סקר חדש

../images/Emo58.gif עד 3x12

התבגרות שמיתמגרות! הרסו את קורדיליה בערך מאמצע העונה השנייה היא פשוט באמת לא זה. במיוחד שאנג'ל קורדי זה זוועה עולמית, תקראו לי old fashion אבל באמת שעם קורדי - במיוחד עם קורדי- זה נחשב כבגידה בבאפי ואני אפילו לא סטאר קרוסית כל כך. אני לא אוהבת את זה, לא אוהבת את מה שעשו ממנה, עם הקפיצות לשנינויות די פתטיות פעם ב-15 פרקים, ואם זה לא היה הקול של קורדי והיא לא היתה נראית כמו קורדי הייתי בטוחה שזו איזה דמות אחרת שפתאום הביאו בשביל שיהיה לנו את הצד הרומנטי באנג'ל. well I say no!give us back Old cordy! ואל.

B a n j o

New member
חבל ../images/Emo58.gif אנג'ל 3X13

שלא ראיתי את הפרק הבא לפני שכתבתי את ההודעה. בתחילת הפרק קורדי בעצמה אומרת שבסאנידייל היא הייתה כלבה ועכשיו היא סופר-הירו כזו. גם אומרים שהיא מעין צ'מפיון כרגע בדומה לאנג'ל, אולי זו ההתבגרות שלה. אבל כ"כ היה לי חבל על ווסלי בפרק הזה... אם כבר דמות מיותרת... אני מצביע לפרד!!! oh, sure... of course the white chick will like the black dude ! (יש לו כזהההההההההה #@% !!!
). וכבר ממש ישבתי על קצה הספה כשאנג'ל כמעט אמר לה (לקורדי) שהוא אוהב אותה ובסוף מגיע הגרו הדפוק הזה...
שייחנק...

Lady of Buffdom

New member
לדעתי ../images/Emo58.gif 3X13

זה היה ממש מגניב שגרו חזר. הוא כל כך חמוד וחתיך
עדיף שקורדי תהייה איתו מאשר עם אנג'ל. קורדי ואנג'ל ממש לא מתאימים לדעתי, יותר לא מתאימים מבאפי וספייק... כמו שואל אמרה, פשוט מנסים בכוח לפתח יחסים רומנטיים בסדרה. דווקא פרד חמודה, אבל מתאימה יותר לווסלי.

B a n j o

New member
אותה ../images/Emo58.gif 3X13

אני ממש לא סובל, מדברים על אילוצים. מה הקשר שלה לסידרה ???????? היא כמו טאפט מהלך בינתיים.

../images/Emo58.gif עד 3x13

פרד היא מותק! היא ווסלי ממין נקבה בלי המבטא הבריטי! אני אוהבת את הדרך שלה לומר דברים, חסרת טקט פה ושם, אבל בצורה חמודה. היא כמו אניה רק בלי הקיצוניות של סקס את כסף בע"מ, לדעתי היא כן תורמת בדרכה שלה לסדרה,ואני לא רוצה לגלות לך ספויילרים, אבל היא דמות שאם לא עכשיו, היא תתחבב בעתיד. ואל.

B a n j o

New member
נקווה ונראה ../images/Emo58.gif כללי

בינתיים היא כמו האבן ליד העציץ רק עם שימלה

../images/Emo58.gifאנג'ל עונה 3 Ditto to that!

איכס קרדי ואנגל ממש מגעילים ביחד... ואני לא אומרת את זה רק בגלל שבאפי ואנג'ל צריכים היות ביחד... בנג'ו באיזה פרק אתה?

../images/Emo58.gif אנג'ל עונה 3 -קורדי....

קורדי -צמפיון!? מזמן לא שמעתי משו יותר מגוחך... אה דווקא כן שמעתי אבל זה ספוילר לסוף העונה... ודווקא גרו ממש מאמי
איך הוא רץ אחריה לכל מקום וקורה לה פרינסס ... ממש לא מגיע לה אותו... אהה ואני הצבעתי לבאפי ואנג'ל אז דייזי ותמר לא לדאוג
...

B a n j o

New member
היום ../images/Emo58.gif 3X13

אראה את 14 ובתקווה גם את 15 וקורדי בתור צ'מפיון... את זה אמר לורן בתחילת הפרק... אני מודע לזה שהיא לא בדיוק אנג'ל אבל מאיזושהי זווית שקשה לי לפרט כרגע, זה נכון דווקא

לא יודעת זה פשוט מפריע לי...

אם כבר מדברים אז גם ב311 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 כשמראים שאנגל משתגע עם החזיונות של דויל אז שני דברים שמפריעים לי: 1. אנג'ל ודויל התנשקו!?
2. אנג'ל ערפד עם נסיון של שיותר מ 300 שנה לא מצליח להתבמודד עם החזיונות שקורדי הכלבה (ואני מתכוונת לזה במובן חיובי) מסניידיל מצליחה להתמודד איתם משו שנתיים... Wtf?

spikeslave

New member
באפי וספייק!!!!!../images/Emo25.gif

אין זוג יפה כמוהם!!!! למרות שגם את אנג'ל אהבתי, אין בו את האפלה שיש בספייק, לעומת ספייק אנג'ל סתם נמושה!!!! buffy+ spike= BLFE

Buffybot

New member
../images/Emo23.gif spuffy 4eva!

לאחר הרבה שנות כסטאר קרוסית, I got over it, ואני ספאפית גאה. באפי וספייק כל כך חמודים אז למה לא יחד? שני הבלונדינים מושלמים יחד ואני מתמלא ב"אוווו" (בסגנון הקהל האמריקאי) בכל פעם שמשהו ביניהם. אנג'ל משעמם לי. ספייק-עסיסי!

Buffybot

New member
ואני מופתעת

הייתי בטוחה שיש כאן בפורום יותר קרוסים מאשר ספאפים! ומי הצביע לריילי?

Wicked Wicca

New member
איזה תמונה?

של תמר? אם כן, אז התמונה צולמה מחוץ לסדרה. לא זוכרת איפה...

למעלה