סקר חדש בפורום! ברוח הטרנד האחרון, ובתכנון לעתיד לבוא, סקר קטן על פציעות.
א אוהד סמט New member 15/6/06 #1 ../images/Emo41.gif סקר חדש בפורום! ברוח הטרנד האחרון, ובתכנון לעתיד לבוא, סקר קטן על פציעות.
A amir_aikido New member 15/6/06 #2 תוסיף עוד כמה סוגים אני נאלץ לענות בשלילה על כל הפציעות שתיארת ואני עדיין שבר כלי: קריעת שרירים (זה נכלל ברצועות)? רגישות יתר במפרקים אמיר
תוסיף עוד כמה סוגים אני נאלץ לענות בשלילה על כל הפציעות שתיארת ואני עדיין שבר כלי: קריעת שרירים (זה נכלל ברצועות)? רגישות יתר במפרקים אמיר
T twc New member 15/6/06 #16 אבל אני בת 16! כבר לפחות 10 שנים! (ולא ציינתי באיזה בסיס אני סופרת ובהחלט לא על איזה כוכב!) לצערי אתה צודק (נ.ב. זו הבעיה בא"ל לא תחרותיות - החל מדרגה מסוימת, אף אחד לא יאמין שאתה בן 21. ואם כן, סימן שאתה במק-דוג'ו)
אבל אני בת 16! כבר לפחות 10 שנים! (ולא ציינתי באיזה בסיס אני סופרת ובהחלט לא על איזה כוכב!) לצערי אתה צודק (נ.ב. זו הבעיה בא"ל לא תחרותיות - החל מדרגה מסוימת, אף אחד לא יאמין שאתה בן 21. ואם כן, סימן שאתה במק-דוג'ו)
T Tonjin New member 15/6/06 #18 "מה קרה לך משוגע, אני בת 21 כבר מגיל 16..." כפי שאמרה לי פעם ידידה יקרה כשהתקשרתי לאחל לה יומולדת 29 שמח
"מה קרה לך משוגע, אני בת 21 כבר מגיל 16..." כפי שאמרה לי פעם ידידה יקרה כשהתקשרתי לאחל לה יומולדת 29 שמח
ר רן גוגיטסו New member 16/6/06 #19 כשכתבתי את זה היה אחד שענה שהוא לא נפצע כלומר שהוא כלי-כלי. עכשיו יש שם כבר שלושה כאלה, כן ירבו אמן.
E e sh New member 15/6/06 #14 אה.. קרה לי לפעמים שהייתי צריך לנוח ל-5 דקות מרוב שדחפתי את עצמי מעבר לקצה. חוצמזה שומדבר מיוחד. כנראה שאני כלי כלי גבר גבר פלאייר פטיש סוס שור.
אה.. קרה לי לפעמים שהייתי צריך לנוח ל-5 דקות מרוב שדחפתי את עצמי מעבר לקצה. חוצמזה שומדבר מיוחד. כנראה שאני כלי כלי גבר גבר פלאייר פטיש סוס שור.