סקר חדש

יערה5

New member
שלישיה - אין סיכוי!!! ../images/Emo5.gif

ספייק - באפי (מעכשיו זה רק לפעמים
) ווילו - אוז ווילו טארה זאנדר - אניה

לiלה

New member
ספייק ובאפי לעולמים........

וגם ווילו וטארה לדעתי הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב מבאפי וווילו (וואו כמה ו' יש ב-"וווילו"!).

emily play

New member
ווילו ולא טארה

ווילו ואוז אני ואוז כל העולם ואוז אווווווז!!!!!!!!

Lady of Buffdom

New member
ווילו ואוז ../images/Emo45.gif

אין זוג יותר מתוק מהם! אגב, ידעתם שסת' מצטרף ל"מופע שנות ה-70"? נחשו איזו תספורת הוא עשה הפעם! (בשביל התפקיד) *נותנת זמן להעלות ניחושים* תספורת דיוויד ספייד
(פינץ מ"תהרוג אותי וזהו")

IDOffryn

New member
בחרתי אנג'ל ובאפי..

אבל באמת הזוג הכי יפה זה טארה ווילו! הן פשוט מתוקות ביחד!! וסתם משהו לא קשור.. הפורום של tve מוחרם אצלי עד סוף העונה ה7! שמו שם ספוילר בכותרת! אווף! המנהלים שינו את זה אבל תזהרו גם לא לקרוא את התגובות כי הספוילר עצמו חוזר שם..

talrv

New member
אני עדיין בבאסה..

שהורידו את האתר הזה עם ההרפתקאות של ואמפ ווילו ובאפי, אם מישהו יודע למה אני מתכוונת *מבט זדוני*... בכל מקרה, זה אתר כזה עם קומיקס, לא לילדים קטנים (אני, בת 18, מחר, מה לא ידעתם?), על ואמפ ווילו ובאפי במצבים, איך נאמר, מאוזנים... בעצם, היה גם הרבה מאונכים.. תנו לי לחשוב על זה.. בכל מקרה - סטאר קרוסים שולטים.. ועכשיו, שאלה קטנה. בוא נראה למי יש את התיאוריה הכי מעניינת. למה קוראים לזה סטאר קרוס לאברים ?

יערה5

New member
אני בערך יודעת:

זה משהו שמצליבים צלב עם כוכב - משהו כזה?
אני ממש לא בטוחה אז תתקני אותי
.

talrv

New member
אין פה מספיק סטאר קרוסים

זה לא בסדר.. בעיקרון, זה כינוי לזוג טראגי, כינוי שהודבק גם לרומיאו ויוליה. בכל מקרה, שמעתי עוד כמה רעיונות לזה.. איפה שירית והסיפור עם הכוכבים?

B a n j o

New member
אני הבנתי

שזה כאילו... נכתב בכוכבים (האהבה של באפי ואנג'ל) Crossed in the stars. הם תמיד יצטלבו ביחד, זה כתוב בכוכבים שהם יהיו ביחד. מעניין מי חשב על זה. ספאפי זה פחות מתוחכם... ספ(ייק)-(ב)אפי

talrv

New member
יש גם לאסים

שזה לאב סלייבס. עבדים לאהבה. הקשר די ברור לא? אבל בגלל התנגדות נחרצת של כמה אנשים (טוב, זיו) לשם הזה, גרמה לי להתרגל לספאפים. ובאנג'ו, גם אני שמעתי את זה. זה מה שהיה עם הכוכבים.

B a n j o

New member
לומר את האמת ../images/Emo58.gif אנג'ל 3 עד 12

את האמת... אני מעדיף את אנג'ל עם קורדי כמו שזה מסתמן...
הם ממש חמודים ביחד ואני ממש אוהב את קורדי (עם כמה שהיא עיצבנה אותי בבאפי). אם קורה ביניהם משהו, אל תגלו !!!!! לא ראיתי מעבר ל-12 ואני נשבע שמי שיספיילר לי משהו כזה, אני אתנקם בו קשות
בכל אופן, אני ממש חושב שקורדי חמודה בסידרה הזו, וממש כאב לי עליה בתחילת העונה כשהיא השתגעה מהחזיונות, והם פגעו בה פיזית...

