סקר חדש

יהיה יהיה

ולענות ללידי, כמובן שגם רורי גאלגר ויוריה יהיו, זה יעסיק אותנו כמה שבועות העניין הזה

giloni

New member
מהרשימה הזאת באמת הייתי מתקשה לבחור

מכיוון שכאן באמת מצויים האלבומים שהייתי ממליץ עליהם. בעניין Gentle Giant, אלבום ההופעה המוכר יותר שלהם הוא Playing the fool שבמקור יצא באלבום ויניל כפול ואח"כ בדיסק אחד: Must. אם היית מכניס את CSN&Y ברשימה הראשונה, לא היו לי בעיות בכלל כבר אז. ד"א - אלבום הופעה ענק שעדיין לא שחזרתי מהאלבומיה האבודה שלי: Focus - Live at the Rainbow תודה על התוספות המעידות על הטעם ובהצלחה לכל השאר יקי

LadyG

New member
במקצה הבא

חייבים להכניס את רורי גלאגר וה- Irish Tour , אחד מאלבומי הבלוז רוק היותר טובים. ואני מבקשת לשקול גם את uriah Heep Live , מה שהיינו קוראים במחוזותינו "האלבום השחור". אלבום הופעה פשוט נפלא.

SickAgain

New member
אז מי הכי טוב על הבמה? ../images/Emo13.gif

"At our very worst, we were better than most people. And at our very best we could just wipe the floor with the lot of them." - -John Paul Jones ג'ונסי ברגע של צניעות על יכולות הבמה של זפלין.. :0) ותודה לפייפר, שהזכרת לי את הציטוט הזה, מהחתימה שלך ובונזו הוא אכן המתופף הכי טוב מסוגו של קיית' מון, יותר מקיית' מון עצמו, ויסלחו לי חסידי "המי" איינט ת'אט רייט ?

HelterSkelter1

New member
חבל שלא הכנסת את לייב קילרס

של קווין (האמת זה היה צפוי) אבל לא משנה, בכל מקרה לא היה סיכוי שייבחרו בו פה. לפחות יש את רוקסי (שחלקים ממנו הוקלטו באולפן).

חבל שלא קוראים את ההודעות

בתוך השרשור... יהיה לסקר הזה סקר המשך, שם גם מקומו של ה live killers לא יפקד, מי יודע אולי הוא יבחר...

giba70

New member
עוד הופעות לתשומת לבכם

אזכיר עוד כמה אלבומי הופעות בתקווה שיקבלו קצת יחס כאן: Bruce Springsteen & The E Street Band - Live 1975-1985 David Bowie - Philadelphia (אולי כבר הזכירו...) Doors - Alive She Cried Pink Floyd - Ummagumma Traffic - Shoot Out At The Fantasy Factory Joni Mitchell - Shadows And Light King Crimson - USA וכמה של להקות קצת יותר "צעירות" אבל אלבומים שיצאו כבר מזמן בשנות ה-80: U2 - Under A Blood Red Sky Talking Heads - Stop Making Sense Dire Straits - Alchemy

מאדמאן

New member
כתבתי לכם פעם שלסגולים יש

עוד אלבומי הופעה חיה שאוכלים כמה מהרשימה - אבל לא יודע אולי בגלל הרייטינג הם לא מוכרים - אחד זה מעידן מורס : הופעה חיה באולימפיה, השני הוא מייד אין יורופ שמגלם את הסגולים ברוק כבד פאנקי - אלבום מדהים עם סאונד מדהים. בכלל, כמו שאמרתי אין עליהם, איןןןןןן.....

Rubycon

New member
אם אני הייתי עדיין

מעריץ חסיד של גאנס אנ רוזס מגיל 12 אני מבטיח לך שהייתי הרבה פחות מאושר ממה שאני היום. אחי, אני לא מבין איך אתה עוד לא חושב שהם סוס מת, תרחיב אופקים ואם אתה לא רוצה תפאדל אבל תהיה סובלני לפחות.

מאדמאן

New member
מה יש להשוות בכלל ?

בין להקה שקמה עבור חברות התקליטים ללהקה שמוכרת כל שנה מאות אלפי כרטיסים ומיליוני אלבומים... זה כמו אחד שעובד בתור פועל המפעל ואחד שמנכ"ל קונצרן... - סוס מת ?? עשה סיבוב קטן באתרי הרוק בעולם ולך תראה איזו להקה מכרה מראש את סיבוב ההופעות שלה לשנת 2003 - 2004 - היחידה : deep purple - אז לך ותגלה אותה יקירי... (אולי מחדש ואולי יצא מזה משהו טוב..).

HelterSkelter1

New member
יופי. מכירות לא מעידות על איכות

גם בריטני מוכרת לא מעט תקליטים ומרצ'נדייז... (בלי להשוות כמובן בין בריטני לדיפרפרל).

Rubycon

New member
לא השוואתי בין דיפרפל לגאנז

השוואתי בין אני הפוטנציאלי ובינך. בעניין דיפ פרפל אני מעדיף רק את Deep Purple ואת Book of Taliesyn... אולי מדי פעם איזה מאשין הד אבל בקושי... רוד אוונס לוקח בהליכה את גילאן וקוברדייל (לדעתי). (ואגב, הגאנז לא קמו עבור חברות התקליטים, את התקליטים הראשונים שלהם הם מכרו ברחוב...)

SickAgain

New member
אין ספק שעם רוד אוונס, זה ה-דבר

אני לא בא לעלות את חמתו של מאדמן שוב פעם, כי נראה שזה נושא דיי רגיש אצלו, אבל מבחינתי אין מה להשוות בכלל אף זמר שעבר בפרפל עם הקול של רוד אוונס, והחומר שהם עשו אז בשלושת הראשונים. למרות שאני גם כמו השאר אוהב את מאשין הד וקצת מפה וקצת משם :)

giloni

New member
שאלה

אתה בטוח ש Traffic - Shoot Out At The Fantasy Factory הוא אלבום הופעה? אני מכיר אותו משחר נעורי ולא זוכר שם מחיאות כפיים? לטראפיק יש אלבום הופעה אחר, מ 1971 - Welcome To The Canteen, אם זכרוני אינו מטעני. ד"א, עוד אלבום הופעה שלא נזכר כאן, שרכשתי טרי טרי בלונדון כשיצא לאור: Van der Graaf Generator - Vital יקי

giba70

New member
../images/Emo52.gif ../images/Emo4.gif טעיתי, אתה צודק

יש להם גם צד אחד בהופעה באלבום Last Exit. ואגב, יש לי קלטת וידאו שלהם בהופעה בסנטה מוניקה, מכיר?

למעלה