סקוווווופ

greeneye

New member
../images/Emo41.gif סקוווווופ ../images/Emo41.gif

פרידמן משתתף בסרט, כרגע התגלה לי. עם יהודה לוי ועוד כלמיני. הצילומים בבנימינה. מי משלם על המונית? (
)

kfm

New member
יאאאא!!../images/Emo24.gif

איזה כיףףףף סרט עם פרידמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חח.. *אני נהגת המונית*

greeneye

New member
../images/Emo4.gif

מסתאבר......שהמקורות הנאמנים נזכרו לספר לי שהצילומים שם, ביום האחרון שלהם. זאת אומרת- הם הלכו. והם היו שם שבועיים. והיא לא ספרה לי. גררררררר.....

פIלי

New member
וויהי

ראיתי את פרידמן עכשיו בפרסומת לראשון בדרמה 2003.. זה יכול להיות קשור לעניין?

mati88

New member
בגלל שאני לא רואה מספיק טלויזיה,

אם בכלל (מפאת חוסר זמן...חחחח מפאת...חחחח מצחיק.....), אז אני רוצה לשאול שני דברים: ראשון בדרמה, זה בטלויזיה לא?! ואם זה בטלויזיה, אז מתי זה? איפה? (ימים, שעות, תאריכים...חחח....אתם יודעים נו....) ומישו מפה, אני לא בטוחה מי....אולי ליש...אבל אני לא זוכרת, אמר לי משו שקשור לפרידמן ול"סרטים מכאן"...מישו יודע להגיד לי מה נסגר עם זה? (ימים, תאריכים, שעות, ערוץ.....) ועוד דבר אחרון....אם וכשמשדרים את זה בטלויזיה, תודיעו מי שרואה את הפירסומת ראשון, שיודיע ישר! (בבקשה רבה...) נ.ב. אני יודעת שאני מבקשת ממכם הרבה בזמן האחרון (ובכלל), ואתם בטח חושבים לעצמכם "למה היא לא עושה את זה לבד?!" אז אני רוצה שתדעו שאני מאוד מאוד מאוד אוהבת אותכם ומעריכה אותכם על זה שיש לכם בלנות בשבילי...(לא להרבה יש...חחחח...) נ.ב.2 עוד מישו שם לב שרוית דיסאפיר מהשטח כבר די הרבה זמן? מישו יודע מה נסגר איתה? (רוית, אם רואה את זה זה הזמן להראות סימני חיים...) וזהו...תודה ויום טוב.

mati88

New member
תיקונים כל מיני:

"ועוד דבר אחרון....אם וכשמשדרים את זה בטלויזיה, תודיעו מי שרואה את הפירסומת ראשון, שיודיע ישר! (בבקשה רבה...)" המשפט יצא מעוות לגמרי, קבלו תיקון: אם וכשמשדרים את הסרטים בטלויזיה, אני מבקשת ממי שרואה פירסומת או משו כזה ראשון שיודיע כמה שיותר מהר...(בבקשה רבה) יותר טוף? עוד משו: ממכם= מכם בלנות= סבלנות וזהו...ביייייי

kfm

New member
ליש? זאת הייתה ליש שאמרה את זה?

מוזר...אני דווקא זכרתי שזהיה אני

greeneye

New member
../images/Emo45.gif

ורוית כבר גדולה להזכריך! כמוך! בגרויות ושטויות. והיא גם הולכת להיות כנראה מד"איסטית. *הם גדלים כ"כ מהר...
*

סולמית42

New member
אני אסביר לכם

(אגב, מה קורה?) יש שני סרטים שטל השתתף בהם שקשורים לכבלים. הראשון (לפי סדר כרונולוגי) הוא הסרט מפרוייקט "סרטים מכאן" וקוראים לו "ריקי ריקי". זה סרט שצולם לפני המון המון זמן (משהו בסביבות השנתיים, אולי קצת פחות). אגב, גם צ'ינו מ"צ'ינו הטבח המשוגע" משתתף שם. "סרטים מכאן" זה משהו של ערוץ הסרטים ובעקרון משדרים שם את הסרטים של הפרוייקט. אני לא יודעת להגיד לכם מה בנוגע לסרט של טל, מתי הוא ישודר ואיפה וכדומה. הסרט השני זה סרט של "ראשון בדרמה" וקוראים לו "הללויה". (התמונה היא מהסרט הזה). "ראשון בדרמה" זה של ערוץ 3 וממש בקרוב יתחילו לשדר את הסרטים שצילמו במסגרת הרצועה, גם את הסרט של טל. (צריך לעקוב אחרי לוח השידורים). תקציר העלילה הוא: קומדיה מטורפת המתרחשת ב-1979, ביום שבו נערך האירוויזיון בישראל. שוקי ונטורה נמלט מבסיס המילואים בסיני בדרכו לחולון, כדי לצפות עם חברתו באירוויזיון, ולבקש את ידה מאביה הקשוח חובב האירוויזיונים. לאחר שהוא גונב את הסוסיתא של מפקדו המופרע, פותח המפקד במרדף משוגע אחר שוקי, שאליו נקלעים גם סוחר חשיש זקן, הולנדית יפהפיה ורקדן גרמני מוזר. משחק: טל פרידמן, ציון ברוך, אורי גוטליב, משה פולקנפליק. וגם פרט פיקנטי לגבי הסרט הזה - הוא זכה בפסטיבל הסרטים בחיפה בתור דרמת הטלוויזיה הטובה ביותר. עכשיו ברור?

יש לי כתבונת

מיום העצמאות לפני שנתיים, על צ'ינו המסכן שבגלל התפקיד הופרע שלו מחלומות בהקיציס לא נותנים לו תפקידים רציניים! כתוב גם שהוא ישתתף בסרט בתור חבר בלהקת רוק, דלית קהרן כתבה את הסרט וגם תככב בו, ולטל יש תפקיד ראשי.

פIלי

New member
וואו

הסרט השני נשמע פשוט סרט מעולה. מצפה בקוצר רוח. (טל פרידמן, הולנדית יפהפיה, וסוסיתא... השילוש הקדוש או מה?!) תודה על התקצירים! ויפה שאיכשהו את מגיעה לפה בידיוק מתי שממש צריך אותך..

פIלי

New member
כן זהו

אתמול באמת עמדתי לפתוח שרשור על רווית.. מוזר שהיא נעלמה ככה.. אבל אז קרה משהו ושכחתי. (באמת!) מישהו יצר איתה קשר לאחרונה?

למעלה