לפי דעתי (ס' אנג'ל 3)

קורדיליה ואנג'ל זה הדבר הכי דוחה שקיים בכל היקום
ואני מעדיפה את ג'יילס ולורן עליהם.

B a n j o

New member
?????? ../images/Emo58.gif אנג'ל 3X12

למה? אני חושב שזה היה ממש חמוד איך שהם שכבו על המיטה בסוף הפרק עם התינוק. וד"א דרוסילה1, פעם הבאה, תרשמי לאיזה פרק הספוילר... ככה אני (ואחרים) נוכל לדעת אם אפשר להיכנס או לא

זה היה בכלליות ל-3, אבל לא היה שם

משהו שכ"כ מספיילר כאילו.... ולדעתי זה ממש מגעיל ואם הוא אוהב את קורדיליה, (אני לא יודעת אם כן או לא) זו בגידה באהבה שלו לבאפי כי הוא עזב את באפי כי היא אנושית והוא לא, אז מה זה שונה עם קורדיליה? חוץ מזה שאני ממש שונאת את קורדיליה באנג'ל. בבאפי ממש אהבתי אותה ועכשיו היא סתם מכוערת ומעצבנת ומתחסדת ומנסה להיות באפי ספוילר בקשר לשיער שלה בסוף העונה ה-3, אם אכפת לך לדעת אל תכנס השיער שלה בלונדיני קצר כזה ממש דוחה ומכוער והיא מנסה לחקות את באפי.

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif אנג'ל 3X12

היא כבר לא כ"כ אנושית את יודעת.... חוץ מזה, באפי הייתי אהבה קשה מידי.. והוא לא עזב אותה בגלל האנושיות שבה, הוא עזב כי הוא אהב אותה יותר מידי וזה הסיח את דעתה. היא חשבה רק עליו, וכמו ילדה קטנה, זה מנע ממנה להתבגר. ובקשר לספוילר, אמנם לא ספיילרת ממש בו אבל בכל זאת... ככה גם יותר אנשים ייכנסו, כאלו שלא ראו את כל העונה. ולא קראתי את מה שכתבת בסוף ההודעה

talrv

New member
לדעתי.. ../images/Emo58.gif 3, עד פרק 12

הם ממש לא מתאימים. ואני לא אוהבת את מה שעשו שם, כאילו ממש מכריחים אותם להתאהב וזה נראה לי כל כך לא טבעי. אבל זה אני. גם הקטע, שבבאפי לקורדי היה אופי נורא מוצק וברור, היא הייתה מוחצנת וחסרת טאקט ואהבנו אותה ככה. באנג'ל פתאום כל האופי הזה החוויר והיא הפכה לחסרת אופי לחלוטין. היא פשוט דמות משעממת בפני עצמה, ורק זה שהעלילה הכללית מעניינת לא גרם לי להירדם ממנה. אבל שוב, אני. ובאנג'ו, אין הרבה מה לפחד מהקטע בסוף ההודעה, זה על הופעה חיצונית בלבד. אם אתה בכל זאת מעוניין -
שיער של קורדיליה בהמשך שלישית השיער שלה הופך אפילו יותר מכוער. איך זה אפשרי..

B a n j o

New member
תודה אבל ../images/Emo58.gif 3X12

אני לא רוצה לדעת אפילו את הפרט הכי קטן... פסיכי, אני יודע. וזה לא נראה לי כ"כ מאולץ האופי שלה פשוט היה שונה בבאפי. בתחילת הסידרה (אנג'ל) היא התנגה כמו בתחילת באפי. עכשיו היא מתמודדת עם דברים אחרים. היא התבגרה. כמו שהאופי של באפי השתנה במהלך העונות. קיצוני אומנם, נכון. אבל היא רחוקה עכשיו מחיי החברה שהיו לה בסאנידייל ובתיכון. היא התבגרה יותר. אני דווקא אוהב את השינו באופי שלה

למעלה