סקס

Guy K

New member
../images/Emo41.gifסקס../images/Emo41.gif

(מי אמר סקס) ג´ודי שואלת אותי בשיא התמימות למה הומואים עושים סקס יותר מסטרייטים. ואז אני חושב על זה - וואללה אין לי מושג. יש לי כמה תיאוריות אבל החלטתי לפתוח על זה סקר קצרצר - מה אתם חושבים? באמת להומואים יש יותר סקס? ולמה זה? (ואגב - לכל אלה שיטענו - מה לי ולזה - יש בפורום מספיק הומואים ומספיק סטרייטים ואני יודע גם על סטרייט שחשב על העניין וסטרייט שקשור משפחתית להומו וסטרייטית שעשתה בנות ולא מעט שמכירים ויודעים והכל - אז יאללה לענות ובהרחבה)

zoti

New member
כי הם שניהם גברים

ולגברים יש רק דבר אחד בראש.

judyr

New member
לפי ההיקש שרשמת

אז אם אני חושבת על סקס אני אמורה להיות גבר? לא נראה לי מבחינה פסיכומטרית ההקיש שלך נפסל סליחה אבל אין בו הגיון וגם דיברנו על לסביות (נשים שאוהבות שנים)
גם נשים חושבות על סקס

רגע רגע - מה קורה פה עם המתמטיקה

זה שלגברים יש רק דבר אחד בראש, לא אומר שכל מי שיש לו רק דבר אחד בראש הוא גבר. בדיוק כמו שהעובדה שגשם יורד כשיש עננים, לא אומרת שכשיש עננים אוטומטית יורד גשם. חוץ מזה, עד כמה שאני יודע עשו פעם איזה מחקר סטטיסטי ויצא שגבר חושב על סקס פעם ב-5 דקות בממוצע. על נשים אני לא יודע אם עשו סטטיסטיקה כזאת, אבל נתון כזה יכול בהחלט להסביר כמה דברים.

סנדיי

New member
שיחות רכיל

לא צריך מחקר .בתוך עמיתותי אני שוכנת.ואני אומרת לכם נשים חושבת לא מעט על סקס.ובכלל אני חושבת זה לא עניין של גברים לעומת נשים אלא עניין של בני אדם.יש נשים וגברים שחושבים הרבה על סקס ויש גברים ונשים שלא.עד כאן דעתי,מתוך שיחות רכיל עם נשים.

Guy K

New member
ומכאן בגדול

זוג של הומואים: כל היום במיטה זוג של לסביות: כל היום קוראות ספרים

zoti

New member
יופי של מסקנות

אז ככה. קודם כל שאלת על זוג הומואים. כשאומרים "הומואים" הכוונה היא לזוג גברים. למרות שהפירוש הוא שניים שהם מאותו מין. עוד לא נתקלתי במישהו שראה שתי בחורות מתנשקות וקרא להן הומואים. אם התכוונת להומואים ולסביות אז תכתוב "הומואים ולסביות". לג´ודי. את עיתונאית ? כי את מצליחה להוציא מהדברים שלי משהו שבכלל לא אמרתי. אני התייחסתי רק להומואים. בתור גבר אני יודע איך הראש שלנו עובד ואני מניח שראש של הומו עובד בצורה דומה אך בקיטוב שונה.
אני חושב ששמתי לב שגם נשים אוהבות סקס.

judyr

New member
לא אני לא עיתונאית ממש לא

אז שים את הציניות בצד
אבל מן הסתם תארתי לעצמי שקראת את כל התגובות בשרשור .... לגבי הקיטובים.... ובכן..... לא אצל כל הגברים חחחחחח לפחות במשפט האחרון שלך אנחנו מסכימים

zoti

New member
התגובה שלי לא הייתה צינית

היא הייתה מבודחת אך רצינית באותה מידה. אני אכן חושב שרוב הגברים חושבים על סקס רוב הזמן. גם אם יש להם ידידה טובה הם כמעט תמיד ישאלו את עצמם לפחות "האם היא שווה במיטה" ו"האם יש לה ציצים שווים או שזה רק הפוש אפ?" כאלה אנחנו וזה לא מרוע לב. אנחנו פשוט חרמנים.

judyr

New member
גם נשים חושבות את אותו הדבר...

פשוט בחברה מקובל יותר לשמוע ולראות זאת מהצד הגברי (אתה מחוכם מדי אז אני אקדים אותך.... הן חושבות האם הוא שווה (ולא האם היא... למרות שאולי כן....) ולאו דווקא הציצים זה מה שעומד בראשן)

zoti

New member
תודה על המחמאה

או קיי. אז האם גם נשים חושבות "האם יש לו אח תאום?" "האם הוא דו מיני?" "האם החבר החתיך שלו רוצה להצטרף ?"

zoti

New member
לפני שניה טענת בשם נשות העולם

ועכשיו את מתנקנקת? אז אולי אני צודק ורוב הנשים לא חושבות על סקס באותה מידה שרוב הגברים כן חושבים עליו כל הזמן. אני סתם מציק כי משעמם לי.

judyr

New member
נכון אתה באמת מציק

אז אני אדלג על כך משום שלא טענתי אף פעם לייצג את נשום העולם אמרתי מה שחושבת לא יפה
אני אזרוק אותך לכלבי הים ברציף 39

judyr

New member
תמיד ג´ודי אשמה פחחחחח

האמת גיא זה לא היה בשיא התמימות. האם זהו רק רושם או שזו האמת לאמיתה? האם הומואים ולסביות מדברים על נושא הסקס בפתיחות רבה יותר מאשר הסטרייטים? ומכאן המחשבה כי הם עושים זאת יותר? האם להומואים ולסביות יותר קל לעשות סקס חסר כל רגשות כאשר בעצם אם חושבים על זה עצם הסקס הוא דבר אינטימי.... א שהוא כבר לא אינטימי.... האם "גל הפתיחות וקבלתם" בעצם מביא איזשהו צורך להתעסק רבות בנושא זה? הרי זה ברור שהם ככל האנשים ותחומי העיניין שלהם הם ככל אחד אחר. אז למה זה השוני, למה המועדונים שונים כל כך בצבעוניות שלהם ובמה שיש להם להציע מבחינת שירותים? (תרתי משמע) אני עוצרת פה לחשוב לרגע.... האם אני חושבת כך משום שאני "סטרייטית" (האם זו מילה גסה?) או משום....

judyr

New member
בעקבות השרשור ההוא...

האם הם רק שוכבים או שגם אוהבים?

Guy K

New member
אז הנה דעתי

גם וגם למרות שבעקרון אני חושב שיש בקהילה של הגייז המון סקס נטול אהבה (מה שנקרא במודרניות "סטוצים" ובעיניי נראה סתם עצוב) רגע אני ארחיב על זה בעצם כי זה לא ברור זה לא שלי לא היו סטוצים דווקא היו לי - והמון - אבל במבט לאחור הייתי מוותר על רובם הגדול אם כי אני לא מצטער עליהם... אני פשוט חושב שלגייז יש את הקטע הזה של לשכב עם מישהו כי הוא חתיך - וזו לא סיבה מספיקה אחרי הכמה הראשונים... ואז אתה הולך לאיבוד בין מאות חתיכים שעם חלקם הגדול שכבת כבר אבל אתה שואל את עצמך - מה עכשיו? אז בגדול התשובה שלי היא שגייז שוכבים עם המון אנשים כי הם מחפשים אהבה וזה משהו שקשה למצוא. וסטרייטים מתפשרים הרבה יותר כי זה "נורמלי" להתפשר.

למעלה