סקס

judyr

New member
אהמ

אני דווקא לא חושבת שאהבה זה משהו שקל למצוא בין אם אתה גיי או סטרייט. משום שאנו בני האדם נוטים להסתיר את רגשותינו ואת האמיתי שבנו אם זה מפחד להחשף ואם זה משום שככה החברה "דורשת" ואם אתה מתנהג אחרת אז אתה חורג ומסתכלים עליך כעל עוף מוזר או שיותר גרוע מכך הכנות והאמיתיות שבך בעצם מרתיעה אנשים. סטוצים... גם לי היו אבל לא בשביל למצוא אהבה אלא לשם הסטוץ. כשמחפשים אהבה אז אני מאמינה שמחפשים יותר מאשר זיון / סטוץ. ואני לא חושבת שסטרייטים "מתפשרים" יותר כי זה "נורמלי" להתפשר... אני פשוט חושבת שהגייז.... יותר "נורמלי" אצלם כן לעשות הרבה סקס מבחינת החברה הכוללת.

Guy K

New member
שו?

מה שאני אומר זה שזוג סטרייטים ממוצע מכיר שוכב מתחתן ואז יש להם כבר מליון קשרים אחד לשני שכופים עליהם להישאר ביחד - מעבר לאהבה - וגייז הרבה יותר קל להפרד ולעבור הלאה כי אין להם את המסגרת הסטרייטית

judyr

New member
שו../images/Emo35.gif

גייז יכולים להקים את המסגרת הזו אם רוצים הם בכך. מעבר לכך שהמסגרת הזו ממש אינה מחייבת להשאר יחדיו.

ליילה

New member
האם באמת סטרייטים עושים פחות

סקס? או שאולי זו סתם תדמית... אולי נדמה לנו ככה, כי הם מדברים על זה יותר, ופתוחים בנושא הזה יותר מסטרייטים? אין לי מושג, אולי אני טועה.. ואם הם באמת עושים יותר סקס, יכולות להיות לזה כמה סיבות, אני חושבת שגיא צודק שבגלל שהם לא נמצאים במסגרת מחייבת חברתית ברוב המקרים כמו נישואין, ילדים וכו´, ובגלל שמעצם קיומם הם גם לא ממש מתייחסים למושג - מחייב חברתית, קל להם יותר לעזוב מערכות יחסים. ואולי בגלל זה, יש להם יותר סטוצים, יותר מערכות יחסים, מחייבות ולא מחייבות, ומכאן התחושה שיש להם גם יותר סקס. אני מכירה לפחות זוג אחד של הומואים נשואים כבר כמה שנים, ולפי מיטב ידיעתי אין להם יותר סקס מלכל זוג נשוי כמה שנים סטרייטי אוהב אחר. ההשוואה מכאן היא לא של הומואים מול סטרייטים, אלא של אנשים פנויים רוב הזמן בהגדרה מול אנשים במערכת יחסים מחייבת. ברור שלאנשים במערכת יחסים מחייבת שנמשכת שנים יהיה פחות סקס בממוצע מאשר לאנשים פנויים. ואולי אני טועה.... סתם השערות יום כתום לכולם

zoti

New member
אני חושב שהעובדה שהם הומואים

כמעט תמיד מצביעה על כך שהם יותר פתוחים וחיים בצורה חופשית יותר.

סנדיי

New member
רוצים,ואין יותר מ.....

מתוך היכרות של לא מעט הומואים אני יודעת שגם הם רוצים מערכת יחסים עם בין זוג.וכשהם בתוך מערכת אני לא חושבת שבגלל שהם הומואים הם מקיימים יותר יחסי מין מסטרייטים.

ruben53

New member
גישה קצת שונה..סטיגמות מוטעות

מאחר והמקובל,הרגלים והשפעת החברה גרמה לסטיגמה שבחורה נותנת ובחור לוקח הופך את הגבר ל"כביכול" יותר חרמן..כמובן שזה עיוות המציאות מאחר וגם הבחורה רוצה לקחת אך לאור החומות החברתיות והאישיות(ככה כולם עושים)היא תחכה שהגבר יחזר ויתחיל.. תמיד טענתי שבחורה שרוצה ופועלת בצורה ישרה ואמיתית מקבלת יותר נקודות זכות(רוצה?לוקחת!!)מהגבר..זה שהנשים משום מה חונכו ש"לתת" בערב הראשון ן/או לבצע את האקט חייב להיות מעורב עם רגש היא גם כן סטיגמה מוטעת( מין זאת היא פעולה פיזית ב-99%!!)אם לא אז זה הופך אותן ל"זולות".. שבת שלום לכולנו..

marsala

New member
גיא, אם יורשה לי...

גיא,אם יורשה לי.... לדעתי אי אפשר להכריז דבר שכזה,שכל אוכלוסיית הגייז עושה יותר סקס מאוכלוסיית הטרוסקסואלים. אני מכיר אישית גייז שהם ´´סיליבוט´´(מתנזרים ממין מרצון) לא משנה מה הביא לכך,העובדה היא שהם לא פעילים סקסואלית. עכשיו, גייז שאתה מדבר עליהם, הם אוכלוסייה מאד ספציפית,של צעירים(לרוב) שבאופן כללי גאים מאד (תרתי משמע...) בגוף שלהם ,לרוב ברמות נרקיסיסטיות גבוהות מאד, שאוהבים להכיר ולעשות סקס עם נרקיסיסטים אחרים,בכך הם בעצם נותנים סיפוק מידי לדחף הנרקיסי שלהם( זה במובן מסויים לעשות סקס עם עצמך...) ההתחברות הקלה והפרידה הקלה נובעת מההומוגניות של חברה שכזאת ,בה החוקים מוכרים ולא מחייבים.את החוקים האלו ניתן בהחלט להשיל מרצון,וכך נוצרים המון זוגות גאים שהם למעשה שייכים לקטגוריה ´´היפה והצעירה´´ אך מתוך החלטה משותפת הפכו את היחסים ביניהם לקבועים ומבוססים. בעולם הסטרייטים לעומת זאת,(עכשיו אני מדבר בציניות,בנות הפורום,נא לא לקפוץ עלי במכות..)מספיק שהשתכרת ,דפקת,הוזמנת לקפה ומיד חצי העולם (וחמותך העתידית,שתחייה) מצפה ממך לילדים,פנסיה,דירה,משכנתא,ארנונא,ביוב,חשמל,חופשהשנתיתבחו´´ל...ואלללללא יסתור. מקווה שהובנתי נכון (אחרי הכל ,כבר שלוש וחצי בבוקר...) מוש

סנדיי

New member
לא משחקות

אני מסכימה איתך שבחורה ישירה ואמיתית זוכה ביותר נק" זכות מאשר האומרות לא ומתכוונות ל"כן" אבל אני חושבת שאתה מדבר על הגישה הישנה לחינוך המסורתי שאשה צריכה לשחק על מנת ש"יזכו "בה. היום הגישה יותר פתוחה.נשים יותר ישירות ואומרות את אשר על לבן,הן גם לוקחות מבלי לחשוש "מה יאמרו השכנים".היום אנחנו בעולם הרבה יותר פתוח וליברלי ויש גם את התנועה הפמניסטית שמצליחה (לא בכל התחומים)לחדור ולגרום לשינוי בחשיבה אצל נשים לגבי עצמן.וגם לשינוי בחשיבה אצל גברים לגבי תפישתם את הנשים.היום הגברים הרבה יותר פמיניסטים מאשר בעבר.

למעלה