סיפור בהמשכים

איכסה

New member
../images/Emo13.gif

כן.. התכוננתי למבחן - דנה אמרה והשתדלה לא להסתכל למורה בעיניים - אני יודעת את ספר שמואל בעיניים עצומות. "ירמיה" אמרה המורה "לבריאות" אמרה דנה, והלכה לכיתה. אני אכין שליפים, היא אמרה לעצמה, הרבה יותר מהיר והרבה יותר בטוח. מה שהיה חסר עכשיו היה לבקש מאבא ללכת להופעה - הוא ירשה לה, לא כמו אמא. היא הקלידה את המספר ואמרה "הלו... אבא? היום בערב יש הופעה של מוניקה סקס" "מוניקה מה?" זאת הייתה אמא, היא בטח התקשרה אליה בטעות.

shabluly

New member
נחמד נחמד...

"אמא???" שאלה דנה וכבר החלה להילחץ. "כן מתוקה?" "אממממ... אני יכולה ללכת היום להופעה" אמרה דנה בלית ברירה, למה היא לא חיכתה לשמוע את הקול מהצד השני של הטלפון חשבה לעצמה בכעס. היא כבר ידעה את התשובה. "בערב של לימודים?" שאלה אמא תמשיכו...

*neta*

New member
לא לדאוג זה יטופל ../images/Emo13.gif

יש לי אישור מליאת למחוק, וברגעים אלו ממש היא ממשיכה את הסיפור שלך

liat Gi

New member
לא נורא העיקר שכמה שיותר ישתתפו

בסיפור, קליירי בואי נמשיך מפה
"אמא את יודעת כמה חיכיתי להופעה הזאת.." אמרה דנה "וגם קיבלתי ציון גבוה במתמטיקה..." המשיכה דנה את דבריה לפני שאמא תקטע אותה עם ה"לא" הצורמני כל כך לאוזן שלא רגילה שדוחים אותה. "מבטיחה לא לחזור מאוחר?" שאלה אמא "מבטיחה מבטיחה!" ענתה לה דנה. "טוב, אז אני מניחה שזה בסדר.." אמרה אמא, ומשהו אמר לה שהיא תצטער על זה.. להמשיך

הגיעה שעת ערב... ../images/Emo16.gif

דנה פתחה את הטלוויזיה וצפתה בפרק של "חברים" (זה שיש היום, לא יודע איזה
), מיד כשהתוכנית נגמרה, לקחה את הפלאפון שלה, קצת כסף, ונסעה עם חברה שלה (לא דניאלה, אחרת) להופעה של "מוניקה סקס" (אמא של החברה לקחה אותן). השלושה הגיעו, מסתבר שאמא של חברה שלה גם אוהבת את השירים של "מוניקה סקס". שלושתן התיישבו בקהל, ההופעה החלה. *** "נשכור לנו חדר, בדרום תל-אביב, ונחיה כמו גדולייייייייייי............". לפתע, נשמע.......
ניר

The Cat Woman

New member
לפתע נשמע קול מוכר

"דנה, דנה..." זאת הייתה אמא שלה! דנה אמרה: "אוי, מה היא רוצה?! מה היא עושה פה?! איזה פדיחות..."
וסומק כבד וכעס כיסה את פרצופה העצבני עד טירוף (לזה אני קוראת תיאור מפורט!) "דנה שכחת את הסוודר שלך בבית- עכשיו ערב, יותר קר בערב!" "אמא מספיק כבר עם הסוודר הזה! התאהבת בו?"
"לא, מה קרה, אסור לי לרצות שלילדה שלי יהיה טוב?" "אמא, נו באמת..." "למען האמת, אמא של שירן (החברה השנייה- זאת שאיתה במופע) אמרה לי לבוא גם להופעה כדי שנבלה זמן איכות"
(כאן דנה חוטפת בחילה וחלחלה) "אמא, אנחנו בהופעה של מוניקה סקס, מה הקשר זמן איכות עכשיו?" ואז אמא של דנה אמרה: "את יודעת מה, נמאס לי! את לא רוצה את הסוודר לא צריך אבל את אמא שלך את חייבת לקבל!"
(האמא חושבת- הכנסתי לה! עכשיו היא תרגיש אשמה!) ואז דנה התעצבנה ו...

