה לא הסינגל החדש שלה... קיצר אני בחרתי באפשרות ראשונה וראיתי שהרבה התלבטו ויש כאלה שבחרו באפשרויות אחרות וזה ממש ממש חבל שהם לא מוכנים להיות פתוחים לעוד סיגנונות מוזיקלים חדשים של בריטני ותקועים בתוך בועת הפופ הנצחית שלהם רק אני יכין אתכם לקראת האלבום החדש שאתם עומדים לקבל מבריטני שם לא הכל יהיה פופ והכי פחות בעצם יהיה פופ הרוב יהיה: היפ-הופ,רנ&ב,דאנס ועוד הרבה סיגנונות של מוזיקה... לפי דעתי זה מעולה שבריטני סוף סוף משנה כיוון כי באמת הגיע הזמן כי נמאס כל הזמן פופ ושירי מסטיק הגיע הזמן למשהו יותר איכותי וטוב ובריטני כן כישרונית והיא אמרה שהיא תראה לנו את זה באלבום הבא!!! בהצלחה :>

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifנדב, יש לי שאלה...

אם בריטני תתחיל לשיר שירי דיכאון בסגנון אבי ביטר והייתה בוכה באמצע שיר.. עדיין היית אוהב אותה

NortheR

New member
הניחוש שלי-

פ-חחחחחחח הצחקת אותי עם השאלה הזאת ברור שאני אוהב אותה כי היא עדיין תהיה מלכת הפופ הבלתי מעורערת!!! אז מה אם היא שרה מזרחית זה לא אומר שהיא לא יכולה לשיר פופ ומזרחית באותו זמן היא תמיד תהיה מדהימה כי זאת בריטני המדהימה שלי בריטני אני חולה עלייך!!! ואתה בכלל אם אתה שואל שאלה כזאת אתה בכלל מעריץ מזוייף אתה לא אמיתי אז לך לך לפורום של מגעילרה אולי שם יקבלו אותך אין לך אפילו מזבח אחד להקריב עליו קורבנות לבריטני לי יש 200 אתה שומע 200!!! מזבחות!!! פ-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifחחחחח....יאוו....

הרגת אותי
זאת נשמעת תשובה נדבית טיפוסית....

joelgirl

New member
../images/Emo59.gifפצצה

הייתה הופעה פצצה והשיר לא משהו חמוד ,אבל לאט לאט ניתרגל עליו

i4britney

New member
טוב ..

אז שמתי לב שאור או בתאל מחקו לי את ההודעה הארוכה שרשמתי וכנראה זה בגלל שאני צודק אז הם יתעצבנו מכך אבל לא חשוב שיהיה... אני הבהרתי את עמדתי וזה מה שחשוב לי!

למעלה