סיפור בהמשכים

maayan15

New member
שמישהו ימשיך...

את שלי או של סיריוסניפ (מצטערת...אני גרועה..ממש גרועה עם שמות)...לא ממש משנה...רק תמשיכו

*neta*

New member
*מבקשת יפה* כן יאללה חבל

אפשר לעשות את זה כמו בדלתות מסתובבות

*ממשיך את ההמשך של מעיין*../images/Emo16.gif

אגב, חזרתי אתמול בערב... היה נחמד, רק לישון באוהל אחד לכל השכבה (הבנים והבנות ביחד), עם הכיתה הטיפולית, שחנה להמן (רכזת שכבה) צועקת לכולם "קישטא! קישטא!" (לצאת לאכול ארוחת בוקר
), שכמעט התמוטטתי באמצע העליה של נחל כזיב (ועוד אמרו לנו שאין עליה בכלל! ואז שיש עליה של עשר דקות.. = לי לקח שעה ועשר דקות). | און טופיק | המשך: דנה התיישבה ליד חברתה, והן ראו את המופע. אמא של דנה לא הציקה להם, היא ישבה כמה שורות מאחור. בסוף המופע אמא של דנה קראה לה לצד.. "דנה, אני מאוד מאוכזבת ממך." אמרה לה אמה. "מה קרה?" שאלה דנה. "איך התדרדרת לרמה כזו?! להקה שקוראים לה סקס! את בסך הכל בת 13!!" צעקה אמא של דנה. "אמאאאאא!" צעקה חזרה דנה. "שום אמא, אני לא מוכנה שתלכי להופעות כאלה יותר. לא שהשירים היו כלכך יפים. אני לא רוצה לראות אותך יוצאת מהבית ביומיים הקרובים חוץ מלביצפר." אמרה אמא שלה. דנה אמרה שלום לחברה שלה ואמא של חברה שלה, והן הלכו הביתה.
ניר

maayan15

New member
אבל...

למה היא נענשה??? כאילו, אני מבינה שאמא של זו** והכל, אז היא לא מרשה לראות להקה שקוראים לה סקס וגם לא אהבה את השירים..כאילו היא זאת שצריכה לאהוב אותם...אבל למה להעניש אותה?...איזה ילדה מסכנה...הלוואי ומשאיתץ תדרוס את אמא שלה...

למעלה