סקר חדש

just adiki

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

המצב של הפועל ת"א אם ננסח את זה במילים עדינות, לא טוב. אולי כדאי לנו, האוהדים לצאת קצת מהבאסה ולהסתכל על איזו קרן אור
בחושך הגדול הזה שיש על המגרש
. אז ממה בכל זאת אתם מרוצים
אולי לא מרוצים ב-100% אבל איפה נמצאת קרן האור שלכם? האם זו ההגנה שמרצה אתכם? הקישור? או שההתקפה דווקא אתכם לא מאכזבת?

זונע

New member
אני מרוצה מהחיזוק

חבל שהחיזוק הוא כל כך מינימלי אבל אם זה מה יש-ניאלץ להסתדר עם זה. ההגנה-החלק הכי חלש של הפועל לטעמי. שחקנים כמו מנצור, טל חן, באדיר(שלא מתאים לשום חלק במגרש)-כולם צריכים לעזוב ומהר. השחקני הגנה היחידים שתפקדו הם אנטבי ובונדר, עכשו בונדר נפצע אבל טופוזאקוב החדש נראה מבטיח מאד...אני מקווה שההגנה תשתפר. הקישור-החלק שאני הכי מרוצה ממנו בקבוצה. דגו נהדר למרות שהיו לו זמנים טובים יותר, אנסומבו עושה את העבודה ולדעתי עובד לא כל כך גרוע, פשוט הוא צריך יותר משמעת עם הכדור. הוא שחקן עם המון כשרון ויש לו המון לתרום. טלקייסקי הקשר הימני החדש...נראה כמו הרכש הכי טוב שהפועל הביאו בשנים האחרונות. שיחק בקושי 45 דקות וכבר הוכיח שמדובר בשחקן אמיתי ולא באיזה בלוף. ההתקפה-ג'וניור מראה סימנים של כדורגל למרות שהוא חייב לשחק עם יותר רגש ולזוז על המגרש. עידן סרור גם כן שחקן עם פוטנציאל, במשחקים האחרונים הוא נראה הרבה יותר מחויב לקבוצה ואני מקווה שכך ימשך. גם רועי דיין שחקן טוב שיכול לתרום הרבה. בקשר לאסולין-מבחינתי שלא ישחק בהפועל. כמה דיברו עליו, ככה לא שווה כלום. אין לו מה לתרום לדעתי, צריך להיפטר ממנו ולהביא חלוץ ישראלי במקומו. סליחה על החפירה

עונה

אכזבות בעיקר מיכולת הסיומת העלובה והעובדה שיש להפועל 8 שערים בליגה ב16 מחזורים. שחקנים לא נלחמים מספיק בשביל הסמל וזה גם מעצבן. קרן אור מהווים הבולגרים החדשים טופוזקוב וטלסלסקי שמכנסים עוצמה למרכז המגרש ולאגף ימין. בנוסף השם של עומרי קנדה נזכר בתור מחליפו של דני בונדר בהגנה באגף ימין.

למעלה