../images/Emo32.gif טיול שנתי... ../images/Emo16.gif

מחר בבוקר אני יוצא לטיול שנתי, של שלושה ימים, אז אני אעלם עד יום חמישי, תנצלו את הזמן שאני לא פה!
ניר

lighter

New member
מגניייייב :)

אווווף גם השמיניסטים של הבצפר שלי נוסעים...בלאאאאט מה אני אעשה בלי...נו לא משנה בלי מי...אבל מה אני אעשה בלעדיו? בעעע... תהנה :)

אממממממ......תמיד תוכלי......./images/Emo54.gif

להתגעגע אליו!
במיוחד בשיעורים...שבמילא הם לא מעניינים אף אחד!
כן כן אני חדשה פה...אבל עוקבת אחרי הפורום כבר זמן מה! קוראים לי נטע, בת 18+, סיימתי ביצפר...מתגייסת ב-18.12...חולה על אקסטרים ספורט!
ומתה על Siriusnip......
ילד פשוט נ-ש-מ-ה! זהו...אם מישהו מעוניין בעוד פרטים הוא מוזמן לשלוח לי מסר או שניים
!

*neta*

New member
מה זה שבוע הטיולים השנתיים ?

לי יש טיול שנתי גם השבוע, ימי רביעי-חמישי (חוזרים חמישי בערב, לטובתם לפני סברינה ומכושפות!!).. מדברים על הורים-אמא כבר אתמול רצתה שנתחיל לארוז
...

maayan15

New member
סתם שאלה...

אפשר לשאול למה חיברתם את כל זה לשירשור של הסיפור?...כלומר...במקום לפתוח הודעה חדשה ו..אמ...להמשיך את הסיפור?.... ד"א....לכל מי שיוצא לטיול תהנו!! ולמי שנשאר מאחור....שאתה מתגעגע למישהו אז שאתה סוף-סוף רואה אותו זה ממש כייפי ומספק!

*neta*

New member
אין לי מושג..

הם פשוט שרשור לפה, ואין אפשרות להפריד שרשורים..
ואגב מה עם הסיפור!? יאללה יש פה מלא אנשים שעוד לא השתתפו

Siriusnip

New member
גם אני מת עלייה! איזה מותק היא../images/Emo15.gif

ברוכה הבאה נטע!!!!

ופתעום דנה רואה את

אמא שלהצ שורה לפניה "אמא מה את עושה פה?" "רציתי לראות איזה להקות אוהבים בני הנוער של היום!" "אוף" אמרה דנה בשקט... "אמרת משהו?" שאלה סימה "לא, לא כלום" אמרה דנה דנה נכנסה לשירותים והתחילה לבכות, סימה הגיעה לשירותים ושמעה אותה בוכה "מה קרה בובה´לה שלי?"שאלה "כלום, כלום, לא קרה לי כלום ותעזבי אותי כבר!!!" "למה מאמי? מה עשיתי לך?" שאלה אמא של דנה "כלום, פשוט תלכי ותעזבי אותי כבר!!!!!!!"

maayan15

New member
"דנוש...הכל בסדר?"

אמרה סימה בכל רך... "לא אמרתי לך ללכת?" שאלה דנה בעוקצניות.. "כן..אני הולכת" אמרה סימה (שחבר´ה...עשיתם אותה מפגרת רצינית!) והלכה בעצבות... דנה הרגישה קצת רע, שטפה פנים ואמרה לעצה "זה הגיע לה!..אל תתני לזה להרוס לך את הערב"...ויצאה מהשרותים בחיוך לראות את ההופעה!

Siriusnip

New member
המשך../images/Emo15.gif

סימה אמרה לה "למה את בוכה מותק שלי? דברי איתי חופשי" דנה קמה, הלכה לכיוון הדלת, יצאה מהשרותים, יצאה מהמועדון, והתחילה לרוץ מהר ברחוב, פנתה ימינה ברחוב הראשון ושמאלה ברחוב השני אז ישר ברחוב הבא ובסוף עצרה ליד איזה קיוסק. היא לא ידעה מה לעשות. היא החליטה ללכת למוכר ולקנות................... תמשיכו!

למעלה