כל מידה זה יותר מדי!
A abastor New member 16/12/09 #74 יש לנו חבר הומו בחבר'ה הנטיות המיניות שלו מספקות לנו שעשוע זול. זה והאף שלו
L limors2 Well-known member 16/12/09 #15 פעם ממש אהבתי את "וואטאבר יו לייק" בגרסה הנשי *ת, אבל זה מושמע כ"כ הרבה שזה מתחיל טיפה להימאס עלי. זה לא קורה עם סטריאו לאב שגם מושמע מלא, לשמחתי.
פעם ממש אהבתי את "וואטאבר יו לייק" בגרסה הנשי *ת, אבל זה מושמע כ"כ הרבה שזה מתחיל טיפה להימאס עלי. זה לא קורה עם סטריאו לאב שגם מושמע מלא, לשמחתי.
L limors2 Well-known member 16/12/09 #22 גם אחותי שאלה אותי אתמול../images/Emo6.gif זה שיר של TI! http://www.youtube.com/watch?v=nqntzmsKCNQ
L limors2 Well-known member 16/12/09 #45 לי היא דווקא נשמעת איכותית למדי. אבל ייתכן שזה בגלל שהיא עשתה גרסה רגילה לשיר היפ הופ.
M me123 New member 16/12/09 #58 כן, הגרסא של TI הרבה יותר טובה! באמת כששמעתי את השיר הזה בפעם הראשונה לא הבנתי למה היא הרסה אותו. כמו עברי לידר ו ברבי גירל. או: עברי לידר ו - נישקתי בחורה.
כן, הגרסא של TI הרבה יותר טובה! באמת כששמעתי את השיר הזה בפעם הראשונה לא הבנתי למה היא הרסה אותו. כמו עברי לידר ו ברבי גירל. או: עברי לידר ו - נישקתי בחורה.
C clevelandrocks New member 16/12/09 #67 ../images/Emo45.gifמדהים כמה מהר שיר יכול להפוך ממחרמן למחרפן
L limors2 Well-known member 16/12/09 #25 הבוקר יאיר. שיר שלה מלפני כמה שנים. לא סבלתי אותו ואני עדיין לא סובלת אותו.
M me123 New member 16/12/09 #60 השיר שבר שיא במצעד!../images/Emo2.gif הוא זינק ממקום 10 למקום הראשון(במפגש הפורום הראשון, זוכרים? 5.4.07) ושבוע אחרי זה התרסק ממקום ראשון למקום השביעי אבל הוא לא היה הירידה הגדולה... דווקא נורא רציתי לשמוע "הירידההההההה הגדולה" יחד עם שיר שנופל ממקום ראשון כמו שקרה למישהי ספציפית
השיר שבר שיא במצעד!../images/Emo2.gif הוא זינק ממקום 10 למקום הראשון(במפגש הפורום הראשון, זוכרים? 5.4.07) ושבוע אחרי זה התרסק ממקום ראשון למקום השביעי אבל הוא לא היה הירידה הגדולה... דווקא נורא רציתי לשמוע "הירידההההההה הגדולה" יחד עם שיר שנופל ממקום ראשון כמו שקרה למישהי ספציפית