סקר חדש בפורום!

IshMaElf

New member
היתה לי אוזן כרוב לא מזמן ועכשיו יש

לי מהגי שריטה ליד העין, שיפשוף מגעיל כזה. אני ניראה כמו פני צלקת איתו.

IshMaElf

New member
זה לא ממש שריטה זה ניראה כמו גאש

באנגלית, קיצר משהו כמו צלקת ארוכה כזאת כאילו חתכו אותי בסכין, מגעיל. וגם שברתי את האף מברך פעם, זה אולי הכי נורא שהיה לי אבל זה היה לפני איזה שנה.

e sh

New member
אני עובד כטבח

אז כוויות אצלי זה באותו דרגה כמו עקיצות יתושים

א1ט1

New member
וואי! מפחיייידדד

איך ת'מתמודד עם זה??? בו'נא ת'גבר! יחסית לכולם פה...נקבות! כל אחד מתלונן שנקרעו לו כמה רצועות,כולה.

ננדין

New member
תראה,

נשבר לך צלע או נקרעו לך רצועות, זה לא נורא... עם הזמן, המנוחה והטיפול המתאים אפשר לחזור לכשירות מלאה או לפחות טובה. בעישון אתה תמיד נמצא בעמדת נחיתות ומאוד אבל מאוד קשה להפסיק...

א1ט1

New member
לא תמיד אפשר לחזור לפעילות

וזה גם כואב,בניגוד לעישון. חו"מ עישון קשה קשה אבל אם מתאמצים אפשר להפסיק, סה"כ זאת היתה בחירה שלך לעשן לא? אצל אפחד פה לא היתה בחירה להפצע.

ננדין

New member
אני לא בחרתי להתחחיל לעשן

זה החברה ההיפית שגדלתי בה שאנסה אותי לעשן על מנת להיות מגניב
אבל האם מכור להירואין יכול פשוט להפסיק?

א1ט1

New member
יכול להפסיק,לא פשוט.

קודם כל לדעתי סגריות יותר פשוט מהרואין,לא התנסיתי אבל ככה נראה לי. וגם מהרואין יש דרכים לצאת, אם אתה ממש צריך את זה אני ינסה למצוא לך מספר טלפון של איזה מוסד גמילה שיכול לעזור לך...

usr

New member
קחו קצת פציעות - בקצרה

גלגול ג'ודו - הרגל נתקעה המזרון , המון אנרגיה קדימה - הברך השמאלית ננעלה - מזל שרק קרע במיניסקוס - ניתוח , חודשיים הפסקה עם הרבה פיזיטטרפיה ותרגילים לחיזוק הרגל והכל כרגיל. רכיבה על אופניים בירידה- התהפכות - גלגול אלגנטי ועצירה רק שהכתף שלי נתקלה בסלע - פריקת עצם הבריח , מנוחה + פיזיוטרפיה חודש וחציוחזרה לפעילות. שעור נסיון באייקידו - חימום ומתיחות , מרגיש נעילה בברך ימין , נקרע עוד מיניסקוס ,עוד ניתוח , עוד פיזיוטרפיה והכל כרגיל. ולקינוח - בקע מפשעתי , מה שנקרא בלשון העם "קילה" - עוד ניתוח , עוד מנוחה חודשיים , וחזרה לפעילות מתונה שתתגבר לאט לאט. רק בריאות

למעלה